Würth Aktif Temizleme Köpüğü 500ml Araç Içi Bakım Spreyi 500 ml

598 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Aktif Temizleme Köpüğü 500ml Araç Içi Bakım Spreyi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİB GLOBAL Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN BAŞMISIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480251614
    Bu ürün AİB GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Araç İçi Temizleme ve Bakım Spreyi 500ML Tüm araç iç aksamları için antistatik katkı maddeli özel temizleme köpüğü Bütün boyalı ve plastik parçaların, cam yüzeylerin ve döşemelerin nikotin, kir ve tozunu temizler Tek işlemde iç mekan temizliği Antistatik katkı maddesi yüzey üzerinde geçici toz koruması sağlar Araç içinde uzun süren temizlik etkisi. Dikey yüzeylerden akmaz, başka bir deyişle malzeme etki etmesi gereken yerde kalır Minimize edilmiş akış sayesinde malzemeden tasarruf edilir Yoğun etki, kiri çözer Tekrar tekrar silmek gerekmediği için zaman kazandırır Görünür, beyaz köpük Her noktaya yalnızca bir kez püskürtüldüğü için zaman ve malzeme tasarrufu sağlar İç mekanda her zaman hoş, taze aroma. Koku: Şeftali Kokpitte artık hoş olmayan nikotin kokusu kalmaz Silikon içermez --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ürün: Würth Aktif Temizleme Köpüğü - 500ml Komple vasıta içi için meyva kokulu yoğun köpüklü temizleyicidir. Mikro incelikte aktif köpüktür. Köpük üst düzey üzerinde kalır ve kiri aktif olarak köpük kabarcıklarının patlaması neticesi dışarı çeker. Fevkalade kir çözme gücü vardır. Oturma yerleri ıslanmaz ve uzun kuruma süreleri engellenir. Vasıta iç kısmının tüm yüzeyleri için uygundur. Hava yastıklarının kırılma yerlerini etkilemez. 500 mllik Aktif Clean temizleyicisi takriben 10 litre akışkan temizleme maddesinin gücüne sahiptir. Çok az masraflıdır. İçerisinde fosfat ve organik çözücü maddeler yoktur. AOX içermez. Güncel kullanımdaki tehlike potansiyeli azalır. Bölgesel atık su bileşimleri hükümlerine uygundur. Çevre yükünü azaltır. Tehlikeli madde talimatnamesine göre işaretlendirilmesi gerekmez. Avrupa standartı Test B 5105e göre atıklardan seri olarak ayrılır. Biyolojik ayrışması % 95 PH değeri : 8,2. Silikonsuzdur. Uygulama Talimatları: Aktif Cleanı temiz ve kuru bir beze püskürtünüz ve işlem görecek olan alanları temizleyiniz. Döşeme ve oturma yerlerine köpüğün bir miktar etki etmesini bekleyiniz, plastik parçaları KOKPİT TEMİZLEYİCİ ile tekrar temizleyin ve gerekirse kirleri fırça veya sünger ile alınız. Lekelerde dışarıdan içeriye doğru çalışınız. Oturma yerlerini bundan sonra emdiriniz. Donmaktan koruyunuz. Ambalaj: Ürün 500mllik orijinal ambalajında gelmektedir.
Geri Bildirim Ver