Wildcard Ark Survival Evolved PS4 Oyun

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wildcard Ark Survival Evolved PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZUNGAME Satıcı Ünvanı: ÖNDER UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030101903
    Bu ürün UZUNGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Wildcard Ark Survival Evolved PS4 Oyun

Oyunlar her yaş grubu için eğlenceli vakit geçirmenin adresidir. Özellikle macera ve aksiyon kategorisinde yer alan Wildcard Ark Survival Evolved PS4 oyun hayatta kalma mücadelesi üzerinden kurgulanır. Bir çeşit ada hayatının yaşandığı oyun, gerçeklik hissiyle eğlenceli vakit geçirmenizi sağlar. Farklı oyuncularla çevrim içi oynayabileceğiniz bir çeşittir. Hayatta kalma savaşının yaşandığı eğlenceli bu aktivite sadece PS4 uyumludur. Farklı oyuncularla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan ürünü PS4 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her dakikasında heyecanını hissedebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Televizyonunuza yansıtarak büyük ekranda bu heyecanı yaşayabilirsiniz. Yeni ve farklı tasarımlarla zenginleştirilen PS4 ile uyumlu olan bu ürünü çocuklarınızla zaman geçirmek için tercih edebilirsiniz. Gerçek ada deneyimi yaşatan bu ürünü siz de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Farklı oyun anlayışı
  • Macera dolu deneyim
  • 16+ yaş kullanım

Eğlenceli ve Heyecanlı Wildcard Ark Survival Evolved Oyunu

Eğlenceli ve Heyecanlı Wildcard Ark Survival Evolved Oyunu

Ark Survival Evolved PS4 modeli çok oyuncuyla oynanabilir. Kişilerin tercihine bağlı olarak tek de oynanır. Özellikle belirli yaş grubu için uygun olan bu tür hem eğlenceli hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aktivitedir. İçerisinde yapılan stratejiler ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayrıca pek çok dil desteğine sahiptir. Bunlardan biri de Türkçedir. Türkçe dil desteğine sahip olması talimatları kolaylıkla anlamanızı sağlar. Ayrıca macera türünde olduğu için 16 yaş altı çocukların oynamaması tavsiye edilir. 16+ yaş ve üzeri çocuklar için uygun olduğundan ebeveyn gözetiminde oynanabilir. Sadece gençler değil, yetişkinler de bu oyunu tercih eder. Boş zamanlarınızı eğlence ve zevkli hale getiren bu ürün 2017 çıkışlıdır. O zamandan beri geliştirilen aksiyon dolu bu oyunu özel günlerden hediye olarak sevdiklerinize de alabilirsiniz.

Gençler ve Yetişkinler İçin Aksiyon Dolu Wildcard PS4 Oyunu

Gençler ve Yetişkinler İçin Aksiyon Dolu Wildcard PS4 Oyunu

Ark Survival PS4 gerçekçi görseller ile sizi oyunun içine çeker. Her bir detayın ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü oyunda açlıkla mücadele edilir. Bu mücadele sonucunda da kendi hayat düzeninizi kurarsınız. Sebze yetiştirip ev inşa etmeniz ve canavarla dolu adada kendinizi korumanız gerekir. Kendi sığınma evinizde yeni bir yaşam oluşturursunuz. Ayrıca bu Ark Survival’da tek başına hareket etmek zorunda da değilsiniz. Çevrim içi birçok oyuncuyla birlikte bir takım oluşturabilirsiniz. Hep birlikte hareket ederek güçlerinizi birleştirirsiniz. Özgür yaşamak istiyorsanız da tamamen tek başınıza yiyeceğinizi, evinizi ve mücadelenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu adada yaşayan Dinazorları ve diğer canlıları öldürerek gücünüze güç katarsınız. Tüm bunlar sizin becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Üretim yapmak, hayatta kalmaya çalışmak oyunda gerekli aktivitelerden olduğu için keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Wildcard Ark Survival Evolved PS4 Oyunu Avantajlı Fiyatı

Wildcard Ark Survival Evolved PS4 Oyunu Avantajlı Fiyatı

Wildcard Ark Survival Evolved PS4 oyun fiyatı tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Gerçekçi görsel efektler sayesinde oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Gerçek ada hayatının yansımaları görülen oyunda Dinazor ve diğer canlılar için yeni bir düzen kurulur. İçinde çocuklar için uygun olmayan şeyler vardır. Bu yüzden 16+yaş ve üzeri gençler için uygundur. Yetişkinlerin de hoşuna giden bu oyunda beceriler ve kurnazlıklar yarışır. Takım halinde veya tek başınıza adada hüküm sürebilirsiniz. Farklı stratejiler deneyerek düşmanlarınızı yenebilirsiniz. Ürünün içeriği hakkında detaylı bilgilere müşteri yorumlarını okuyarak da ulaşabilirsiniz. Daha önce bu ürünü alıp oynamış müşteriler Wildcard Ark Survival Evolved PS4 oyun yorumlarıyla deneyim ve tavsiyelerini aktarır. Siz de heyecan dolu bu aksiyon ve macera türündeki oyunu Trendyol’dan uygun fiyata sahip olabilirsiniz.