3
Jel Roller Kalem kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Jel Kalem Seti

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
4 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
123,50 TL
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
600 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
158,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Jel Kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YEŞİL KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950111423600001 Vergi Kimlik Numarası: 9501114236
    Bu ürün Yeşil Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birbirinden sevimli unicorn ve flamingo tasarımlarıyla 10 adet siyah renkli sevimli jel kalem setiMürekkep : Her kalem farklı renk Uç :0,3 mm
Geri Bildirim Ver

Woohoobox WHB3991 Unicorn - Flamingo Renkli Jel Kalem Seti

Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti, görüntüsü ve özellikleriyle dikkat çeker. Ürün, çocuklardan yetişkinlere kadar herkesin severek kullanabileceği avantajlara sahiptir. Jel kalemler, toplam 10 adet üründen oluşur. Her biri flamingo temalı olarak 5 çift halinde tasarlanır. Buna ek olarak kalemlerin renkleri de farklıdır. Böylece evde veya işyerinde önemli bölümlerin altını çizmek veya not almak amacıyla bu kalemleri değerlendirebilirsiniz. Bu güzel ürün, çocuk ruhlu kişilerin ve kalem severlerin ilgisini çeker. Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz avantajlı bir hediye seçeneğidir. Woohoobox unicorn flamingo 10 adet renkli jel kalem, ince uçlu yapısıyla yazı yazarken rahat ettirir. Özel temalı kalem setini, fazla bastırmadan kullanabilirsiniz.

  • Ürün Adet: 10
  • Kalem Türü: Jel
  • Desen: Flamingo

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Kalem Setinin Özellikleri

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Kalem Setinin Özellikleri Nelerdir?

Woohoobox unicorn flamingo 10 adet renkli jel kalem, avantajlı özelliklere sahiptir. Bunlar arasında renkli görüntüsünden kullanım şekline kadar pek çok konu sayılabilir. Bu ürünün 0,3 mm ölçüsünde uçları vardır. Bu yapı sayesinde ince ve zarif bir el yazısı elde edebilirsiniz. Her bir kalemin rengi farklıdır. Böylece 10 tane renge sahip olursunuz. Özel kapaklı olarak tasarlanan ürünü, cebinizde veya çantanızda taşıma şansınız olur. Buna ek olarak şeffaf kutusu içinde saklayabilirsiniz. Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti, koleksiyon yapan kişiler için idealdir. Farklı temalarda hazırlanan bu set sayesinde 10 adet kalemi bir arada alabilirsiniz. Woohoobox unicorn flamingo 10 adet renkli jel kalem, özellikleriyle kullanıcıları memnun eder. Siz de bu seti gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Jel Kalem Seti Kullanışlı mıdır?

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Jel Kalem Seti Kullanışlı mıdır?

Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti, desenleriyle dikkat çeker. Ürünün üst bölümde konumlandırılan asma aparatı, gömlek cebinde taşımanıza destek olur. Kalemler yuvarlak hatlı yapısıyla parmaklarınızı acıtmaz. Kalem üzerinde farklı desenler bulunsa da ürün ve kapakları aynı renklere sahiptir. Bunlar arasında; flamingo, kaktüs, ananas ve yaprak desenleri sayılabilir. Böylece kalem çeşitleri, sevdiğiniz renklerden ve desenlerden birini seçme şansı sunar. Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti, yazı yazmayı sevdiren yapısıyla öne çıkar. Ürün, her yaştan kişinin beğenisini kazanır. Ürünün kapağın üzerinde yer alan asma bölümü, beyaz olarak tasarlanır. Bu güzel kalemleri kullanmadığınız zamanlarda kapağını kapalı tutabilirsiniz. Bu sayede mürekkebin kurmasına engel olabilirsiniz. Aynı zamanda bu durum kalemlerden daha uzun süreli faydalanmanızı sağlar.

Woohoobox Unicorn-Flamingo Renkli Jel Kalem Seti Kaliteli midir?

Woohoobox unicorn flamingo renkli jel kalem seti, yapısı ve özellikleri sebebiyle kaliteli bir ürün olarak öne çıkar. Ürün set halinde satışa sunulur. Böylece tek bir siparişle pek çok renk seçeneğine sahip olursunuz. Kalemler özel kutusunda gönderilir. Bu avantajlı özellik sayesinde kullandıktan sonra tüm ürünleri bir arada tutabilirsiniz. Ayrıca kalemlerin kaybolma riskinin önüne geçme şansınız olur. Jel formüllü yapısıyla yazı yazmayı kolaylaştırır. Başlık ve notları dikkat çekici hale getirmenize yardımcı olur. Mürekkebi sayesinde yazılar net görünür. Bu ürünler, not almayı seven kişiler için idealdir. Okula çağı çocuklarından iş amaçlı kullanıma kadar pek çok farklı alanda tercih edebilirsiniz. Woohoobox unicorn flamingo 10 adet renkli jel kalem yorumlarını okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz bu kalemleri Trendyol’un ayrıcalıklı ödeme seçeneklerinden faydalanarak satın alabilirsiniz.