4
Sinek İlacı ve Kovucu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

wipest Haşere Fare Sinek Böcek Kovucu Ultrasonik Cihaz Elektirikli Prize Takılır Kaçırıcı Kovar Savar Alet

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

wipest Haşere Fare Sinek Böcek Kovucu Ultrasonik Cihaz Elektirikli Prize Takılır Kaçırıcı Kovar Savar Alet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTI İLAÇLAMA Satıcı Ünvanı: ARTI İLAÇLAMA HAŞERE KONTROL MEDİKAL İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085037441200015 Vergi Kimlik Numarası: 0850374412
    Bu ürün ARTI İLAÇLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fare Böcek Haşere Sinek Ultrasonik Genel Kovucu Cihaz Ultrasonik Haşere Kovucu, 25KHz ~ 65KHz arasında, fare, Pire , kene , çiyan , akrep , Hamamböcekleri, sinek sivrsinek Böcekleri, Sıçanlar, Örümcekler, Karıncalar, Pire, Sivrisinekler ve diğer genel ev zararlılarını garantili ultrasonik frekans yayıcı cihaz VEPEST YURT DIŞINDAN İTHAL MARKA GENEL SİNEK BÖCEK HAŞERE FARE KOVUCU CİHAZ
  • CE ROHS KALİTE BELGELİ
  • KULLANIŞLI
  • 120 M2 ETKİLİ
  • HAŞERE VE FARELERDEN KURTULMANIN EN SAĞLIKLI YOLU
  • KİMYASAL RADYASYON İLAÇ YOK
  • EV DÜKKAN MAĞAZA YAZLIK MUTFAK DEPO İÇİN İDEAL MODEL
  • PRİZE DİREK TAKILIR
  • Ultrasonik Haşere Kovucu VEPEST ULTRASONİC CİHAZ TAMAMEN GÜVENLİ ve EKO DOSTU ve daha önce kullanacağınız ya da daha önce kullanacağınız tuzaklardan, zehirlerden ve böcek ilaçlarından daha iyidir. VEPEST CİHAZ insancıl haşere kontrol ünitesidir ve bir daha asla ölü kemirgenleri veya zararlı böcek evde görmeyeceksiniz. 1. Ürün Adı: Ultrasonik böcek kovucu 2. Malzeme: ABS 3. Boyut: 9 * 6cm 4. Ağırlık: 42g 5. Renk: beyaz ve mavi 6. Kurulum: yerden 20 -130 cm ?fare böcek haşerelere karşı ultrasonik kovucu etkili kaliteli Ce Rohs Kaliteli Ev Dükkan İçin İdeal Cihaz . Oralama 120 m2 etki alanı , en çok tercih edilen cihazlardan biri , kullanışlı şık tasarımlı , tüm zararlılara karşı etkili böcek fare haşere savar cihaz ultrasonik

Ürün Özellikleri

  • Form Makine
Geri Bildirim Ver

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Ultrasonik Cihaz Elektirikli Prize Takılır Kaçırıcı Kovar Savar Alet

Çoğu zaman fare, böcek, haşereler bulunduğunuz alanı sarabilir. Wipest haşere fare böcek kovucu ultrasonik cihaz elektirikli prize takılır kaçırıcı kovar savar alet bu duruma çözüm getirir. Makine, prize takılıp çıkarılarak böcek ve fare varyasyonlarını anında kovar. Bulunan bölgeyi ultrasonik cihazıyla tarar. Kolayca prize takılabilen ve her yere taşınabilir bir cihazdır. Ürün, uzun ömürlü kullanıma uygundur. İçerisinde kimyasal ve radyasyon bulundurmadan haşereleri kovar. Cihazı çalıştırıp böcek sorununu kökten çözebilirsiniz. Ev, yazlık bölge veya ofis gibi yerlerde sıklıkla fareleri görebilmek mümkündür. Kesintisiz aralıklarla haşerelerin gelme ihtimali vardır. Bu sorunlara çözüm sunan cihazı, dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu modeli kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Çevrenizi böcek istilasından rahatlıkla kurtarabilirsiniz. Yerlere veya duvarlara zarar veren mikroorganizmaları uzaklaştırabilirsiniz.

  • Kolay kullanılabilir materyal
  • Kimyasal içermeyen
  • 120 m2 alanda etkili

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Özellikleri

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Özellikleri

Her alanda bulunabilecek canlılar zamanla kişileri rahatsız edebilir. Wipest haşere fare böcek kovucu, özellikleri bakımından zengindir. CE ROHS Kalite Belgeli ürün, yurt dışından ithal edilir. 120 m2 alanlara kadar etkisi yayılır. Cihaz, çevre dostudur. Aynı zamanda ABS malzemeden üretilir. 42 kg ağırlığında, 9x6 cm boyutundaki haşere kovucu cihaz beyaz ve mavi renktedir. İçerisinde kimyasal madde ve radyasyon yoktur. Doğal içerikli bir böcek savar makinesidir. Fare, pire, kene, çıyan ve akrep gibi canlılar üzerinde uzaklaştırıcı etkilere sahiptir. Eve zarar veren mikroorganizmaları bu seçenekle kolaylıkla uzaklaştırabilirsiniz. Ürün, ultrason dalgalarını etrafa kolayca yaya. Prize direkt olarak takılabilen bir makinedir. 25KHz ile 65KHz aralığında dalga hızına sahiptir. Yerlere, parkelere, duvarlara veya birçok eşyaya zarar veren varlıkları bu makineyle kısa sürede yok edebilirsiniz.

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Faydaları

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Faydaları

İş yerlerinizde, evinizde ya da yazlıklarınızda fare ve haşere kovucu kullanabilirsiniz. Bulunduğu alana veya eşyalara zarar veren böcek, pire, haşere gibi genel haşereleri bu cihaz sayesinde yok edebilirsiniz. Çevre dostu bu makineyi, kimyasal maddelere ihtiyaç duymadan dilediğiniz yerde bulundurabilirsiniz. Önemli eşyalarınızı korumak veya vücudunuzda alerjik reaksiyonlara ihtimal vermemek adına haşere kovucuyu her prize uyumlu bir şekilde takabilirsiniz. Mavi ve beyaz rengiyle fark edilir. Aynı zamanda 120 m2 alanlara etki bırakır. Canlıları yok etmek adına sağlıklı bir yoldur. Cihaz sayesinde yeni oluşabilecek engellerin daha önceden kontrolü yapılır. Yerden 20 - 130 cm arasında kurulumunu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Güvenilir ve olumlu oranlarda çözüm üreten, çevreye zarar vermeyen bir makinedir. Hem sevdiklerinizi hem de kendinizi zararlı canlılardan anında koruyabilirsiniz. Farelerin bazı bölgeleri yuva edinmesine engel olabilirsiniz.

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Alet Fiyatı ve Yorumları

Wipest Haşere Fare Böcek Kovucu Alet Fiyatı ve Yorumları

Çeşitli alanlarda, yerlere ve duvarlara zarar veren canlılar dolaşır. Fare böcek kovucu ile bu duruma hızlıca engel olabilirsiniz. Ürünün özelliklerini inceleyip müşteri deneyimine uygun kullanım fikirleri edinebilirsiniz. Bu model, sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda ev, iş yeri ve geniş alanlar için son derece uygundur. Ürünün rengi mavi ve beyazdır. Prize takılarak çalıştırabilirsiniz. Bu seçenekle çevre dostu bir cihaz kullanabilirsiniz. Cildinizi bu zararlı canlıların etkilerinden koruyabilirsiniz. Etrafınızı saran haşereleri ultrasonik etkiyle hızlıca uzaklaştırabilirsiniz. Wipest haşere fare böcek kovucu ultrasonik cihaz elektirikli prize takılır kaçırıcı kovar savar alet fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Trendyol ile ürünün kampanyalarından hızlıca yararlanıp bütçe dostu fiyatlara satın alabilirsiniz. 120 m2 alanlara nüfuz eden cihaz; pire, fare, böcek gibi canlıları anında yok eder. Kurulumunu gerçekleştirip hızlıca prize takarak ürünü aktifleştirebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Wipest haşere fare böcek kovucu ultrasonik cihaz elektirikli prize takılır kaçırıcı kovar savar alet yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.