Havhav Doğal Kauçuk Muz Köpek Oyuncağı Içine Ödül Maması Saklanabilen Köpek Oyuncağı Toksik Madde Içermez

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Havhav Doğal Kauçuk Muz Köpek Oyuncağı Içine Ödül Maması Saklanabilen Köpek Oyuncağı Toksik Madde Içermez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Havhav - Miyav Satıcı Ünvanı: ABONELİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0002149354300001 Vergi Kimlik Numarası: 0021493543
    Bu ürün Havhav - Miyav tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wufwuf Banana içine mama yada ödül yiyecek sürebileceğiniz, köpeğinizin uğraşla hem yavaş yemesi hem de yeteneği arttırıcı faaliyetler yapabileceği, sağlıklı kauçuk malzemeden üretilmiş muz biçiminde eğitici, eğlendirici ve stresi azaltıcı oyuncak. İçine süreceğiniz köpeklere özel krema biçiminde ödül yiyecekleri uzun süre keyifle vakit harcayacaklardır. Sağlam yapısıyla at & getir şeklinde oyunlar da oynayabilirsiniz. Gerçek muz boyutuyla çok güzel eğlenceli kareler oluşturacak ve köpeklerin yanından ayırmadığı bir oyuncak olacaktır. ENG REWARD YOUR DOG WITH FUN: WufWuf Bana-nom treaty toy gives your usual treat dispenser a fun new look! Simply put your dog’s favourite treat, kibble or paste into it and say goodbye to boredom mischief in your house! ACTIVE MIND+ GOOD NUTRITION= HAPPY DOG: Nutritious dog treats paired with our Bana-nom interactive dog toy greatly help mentally stimulate your dogs, keeping them active and allow them to be the happiest and healthiest they can be!
  • SAFETY & HYGIENE IS KEY: Bana-nom interactive dog toy is made of natural BPA-free rubber material that stands up to tough play. Easy to clean design and non-toxic material means your furry friend can safely enjoy. While we ensure highest standards with our products always supervise while your dog is playing and replace/discard the item if broken.
  • FIT FOR ALL: We love dogs in all shapes and sizes, that’s why our banana snack dispenser toy has been designed with multiple ways of play, whether your dog is a shaker, roller or a sniffer. Making it suitable for all sizes of dogs.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver