Wowlays Home Tek Kanat Pileli Fon Perde

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wowlays Home Tek Kanat Pileli Fon Perde

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • · Pile 1/3 Görünümlüdür. · %70 Pamuk Ve %30 Polyester Kumaştan Üretilmiştir. · Fon Perdeler Tek Kanat Olarak Satılmaktadır. · Aynı Kumaştan Bağlama Kolu İle Gönderilmektedir. · Kornişe Asma Perdeleri Üzerine Dikilirdir. Paketinden Çıkarıp Kornişe Takabilirsiniz. · Perdelerimiz Hijyenik Koşullarda Üretilmektedir. · 30 Derecede Yıkanmalıdır Nemli Asılmalıdır Bu Yüzden Ütülenmeden Asılabilir. · Resimlerde Yansıma Ve Işık Olduğundan Dolayı Renklerde Çok Az Bir Ton Farkı Olabilir. · Görseldeki ürün 90x260 ebatındak ürünümüzdür.

Ürün Özellikleri

  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Kırışmaz
  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Pamuk
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Wowlays Home Tek Kanat Pileli Fon Perde Gri

Perde seçiminde ürünün görünümü ile birlikte önemli olan başka detaylar da vardır. Üretildiği materyalin kaliteli olması ve kolay temizlenebilmesi gerekir. Kırışıklığa sebep vermemesi için ütüleme ihtiyacına sahip olmamalı ve pratik bir şekilde takılabilmelidir. Wowlays Home tek kanat pileli fon perde gri de bu özellikleri size sunarak rahat bir kullanım imkanı sağlamayı amaçlar. Pamuk malzemeden üretilmesi ile yumuşak bir dokusu bulunur. Kornişli takılabilme imkanı ile de oldukça pratik asılabilme fonksiyonuna sahiptir. 60 x 260 cm ölçülere sahip olması sayesinde birçok pencere ile uyum sağlayabilmesi mümkündür. Kolay temizlenebilmesi ve kırışmazlığı bulunan bu model, müşterileri tarafından çokça tercih edilir. Sahip olduğu gri rengi ve şık tasarımı ile evin dekoratif bir parçası halini alır.

  • Pamuk malzeme
  • Kornişli asılabilme imkanı
  • Kırışmaz yapı

Beğenilen Wowlays Home Tek Kanat Pileli Perde Özellikleri

Beğenilen Wowlays Home Tek Kanat Pileli Perde Özellikleri

Wowlays Home marka pileli gri fon perdenin birçok özelliği de vardır. Bu duruma Wowlays Home tek kanat pileli fon perde gri yorumları ile de şahit olabilirsiniz. Pamuk materyalden üretilen modelin yumuşak bir dokusu bulunur. Kolay yıkanabilme imkanı ile müşterisini bu süreçte yormaz, ona pratik bir deneyim yaşatır. Sahip olduğu kırışmaz yapısı ile sık sık ütüleme gereksinimi yoktur. Bu yönüyle de sıkça tercih edilerek beğenilen bir üründür. 60 x 260 cm ölçülerinde üretilmesi ile bu perdeyi birçok farklı odada ve pencerede kullanabilmek mümkün olur. Takma şeklinin kornişli olması ise modelin bir diğer artı yönüdür. Bu sayede pratik bir şekilde asılabilme imkanı vardır. Modern tasarımı sayesinde her evin dekorasyonuna uyum sağlar. Gri rengi ile bulunduğu odanın da önemli bir parçası olur ve estetik bir görünüm verir.

Wowlays Home Tek Kanat Gri Fon Perde Avantajları

Wowlays Home Tek Kanat Gri Fon Perde Avantajları

Wowlays Home marka tek kanat fon perde modelinin sahip olduğu bu özelliklerinin sunduğu birçok avantajı da bulunur. Bunlar müşterilerin üründen memnun kalmasını sağlar. Kolay temizlenebilme ve ütülenebilme fonksiyonu bu avantajlar içinde yer alır. Pamuksu yüzeyi ile güzel bir dokusu vardır. Takılma şekli kornişli olan bu ürün, rahat ve pratik kullanım imkanı sağlar. Kırışmaz yapısı da bu pratik imkanların içinde yer alır. Bu sayede sık sık ütülenmesine gerek kalmaz. Sahip olduğu pileli şık tasarımı, estetik bir görünüm sunar. Her odanın ve dekorasyonun içinde önemli bir yer edinir. 60 x 260 cm boy ve ölçüleri ile pencerenizin bir parçası olur. Bu sayede müşterilerinin gönül rahatlığı ile evini süsleyebileceği bir perdedir. Siz de bu şık ve kullanışlı modeli güvenle tercih edebilir, dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz.

Cazip Wowlays Home Tek Kanat Pileli Perde Fiyatları

Cazip Wowlays Home Tek Kanat Pileli Perde Fiyatları

Wowlays Home tek kanat pileli fon perde gri fiyatı bu avantaj ve özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Bir fon perdede olması gereken her imkana sahip bu ürün, müşterisinin evine renk katar. Pamuksu yapısının sunduğu hoş dokusu ve modern tasarımı ile dekorasyonunuza rahatça uyum sağlar. Bunun yanında kolay yıkanabilme ve ütülenebilme imkanı sayesinde sizi yormayan da bir deneyim verir. Kornişle asılma özelliği, modelin önemli bir artı yönüdür. Size rahat bir kullanım avantajı sunar. Kırışmaz yapısı bulunan bu ürün, pencerenizde oldukça şık bir şekilde sergilenir. İdeal ölçüleri sayesinde birçok alana asılabilmesi de mümkündür. Bu her türlü özellik ve avantaja sahip Wowlays Home tek kanatlı perdeyi, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden oldukça uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.