10
Çevirici Dönüştürücü kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

WOZLO Tablet Projeksiyon Notebook Uyumlu Hdmi To Vga Kablo Siyah

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,99 TL111,12 TL

Ürün Bilgileri

WOZLO Tablet Projeksiyon Notebook Uyumlu Hdmi To Vga Kablo Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CandaGrup Satıcı Ünvanı: CANDA GRUP İNŞAAT TURİZM DEKORASYON NAKLİYE PETROL ELEKTRONİK MAKİNA GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201036615500010 Vergi Kimlik Numarası: 2010366155
    Bu ürün CandaGrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖNEMLİ NOT - LÜTFEN ALIM YAPMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. Hdmi to VGA (Dijital - Analog ) sinyal dönüştürücü , HDMI çıkışa sahip PS3 , Xbox gibi oyun KONSOLLARI , full HD medya oynatıcıları , HDMI çıkışa sahip bilgisayar ve notebookları , kameralar gibi cihazların görüntülerini VGA girişe sahip monitör , projeksiyon vb. cihazlara aktarımını sağlar. Yani bu çevirici ile VGA çıkışlı bir cihazın görüntüsünü HDMI girişli bir cihaza aktaramazsınız. Alım yaparken LÜTFEN buna dikkat ediniz. Aksi taktirde kargo ücreti alıcıya aittir. Alacağınız ürün hakkında yeterli bilginiz yoksa veya hangi ürünü alacağınızdan emin değilseniz LÜTFEN alım yapmadan önce bize sorun. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. BU KABLODA 100% UYUM ve ÇALIŞMA GARANTİSİ VARDIR KABLO ÜRÜNÜN CHİP Lİ VERSİYONUDUR , KESİNLİKLE SORUNSUZDUR Dijital HDMI görüntüyü Analog Bağlantıya Kolayca Aktarın PC / Laptop / DVD / PS3 / Xbox360 / Sky HD / Apple TV ile uyumlu Ayar Gerektirmeyen Tak Çalıştır Kullanım HDMI - VGA dönüştürücünün kullanımı çok kolaydır. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapıdadır. Bir uca VGA görüntü bağlantısını, diğer tarafa HDMI ve güç bağlantısını yapın. Otomatik olarak sinyal dijitalden analoga dönüşür. Dev ekranda PC kullanmanın keyfine HDMI-VGA dönüştürücü ile varın. Dev Ekranda Bilgisayar Keyfine Hazırlanın Bilgisayarınızdan tek bir HDMI-VGA dönüştürücü kullanarak görüntüyü aynı anda aktarabileceksiniz. HDMI-VGA dönüştürücünün analog-dijital çevrimi sayesinde parazitlerden kurtulacaksınız. Cihazlarınızın HDMI Çıkışını VGA Girişine çevirebilirsiniz Notebooklar , Tabletler , Fotoğraf Makineleri , Tablet PC ler , Masaüstü PC lerinizi LCD Televizyonlarınıza , Bilgisayar mönitörlerinize , Projeksiyonlarınıza bağlayabilirsiniz. PROJEKSİYON UYUMLU Notebooklarınızı bu kablo sayesinde VGA girişli projeksiyonlarınıza veya monitörlerinize bağlayabilirsiniz Satışta olan bu ürünün HDMI tarafı STANDART HDMI dır. Alım yaparken LÜTFEN cihazınızın girişini aşşağıdaki tablodan kontrol edip alım yapınız. Yanlış Alımlarda Kargo Ücreti Alıcıya Aittir. Tüm Hdmı çeşitleri dükkanımızda mevcuttur.
Geri Bildirim Ver