Winx Sesli Ve Işıklı Demlik Çay Seti

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Winx Sesli Ve Işıklı Demlik Çay Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: EYLÜL YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690843841
    Bu ürün EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kızlar Winx Sesli ve Işıklı Çay Seti ile arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirecek! Winx Çay Seti ile minik hanımlar arkadaşlarına çay hazırlayıp evde vaya dışarıda ikram edebilecekler. Işık ve ses özelliği sayesinde gerçek demlik algısı yaratacaktır. Evde oyunlarla annelerini taklit eden küçük kızlar hem eğleniyor hem de, sorumluluk sahibi olmayı öğreniyor. Winx Oyuncak Çay Seti içerisinde
  • 4 adet fincan, 4 adet fincan tabağı, 4 adet kaşık, ışıklı ve sesli 1 adet çaydanlık ve 1 adet şekerlik bulunmaktadır. Kutu Ölçüsü: 41 x 7,5 x 30,5 cm.
Geri Bildirim Ver

Sesli ve Işıklı Demlik Çay Seti ile Yaratıcı Oyunlar

Gelişen teknoloji ile oyuncaklar dahi artık ışık saçan ve sesli bir şekilde müzik zevki sunan modellere dönüşebilmektedir. Özellikle hediye olarak mükemmel bir alternatif olabilen bu sesli ve ışıklı demlik çay seti çocuklarınızın favorisi olmaya aday olacaktır. Pembe rengi ile dikkat çeken bu demlik seti 14 farklı parçadan oluşmaktadır. 4 adet fincan, 4 adet fincan tabağı, 4 adet kaşık ve ışıklı ile sesli 1 adet çaydanlık ile 1 adet şekerlikten oluşan bu Winx sesli ve ışıklı demlik çay seti canlı pembe rengi ile kız çocuklarının dikkatini çekmektedir. Bu demlik çay seti pille çalıştığından oldukça pratiktir. Satın aldığınız zaman piller kutuya dahil şekilde gelmektedir. Şimdi siz de çocuklarınız için bu sesli demlik setini sepetinize ekleyebilir ve evden alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Eğlenceli Tasarım
  • Kaliteli Ses Düzeyi
  • Dikkat Çeken Işıklar

Eğlenceli Tasarımı ile Winx Sesli Demlik Seti

Eğlenceli Tasarımı ile Winx Sesli Demlik Seti

Kız çocuklarının favorisi olan Winx sesli ve ışıklı demlik çay seti modeli içerisinde barındırdığı ses efektleri ile çay servisi yaparken oldukça gerçekçi bir demlik algısı yaratacaktır. İçerisinde bulunan ses efektlerinin Winx sesleri ile aynı olması sebebi ile kız çocukları bu çay setini severek uzun süreler boyu kullanabilmektedirler. Sesli ve ışıklı demlik çay seti kullananlar bu setin içerisindeki parçaların ideal boyutta ve sayıda olmasından memnun olmakta ayrıca ses ve ışık efektlerinin de yeterince iyi olduklarını belirtmektedirler. Çaydanlık üzerinden yansıyan ışık efektleri renkleri ile epey dikkat çekmektedir. Bu çay setini isterseniz çocuklarınıza isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak almak için şimdi sepetinize ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz.

Kız Çocuklarının Favorisi Sesli Demlik Seti

Kız Çocuklarının Favorisi Sesli Demlik Seti

3 ve 7 yaş aralığındaki çocuklar için üretilen sesli ve ışıklı demlik çay seti özellikleri canlı pembe rengi ve Winx sesli efektleri ile ön plana çıkmaktadır. İçerisinde fincan, fincan tabağı, kaşık, çaydanlık ve şekerlik bulunan bu fr56969 sesli ve ışıklı demlik çay seti orijinaldir ve aynı zamandı lisanslı bir üründür. Özel kutusunun içerisinde bulunan piller 14 parça çay setinin içerisine takılı olarak gönderilmektedir. Çocuklarınız için özenle tasarlanmış olan sesli ve ışıklı demlik çay seti yorumları dikkate alındığında görülmektedir ki bu set kız çocuklarının beğenisini kazanmış, pratik ve eğlenceli kullanımı ile dikkatlerini çekmiştir. Eğer aradığınız ürünü bulduğunuzu düşünüyorsanız şimdi sesli ve ışıklı demlik çay seti modelini sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Işıklı ve Sesli Çay Seti

Dikkat Çeken Işıklı ve Sesli Çay Seti

Özellikle küçük yaştaki çocukların el becerilerini geliştirmesi için satın alınan demlik çay seti ışıkları ve sesli olması ile dikkat çekmektedir. Sesli ve ışıklı demlik çay seti önerileri dikkate alındığında Winx sesli demlik seti ön plana çıkmaktadır. Çünkü bu set pilleri dolu olduğu takdir de sesleri net bir şekilde vermekte ve yanan ışıkları oldukça kuvvetli ışık saçmaktadır. Özellikle annelerini taklit etmeyi seven kız çocukları için oldukça eğlenceli bir ürün olan demlik çay seti modeli kız çocuklarının küçük yaşta sorumluluk ve başarı hissini tatmalarını sağlamaktadır. Doğum günlerinin ya da özel günlerin en yaratıcı hediyelerinden olan bu ışıklı demlik çay setini sevdiklerinize sürpriz olarak alabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.