Wiami Wiami Fx-7 Robot Süpürge fx-7

7.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wiami Wiami Fx-7 Robot Süpürge fx-7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: duxbox Satıcı Ünvanı: FARUK BÜLBÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1920426219
    Bu ürün duxbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik elektrik süpürgeleri ve zemin silme yöntemlerinin aksine yerinizden bile kalkmadan hem ıslak hem de kuru olarak evinizi temizlemenize olanak sağlayan Wiami FX-7 Akıllı Temizlik Robotu sayesinde sizin yapmanız gereken sadece telefonunuzun ekranından temizlemeyi başlatmanız yeterli olacaktır. Wiami Fx 7 Robot Süpürge Özellikleri Ağırlık (kg) 3.5 Aşılabilir Engel 20 mm Boy 350 mm Çalışma Modu Sayısı 4 Çalışma Süresi 140 dk Derinlik 98 mm Emiş Türü Islak En 350 mm EPA/HEPA Filtre Var Kullanım Alanı Düz Zemin Pil Tipi Li-ion Renk Beyaz Ses Seviyesi (dB) 62 Siklon Filtre Yok Su Tankı Kapasitesi (L) 0.3 lt Şarj Süresi 4 Saat Teknoloji Uzaktan Kumanda Toz Kapasitesi 0.5 lt

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Wiami FX-7 Robot Süpürge

Çalışan ve ev işini minimuma indirmek isteyen bireyler, özellikleriyle ön plana çıkan Wiami FX-7 beyaz robot süpürgeyi tercih edebilir. 0 – 250 Watt arası bir güce sahip olan bu robot süpürge, 4+ cm aşılabilir engel seviyesi ile beklentileri fazlasıyla karşılar. Ürün, 61 – 70 dBa arasında değişen ses seviyesi ile varlığını fark ettirmeden çalışır. Wiami FX-7 beyaz robot süpürge, 2200 Pa emiş gücüne sahiptir. Hem manuel hem de otomatik şarj sistemine sahiptir. Wiami FX-7 beyaz robot süpürge, çarpma ve düşme önleme sistemiyle güvenli bir kullanım sunar. Söz konusu robot süpürgenin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Süpürme ve silme özelliği
  • 140 dakika ekstra uzun kullanım ömrü
  • 3 farklı modda çalışma sağlayan motor hacmi

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürge Performansı

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürge Performansı

Wiami FX-7 50 W beyaz robot süpürge, düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 ayrı motor gücünde çalışabilir. Uygulama ve kumanda ile kontrolü rahatlıkla sağlanabilen bu süpürge, silme ve süpürme görevlerini konforlu bir şekilde yerine getirir. Ortalama 4 saat şarj süresi bulunan Wiami FX-7 beyaz robot süpürge, kullanım moduna göre ortalama olarak 140 dakika boyunca aralıksız çalışma kapasitesine sahiptir. Ürün, antibakteriyel mikrofiber mopu sayesinde %99,99 sterilizasyon oranı sunar. Şık tasarımı ve üstün temizlik performansıyla Wiami FX-7 robot süpürge, 500 ml toz ve 300 ml de su tankı kapasitesine sahiptir. Ev işlerinin gözde yardımcısı olarak öne çıkan ürün, Wi-Fi olmadan da kullanılma özelliği sayesinde kullanıcılarından tam not alır.

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürgenin Yer Silme Özelliği Var mı?

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürgenin Yer Silme Özelliği Var mı?

Wiami FX-7 beyaz robot süpürge, yer silme özelliğine de sahiptir. Üründe optik görüş navigasyonu, dinamik genel planlama, mikron filtre sistemi, yüksek kalite motor ve 20 mm engel tırmanma gibi özellikler mevcuttur. Akıllı elektrikli su tankı ve mikrofiber anti bakteriyel mopuyla Wiami FX-7 beyaz robot süpürge, son derece etkili bir performans vadeder. Anti bakteriyel mikrofiber mop, zemine sıkıca yapışarak inatçı kirleri bile oldukça kolay bir şekilde çıkarabilir. Homojen su nüfusuna sahip ultra yoğun fiber malzeme kullanılarak üretilmiştir. Paket içeriğinde yedek paspas da yer alır. Bu paspaslar makinede ya da elde yıkamaya uygundur. Siz de bu çok amaçlı cihazı tercih ederek hem süpürme hem de silme işlemini tek bir ürün ile rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürge Hazne Kapasitesi Nasıl?

Wiami FX-7 Beyaz Robot Süpürge Hazne Kapasitesi Nasıl?

Normal süpürgelere oranla çok daha küçük bir görünüme sahip olan Wiami FX-7 beyaz robot süpürge haznesi, günlük kullanım için son derece geniş bir kapasiteye sahiptir. Ürün hem toz hem de su haznesi için ortalamanın üstünde bir kapasiteye sahiptir. Bu süpürgenin bir adet V şeklinde yuvarlama önleyici fırçası mevcuttur. Bunun yanı sıra 1 adet de yan fırça ürün paketinde yer alır. Söz konusu robot süpürge, duvar takip özelliği ve iki adet yan fırçası sayesinde üst düzey bir temizlik deneyimi vadeder. Dilerseniz Wiami FX-7 beyaz robot süpürge yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı süpürgeye sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece güvenli ödeme seçeneklerinden yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün tek tıkla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.