WoodyLife Ahşap Oyuncak Puzzle Organları Öğreniyorum Vücut Montessori Meteryali

309,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

WoodyLife Ahşap Oyuncak Puzzle Organları Öğreniyorum Vücut Montessori Meteryali

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİDOTOYS Satıcı Ünvanı: HİDOTOYS OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462091565300001 Vergi Kimlik Numarası: 4620915653
    Bu ürün HİDOTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Woodylife Ahşap Puzzle Organları Öğreniyorum Vücut Montessori Meteryal 42cm x 32 cm Vücudun doğru bölgesine doğru organı yerleştirelim mi? kalp nerede? akciğer ? hem vücuda hem de tablaya uygun bultaklarla organların yerini şeklini ve ingilizce isimlerini öğrenebilirsiniz... üstelik kısa sohbetlerle görevlerinden çocuklarınıza bahsedebilrisiniz ... gerisi hayal dünyanıza kalmış ... Tüm ürünler Özenle Sarılarak paketlenir...

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Yaş 5+ Yaş
Geri Bildirim Ver

WoodyLife WDY70039 Organları Öğreniyorum Montessori Meteryali Ahşap Oyuncak Vücut Puzzle

Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyali eğitici bir üründür. Çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlamak için geliştirilmiş olan puzzle, toplamda 9 parçadan oluşur. Her bir organ oyuncağın ortasında yer alan modelde işaretlenmiştir. Ayrıca organların isimleri de bu model üzerinde bulunur. Ürün 42 x 32 cm boyutundadır. oyuncağın ve parçaların boyutu küçük çocukların bile rahatça kavrayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Ürünün tamamı ahşap amblemden imal edilmiştir. Sağlıklı ve dayanıklı ahşap malzeme sayesinde ürünün uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilmesi mümkündür. Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyalinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Boyut: 42 x 32 cm
  • Materyal: Ahşap
  • Parça Sayısı: 9

Woody Ahşap Puzzle’ın Özellikleri Nelerdir?

Woody Ahşap Puzzle’ın Özellikleri Nelerdir?

Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyali kaliteli bir yapıya sahiptir. Ahşap materyalden üretilen puzzle, çocukların bilişsel ve zekasal gelişimi destekler. Ürün son derece dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Ahşap materyal sert yüzeyi sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Oyun sırasında eğilip bükülmez. Formunu başarılı bir şekilde koruyabildiği için kolaylıkla birleştirilebilir. Ahşap materyal tercihi sayesinde Woodylife organları öğreniyorum oyuncak sağlıklı olma özelliğine de sahiptir. İçeriğinde zararlı sentetik ve kimyasal maddeler içermeyen ürün, çocuklar için sağlıklıdır. Tenleriyle temasında herhangi bir sağlık problemine neden olmaz. Puzzle parçaları aynı zamanda hafif yapılı ve yuvarlak kenarlıdır. Bu özellikler de ürünün güvenliğini arttırır. Ahşap puzzle renkli bri tasarıma sahiptir. Oyuncağın üzerindeki organlara gerçekçilik katacak şekilde renklendirilmiştir.

Woody Ahşap Puzzle Kimler İçin Uygundur?

Woody Ahşap Puzzle Kimler İçin Uygundur?

Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyali oldukça geniş bir yaş aralığına hitap eder. Oyuncak çeşitli yaş gruplarında farklı becerilerin gelişimi destekler. Woodylife organları öğreniyorum oyuncağın kullanılabileceği minimum yaş 3’tür. 3 yaşından küçük çocuklar için ürün, herhangi bir fayda sağlamayacağı gibi zararlı da olabilir. Bu yaşın üzerindeki çocuklar oyuncakla güvenli bir şekilde vakit geçirebilir. Puzzle parçaları kavrayıp birleştirmeye çalışarak el kaslarını geliştirebilir. Ayrıca vücuttaki organların yerlerini de Woodylife organları öğreniyorum ahşap puzzle ile öğrenebilir. Daha ileri yaşlardaki çocuklar ise ürünü kullanarak mantıksal ev görsel becerilerini geliştirebilir. Ürünün üzerinde organların İngilizce ve Türkçe isimler de yer alır. 6 – 7 arası çocuklar bu kelimeleri tanıyarak dilsel becerilerini de geliştirebilir.

Woody Ahşap Puzzle ile Nasıl Oynanır?

Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyali oldukça pratik bir mekanizmaya sahiptir. Puzzle üzerinde bir insan görseli yer alır. Bu maket üzerinde kalp, mide ve karaciğer gibi önemli organlar renkli biçimde çizilerek belirlenmiştir. Yapboz şeklinde çıkabilir bir yapıya sahip olan bu organlar, çocuğun tanımasına izin verildikten sonra yerinden çıkarılır. Sonrasında çocuktan bu parçaları uygun alanlara yeniden yerleştirmesi istenir. Woodylife organları öğreniyorum oyuncağın kullanım şekli çocuğun yaş grubuna göre değişiklik gösterebilir. Eğer çocuğunuz 5 – 7 yaş arasındaysa organları doğru alana yerleştirirken İngilizce veya Türkçe isimlerini söylemesini isteyebilirsiniz. Ayrıca parçaları yerleştirirken organların görevleri hakkında kısa sohbetler gerçekleştirip sonrasında çocuğunuzda size hangi organın ne işe yaradığını anlatmasını da sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Woodylife ahşap oyuncak puzzle organları öğreniyorum vücut montessori materyali yorumlarını inceleyebilir, ürünün içeriğiyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Eğer bu özelliklerin size ve çocuğunuza hitap ettiğini düşünürseniz Woody ahşap puzzle oyuncağı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.