wiltlife Detox

535 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

wiltlife Detox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wiltlife Satıcı Ünvanı: 3N NATURA BİTKİSEL ÜRÜNLER VE ORGANİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001213377500001 Vergi Kimlik Numarası: 0012133775
    Bu ürün Wiltlife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wiltife Detox 60 Adet L' Karnitin Destekli Bitkisel İçecek (Toz Bitki Ekstresi Formunda) İçerik Bilgisi Chitosan, Ekinezya, Huş Ağacı, Biberiye, Yaban Mersini, Pirinç Kabuğu, Yoğurtotu, Saw Palmetto, Goji Berry, Brokoli, Guarana, Stevia bitkileri, Ahududu aroması ve L´Carnitine Nasıl Kullanılır? Sabah ve akşam öğünlerinden bir saat önce bir bardak sıcak su ile hazırlanır, istenilen ısıda tüketilebilir. Günlük su tüketiminin 2,5-3 lt. olmasına dikkat edilmelidir. UYARI: 18 yaşından küçükler ve 65 üzeri yetişkinlikler ile karaciğer, böbrek, kalp yetmezliği, yüksek tansiyon hastaları, antidepresan tedavisi gören kişiler kullanmamalıdır. Gün ışığından, nem ve rutubetten koruyarak, oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir.
Geri Bildirim Ver

Wiltlife Detox

Modern yaşamda fazla kilolardan şikayetçi olan birçok insan mevcuttur. Bunun sebebi de çoğunlukla can sıkıntısı ile devamlı yemek yeme gibi durumların yaşanmasıdır. Bireysel ve sağlıklı kilo alımlarında ise kilo kontrolü için Wiltlife Detox kullanılabilir. İçerisinde bulunan birçok faydalı bitki ve meyve özü ile sindirim sisteminize hiçbir zarar vermeden etkili şekilde ödemlerden kurtulmanıza yardımcı olur. Bunun yanında detox, kelime anlamı olarak günlük hayatta yemeklerden veya herhangi bir dış ortamdan vücuda giren ve toksik etki yaratan maddeleri zaman içinde vücuttan uzaklaştırmak olarak tanımlanabilir. Bu sebeple Wiltlife hem vücudu toksinlerden arındırma özelliği gösterirken hem de fazla yağ depolarından kurtulmanıza yardımcı olur. Bu anlamda detoxu beslenme ve egzersiz ile desteklediğinizde daha kalıcı ve hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

  • Sindirim kolaylığı
  • Toksin ve ödemlerden uzaklaşma
  • Sağlıklı bir cilt ve beden

Etkili Wiltlife Detox Özellikleri

Etkili Wiltlife Detox Özellikleri

Detox yaparken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Bunlara dikkat etmek, Wiltlife Detox kullananlar için önemlidir. Ürünü kullanırken uzmanların tavsiyesi günlük 2,5 – 3 litre su içilmesi, 18 yaş altı ve 65 yaş üzeri kişiler tarafından kullanılmamasıdır. Özellikle 65 yaş üzeri bireyler için karaciğer, böbrek, kalp yetmezliği, yüksek tansiyon hastaları, antidepresan tedavisi görenlerin ürünü kullanmaması veya kullanırken doktor gözetimi altında bulunmaları önerilir. Wiltlife Detox içeriğinde bulunan bitki ve meyveler; ekinezya, huş ağacı, biberiye, yaban mersini, pirinç kabuğu, yoğurt otu, goji berry, saw palmetto, brokoli, guarana, stevia bitkileri, ahududu aroması ve L – Carnitine’ dir. Ürünü sabah ve akşam yemeklerinden bir saat önce bir bardak suya koyarak talep ettiğiniz sıcaklıkta tüketebilirsiniz. Bu kadar geniş yelpazede olan güçlü içeriği ile siz de hızlı şekilde kilolarınızdan ve ödemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Wiltlife Detox Yorumları ve Avantajları

Wiltlife Detox Yorumları ve Avantajları

Ödemleri atmak ve alınan kilolardan sağlıklı şekilde kurtulmak isteyenlerin tercihi detox çayları olur. Bu anlamda Wiltlife tercih edenlerin sayısı da oldukça fazladır. Wiltlife Detox yorumlarına bakıldığında kullananların olumlu sonuçlar aldığı görülebilir. Müşterilerin detox ürününü kullanarak ulaştığı avantajlar; kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo vermek, aşırı yeme isteğini sonlandırmak ve iştahı kontrol altına almak, su isteğini artırması özelliği ile günlük gereken su tüketimini sağlaması şeklinde öne çıkar. Detox çayı ile birçok kişi hem kilolarından hem toksinlerinden hem de vücudundaki zehirli olarak adlandırılan toksik maddelerden kurtulabilirler. Bir paketin içinde 60 adet tekli ürün bulunur. Her biri yemeklerden yaklaşık 1 saat önce kullanılmalıdır. Günde 2 defadan fazla kullanılması önerilmez. Bitki çayı statüsünde olduğu için bol su tüketimi ihmal edilmemelidir.

Avantajlı Wiltlife Detox Fiyatları

Avantajlı Wiltlife Detox Fiyatları

Tıbbi kaynaklı olan kilo alımları için uzman görüşü önemlidir. Çayların içerisinde bulunan ot ve meyvelerin benzersizliği, zor toplanıyor olması, kurutma süreçleri gibi maliyetler, ürünün fiyatını da etkileyen faktörler arasındadır. Bu anlamda Wiltlife Detox satın almak isteyenler de bir fiyat araştırmasına girer. Fiyatlar kampanya dahilinde olup olmamasına göre değişiklik gösterir. Fakat genel olarak bir değerlendirme yapıldığında Wiltlife Detox fiyat konusunda müşterilerine avantajlı sonuçlar sunar. İçeriğinin oldukça dolu ve kaliteli olmasına karşılık cazip fiyatları ile müşterileri beğenisini kazanır. Gerekli uyarı ve önerilere uyularak tüketildiğinde kısa sürede etkili sonuçlar alınabilir. Avantajlı bir şekilde temin edilebilen bu çayı kullandığınız zamanlarda, günlük su içiminize, yemek saatlerinize, öğün düzeninize ve egzersizinize dikkat ederseniz sonuca çok daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Trendyol avantajlarından faydalanarak hızlı şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.