Wonder Wheels Tak Çıkar Vinç

1.199,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wonder Wheels Tak Çıkar Vinç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Isabel Abbey Satıcı Ünvanı: ARTA INTERNATIONAL TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085085372200001 Vergi Kimlik Numarası: 0850853722
    Bu ürün Isabel Abbey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Yaş Grubu: 3 Yaş ve üzeri için uygundur. Ürün Özellikleri: Ürün ölçüleri: 40 x 18 x 26 cm
  • Bu vinci parçalara ayırın ve tekrar tekrar birleştirin.
  • 27 vinç parçası, 1 matkap ve 3 farklı matkap ucu dahil 31 parça.
  • Şehrin en iyi araçlarına hazır mısınız?
  • Maceradan maceraya koşmak için elinizde tüm araçlar mevcut! Şehrin en iyileri burada.
  • BPA'sız temiz içerikli ve sağlam malzemesiyle tüm çocukların vazgeçilmezi!
  • Tüm Wonder Wheels ürünleri ABD, Kanada ve EN güvenlik standartlarını karşılar.
  • Güvenli BPA içermeyen plastikten üretilmiştir.
  • Feribottan, tüm iş makinelerine yarış arabasından uçağa kadar aradığınız tüm araçlar Wonder Wheels serisinde keşfedilmeyi bekliyor.
Geri Bildirim Ver

Wonder Wheels Tak Çıkar Vinç Trendyol'da

Wonder Wheels tak çıkar vinç, çocukların el becerilerini ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olan popüler bir oyuncaktır. Çocukların hayal gücünü kullanarak kendilerine özgü senaryolar oluşturmalarına, inşaat yapmalarına veya yükleri taşımalarına izin veren bu oyuncak çok fonksiyonlu kullanımı sayesinde çocukların oyun kurma becerilerini de geliştirir. İster tek başlarına isterse de arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekleri bu oyuncak ile keyifli ve öğretici dakikalar geçirmeleri sağlanır.

 
  • El-göz koordinasyonu
  • Odak artırıcı
  • Sağlıklı

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Özellikleri

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Özellikleri

Wonder wheels tak çıkar vinç özellikleri arasında genellikle plastikten yapılmış bir vinç kasası, kaldırma ve indirme mekanizması ile birlikte gelen küçük bir kancadan oluşur. Oyuncakta bulunan bu kılavuzlu kancaya, diğer oyuncak yükleri kolayca bağlanabilir. Vinç, oyuncak arabaları, kamyonları ve diğer taşıtları da çocukların oyunlarına dahil etmek için kullanılabilir. Çocukların gelişimi için tak çıkar oyuncakların önemi oldukça fazladır. Çocukların el ve göz koordinasyonlarını geliştirmek, kaba motor becerilerinin gelişmesini desteklemek amacı ile tasarlanan bu oyuncaklar 3 yaşının üzerindeki çocuklar için oldukça idealdir. Çocukları farklı tasarım ve mühendislik prensipleri hakkında düşünmeye teşvik eder. Çocuklar aynı zamanda tak çıkar oyuncaklarla oynayarak, problem çözme becerilerini de geliştirirler. Hangi yükleri nereye taşıyacaklarını veya vinç kolunu nasıl kullanacakları gibi pek çok temel bilgiyi de kendi başlarına ya da takım çalışmaları ile öğrenebilecekleri bir oyuncaktır. Zihinsel gelişimini desteklemesinin yanı sıra el becerisinin gelişimini de sağlar.

 

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Wonder Wheels tak çıkar vinç, özellikle 3 ila 8 yaş grubundaki çocukların oynayabileceği bir oyuncaktır. Küçük parçalara içerdiği için üç yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir. Çocukların gelişimlerini destekleyen ve motor becerilerinin artmasını sağlayan bu oyuncak, el becerilerini, problem çözme becerilerini, sosyal becerileri ve hayal gücünü geliştirirken, aynı zamanda eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Wonder Wheels vinç tak çıkar, pek çok fayda sağlamaktadır. Çocukların el becerilerinin yanı sıra zihin ve sosyal becerilerinin de gelişmesine yardımcı olur. Birden fazla akran ile birlikte oynayabileceği, çeşitli kuralları ve düzeni bulunan oyunlar ile sosyalleşebileceği ve iletişim kurabileceği bir ortam da sunar. Çocukların birlikte oynamayı, empati kurmayı ve iş birliği yapmayı öğrenmesini destekleyen bu oyuncak ile büyümeleri de önemli bir avantajdır. Ayrıca, çocukların hayal güçlerini kullanarak senaryolar oluşturmalarını destekleyen bu oyuncak, yaratıcılık ve özgüvenlerinin artmasına da yardımcı olur.

 

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Fiyatı

Wonder Wheels Vinç Tak Çıkar Fiyatı

Basit bir oyuncak olmasına rağmen çocuklara pek çok açıdan fayda sağlayan tak çıkar vinç oyuncağı, el becerilerinin gelişmesi ve hayal gücünün zenginleşmesini sağlaması açısından önemli bir yere sahiptir. İş makinelerinin işleyişlerini öğrenebilecekleri ve kendi kendilerine oyun kurabilecekleri fırsatları yaratan Wonder Wheels, 27 vinç parçası, 1 matkap ve 3 farklı matkap ucundan oluşmaktadır. 40 x 18 x 26 cm ölçülerine sahip olan bu oyuncak toplamda 31 parça içeriğine sahip geniş kapsamlıdır. Renkleri ile çocukların dikkatini çeken bu oyuncak ile gelişimlerini destekler. Hem arkadaşları hem de ebeveynleri ile birlikte oynayabileceği bu oyuncak sayesinde motor becerileri ve gelişimleri desteklenir. Wonder Wheels tak çıkar vinç yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Wonder Wheels tak çıkar vinç fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü buradan hemen sipariş edebilirsiniz.