Winsor Newton Winton Yağlı Boya 37ml Phthalo Blue / 516

79,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
93,50 TL
1 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Winsor Newton Winton Yağlı Boya 37ml Phthalo Blue / 516

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERA SANAT Satıcı Ünvanı: EBRU ERTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5070594557
    Bu ürün PERA SANAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kaliteli pigmentlerden üretilen Winton Yağlı Boyalar dayanıklı, ışığa dayanıklı ve kalıcıdır. Her seferinde tutarlı renkler sunan kullanıma hazır formülasyonları, her ölçekte zahmetsizce çalışabileceğiniz anlamına gelir. Seçeneği ve aralığı sekiz yeni erişilebilir renkle artırarak paletiniz her zamankinden daha geniş olabilir. Gelişmiş spektrumu kendiniz keşfedin. Büyük pigment yükü: Winton Oil Colour'un pigment yükü birçok sanatçının aralığından daha yüksektir. Genel kullanım için olağanüstü ve en üst düzeyde büyük hacimde çalışmak için ideal. Tekdüze tutarlılık Winton serisi, Artists' Oil Colour'dan daha homojen bir tutarlılığa sahiptir ve biraz daha sert bir boyadır. Fırça ve palet bıçağı darbelerinin mükemmel şekilde tutulmasını sağlar. Hafif ve kalıcı Mümkün olan her yerde, Winton serisi ile kullanım için en kalıcı pigmentler seçilmiştir. Formülasyon ve üretim süreci, ürünün tüp içinde sabit kalmasını ve mümkün olan en kalıcı boya filmini sunmasını sağlar. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver