Wöller Renault Megane 4 Paspas Sedan 2016 2024 Arası 3d Havuzlu Paspas

1.079 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Wöller Renault Megane 4 Paspas Sedan 2016 2024 Arası 3d Havuzlu Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTO365 Satıcı Ünvanı: AEC GLOBAL ELEKTRONİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008156115700001 Vergi Kimlik Numarası: 0081561157
    Bu ürün OTO365 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wöller Araca Özel 3D Havuzlu Paspas Esnek Yumuşak Kokusuz TPE Kauçuktan Üretilmiştir Wöller Araca Özel 3D Havuzlu Paspas Esnek Yumuşak Kokusuz Termo Kauçuktan Üretilmiştir. Her model araca özel olarak üretilmektedir.Üniversal değildir. Çevre Dostu hammadeden üretilmiştir.Sağlığa zararlı alerjen maddeler içermez. Avrupa Standartlarında Tpe Hammadeden üretilmiştir. Sert malzeden üretilmemiştir! Şekli bozulmaz esnektir. Koku yapmaz. Orjinal sabitleme klipsleri mevcuttur. Kenar yüksekliği ortalama 4-5 cm'dir. Aracınızın orjinal halı tabanını sıvı toz çamur ve tüm kirlerden korur. Araçtan kolayca çıkarılıp yıkanabilir kısa sürede kurur. Görseldeki ürün size gönderimi yapılacak gerçek ürün resmidir. Uyarı:Hurda malzemeden üretilmiş sağlığa zararlı 2.kalite sert ve ince ürünlerle kıyaslanmamalıdır!

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Megane
  • Paspas Türleri Havuzlu
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver

Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 Arası 3D Havuzlu Paspas

Arabalarda bulunan paspaslar sayesinde kolay temizlik sağlanır. Özel olarak üretilen Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 arası 3D havuzlu paspas kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Renault Megane ve Sedan araba modellerine birebir uyumlu tasarımlara sahiptir. Kullanışlı bu ürün, kiri ve tozu üzerinde toplar. Arabanın kirlenmesini önler. Kolay temizleme sağlamasıyla her zaman tercih edilir. Ayakkabıdan gelen toz, çamur gibi kirlenmelerin kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Üstün kalitede yapısıyla dayanıklı üründür. Etkileyici performans gösterir. 3D yapısıyla araba tabanındaki her noktayı kaplar. Kenarlarda boşluk bırakmaz. Mükemmel şekilde tabana ve köşelere oturur. Özenle tasarlanan bu ürün, koku yapmaması sebebiyle herkesin beğenisini kazanır. Kullanışlı ve dayanıklı özelliklere sahip bu paspas ürünü, arabanın hijyen kalmasını sağlar. Bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Mükemmel tasarım
  • Kaliteli işçilik
  • Dayanıklı yapı

Kullanışlı Renault Megane 4 Havuzlu Paspas Detayları

Kullanışlı Renault Megane 4 Havuzlu Paspas Detayları

Megane 4 3D havuzlu paspas dışarıdan gelen çamur, kir ve tozların arabadan kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Renault arabalarının Megane ve Sedan modellerine kusursuz bir biçimde uyum sağlar. 2016 ve 2022 serilerine birebir uyumlu şekilde üretilir. Kenar ve köşelere tam oturur. Birinci sınıf kalitede kauçuk malzemeden üretilir. Termo kauçuk malzeme içeriği bulunur. Yumuşak ve esnek yapısıyla kolay kullanılır. Koku yapmaz özelliğiyle konforlu kullanım sunar. Zahmetsiz şekilde araba tabanına yerleştirilir. Çıkarılabilen bu ürün, kolay temizlik sağlar. Sağlığa zarar veren malzeme içermez. Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilir. Orijinal tasarıma sahiptir. Ürün formu asla deforme olmaz. Profesyonel şekilde işçiliği bulunur. Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 arası 3D havuzlu paspas kullananlar ürün özelliklerinden memnun kalır. Kaliteli ve dayanıklı özelliklere sahip bu havuzlu paspası, arabanıza kolay şekilde yerleştirebilirsiniz.

Dayanıklı Renault Megane 3D Havuzlu Paspas

Dayanıklı Renault Megane 3D Havuzlu Paspas

3D havuzlu paspas, havuzlu paspas türünde yer alır. Kenarları yüksek bir şekilde üretilir. Böylece su ve kir birikintilerinin taşmasını önler. Araç içini, kirlenmeye karşı korur. Araba kabinlerine kolay şekilde yerleştirilir. 3D özelliğiyle tabanı tamamen kaplar. Araba temizliğini basit ve kolay hale getiren bu ürün, kaliteli kauçuk materyalden üretilir. Ürünün kenar yüksekliği ortalama 4 santimetredir. Yumuşak ve esnek yapısı sayesinde rahat montaj sağlar. Kullanımı konforlu olan bu ürün, koku oluşturmaz. Yüksek kalitesiyle herkesi memnun eder. Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 arası 3D havuzlu paspas yorumları başarılı geri dönüşler içerir. Yapılan olumlu yorumlar sayesinde ürünün kalitesi kanıtlanır. Kararsız kalan müşterilere fikir verilir. Renault megane ve sedan arabalarına birebir uyum sağlayan bu havuzlu paspası güvenle tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Renault 3D Havuzlu Paspas

Avantajlı Fiyatlarla Renault 3D Havuzlu Paspas

Araba temizliği açısından önemli bir yere sahip paspaslar özenle seçilmesi gerekir. Koku yapmaması ve dayanıklı olması önemlidir. Bu 3D havuzlu paspas, ihtiyaç ve beklentileri üstünlükle karşılar. Birebir uyumuyla kolay montajlanır. Yüksek kalitede tpe kauçuk materyalden üretilir. Böylelikle araç içinde kötü plastik kokusu yapmaz. Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Kolaylıkla deforme oluşmaz. Yüksek kenarları sayesinde araç içini temiz tutar. Çıkarılabilen bu ürün, zahmetsiz şekilde temizlenir. Kullanışlı özelliklerinin yanında hesaplı fiyatlara sahiptir. Ekonomik Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 arası 3D havuzlu paspas fiyatı müşterilere avantaj sağlar. Kalite ve kullanışlı özellikleri bir arada sunan bu ürün avantajlı fiyatlarıyla bütçelere yardımcı olur. Hızlı ve güvenli bir deneyim sunan Trendyol’dan Renault Megane 4 Sedan 2016 2022 arası 3D havuzlu paspas satın alabilirsiniz.