WoodyLife Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WoodyLife Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OYUNCAKTOYZ Satıcı Ünvanı: ZEKİ UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000406045
    Bu ürün OYUNCAKTOYZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu (oyuncaklar dahil) Tamamen ahşap malzemeden üretilmiştir. Çocuğunuza herhangi bir zarar vermez. Çocuğunuzun yaratıcılığının gelişmesinde çok büyük katkısı vardır. Demonte olarak gönderilir, Birleştirme zevki çocuğunuza kalır. Üründe tüm ürünler monte edilirken birbirine geçme şeklindedir daha da sağlam olması amacı ile Hızlı yapıştırıcı (404 yada japon yapıştırıcısı gibi) yardımı ile daha mukavemetli montaj yapabilirsiniz. montaj klavuzu da ayrıca tarafınıza mail ve telefon bilgilerinizle sipariş sonrası gönderilecektir. olumsuz durumlar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Çocuğunuz saatlerce hayal dünyasını geliştirerek oyunlar oynayabileceği ve gelişimine büyük katkısı olabilecek bir üründür 1.kalite mdf malzemeden lazer kesim ile üretilmiştir. 3 mm renkli mdf den imal edilmiştir. Yükseklik 54 cm dir. En 44 cm. Derinlik 20 cm dir. İçindeki oyuncaklar fiyata dahildir. Ahşap Oyuncakların Çocuklara Katkısı: Hayal gücünün gelişimine faydalıdır. Organizasyon yeteneğiniz geliştirir. El ve göz koordinasyonunu sağlar. Algılama ve kavrama yeteneğini güçlendirir. Konsantrasyon ve zeka gelişimini hızlandırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver