WShop Wf Led Işıklı Buz Küpleri

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WShop Wf Led Işıklı Buz Küpleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAVI ONLINE TİCARET Satıcı Ünvanı: KÜBRA KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5001285699
    Bu ürün MAVI ONLINE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Led Işıklı Buz Küpleri Magic Ice Led Led Işıklı Buz Küpleri ile hem içeceklerinizi soğutun, hem de bardaklarınızda ışıl ışıl görüntü yaratın. Suya karşı dayanıklı, su geçirmez özelliği sayesinde bozulmaz. Led ışıklı olduğundan ekonomiktir ve pil ömrü uzun süre dayanır. Buzluğa koyduğunuzda içindeki jel tanecikleri donarak normal buz görevi görür. Kullandıktan sonra yine buzluğunuza atın ve tekrar donsun. Bu buz küpleri davetlerinize ve partilerinize renk katacak, dostlarınız hayretler içinde kalacak! Sadece içecekleriniz için düşünmeyin! Dondurmadan normal halinde aydınlatıcı dekoratif bir süs olarak da düşünebilirsiniz. Örneğin
  • akvaryum, vazo, küvet veya havuz içinde ışıklandırılmış muhteşem görüntüler elde edebilirsiniz. Ürün Özellikleri: - Buzluğunuza atın, dondurun ve içeceğinize atın. İçeceğiniz hem soğuk kalsın, hem de ışıl ışıl parlasın. - Üzerinde bulunan tuşu ile çalıştırın. 3 değişik şekilde yanar: Yavaş yanıp sönen, Hızlı yanıp sönen, Sabit ışık yanar halde, - Tuşa her bastığınızda yanma şekillerini değiştirebilirsiniz. - Buzlar suya dayanıklıdır ve kapalıdır. - Mavi, kırmızı, beyaz ve yeşil renk çeşitleri mevcut. Karışık renkte gönderilmektedir. Ebat: 3,5 cm. x 3 cm.
Geri Bildirim Ver