WET N WİLD Tinted Hydrator Fondöten Light Medium 27 Ml

280 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL249,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

WET N WİLD Tinted Hydrator Fondöten Light Medium 27 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tekbutik Satıcı Ünvanı: FATMA DÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3120577883
    Bu ürün tekbutik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tinted hydrator fondöten light medium 27 ml Hyaluronik asit içerikli renkli nemlendiricili fondöten Renk : Light medium - orta açık Model No : 1114063E 27ml VEGAN

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Görünüm Saten
  • SPF Korumasız
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

WET N WİLD 1114063E Tinted Hydrator Light Medium 27 ml Fondöten

wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondöten, üst düzey kapatıcılık sağlayan kaliteli bir üründür. Hyaluronik asit içeren eşsiz formülüyle söz konusu ürün, cildi nemlendirerek kusurların gizlenmesini sağlar. Ürün, “light medium” olarak isimlendirilen açık bir renge sahiptir. Bu yönüyle fondöten, beyaz tenli bireyler başta olmak üzere açık renk tercih eden kullanıcıların cildine uyum sağlayabilir. Ürünün ideal kıvamı ve renk tonu doğal bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Ayrıca söz konusu fondötenin nemlendirici özelliği de bulunur. wet n wi̇ld tinted hydrator, esnek tüp içinde ambalajlanmıştır. 27 ml’lik hacme sahip bu ürün, korunaklı ambalajı sayesinde gittiğiniz her yerde size eşlik edebilir. Fondöten, bazı cilt kusurlarını kapatırken tortu bırakmaz.

  • Renk: Light Medium
  • Hacim: 27 ml
  • Özellik: Kapatıcılık ve Nemlendirme

Wet N Wild Tinted Hydrator Fondötenin Özellikleri Nelerdir?

Wet N Wild Tinted Hydrator Fondötenin Özellikleri Nelerdir?

wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondöten; doğal ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. Teninize hoş bir canlılık sunan ürün, beslenmiş ve ışıltılı bir cilde kavuşmanız için tasarlanır. Fondötenin içeriği tamamen vegandır. Son derece hafif ve kapatıcılık oranı yüksek olan bu ürün, teninizi ağırlaştırmaz. Cildinizi yormayan fondöten, teninizde ferah ve yumuşak bir his bırakır. Ürün bu yönüyle bilhassa kuru ve normal cilde sahip bireyler için idealdir. Tortu ve tabaka bırakmayan bu sıvı, cildinizi hem besler hem de nemlendirir. wet n wi̇ld tinted hydrator light medium, 27 ml’lik geniş bir hacme sahip olduğundan uzun süreli kullanım sağlar. Söz konusu fondötenin natürel rengi, her zaman bakımlı ve doğal görünmenizi sağlar.

Wet N Wild Tinted Hydrator Light Medium Fondötenin Rengi Nasıldır?

Ürünün şeffafa yakın hafif bir kapatıcılığı vardır. Rengi de açık tonlarda olduğundan ağır bir makyaj yapmış gibi görüntü oluşturmaz. Ürün teninizde son derece doğal bir duruş sergiler. Ürünün rengi, açık tenli bireyler için idealdir. Böylece cilt tonuna yakın bir kapatıcı kullanmak, makyajın da daha profesyonel görünmesini sağlar. wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondöten; sarışın, kumral ve beyaz tenli bireylerin teninde daha doğal durur. Bu besleyici cilt bakım ürünü, yarı mat bir kapama oluşturur. Yarı mat görünüm bir taraftan cildinizin aşırı parlamasını engellerken diğer yandan cansız ve soluk görünmesine mâni olur. Ürün cilt renginizle hoş bir uyum oluşturur. Kıvamı ve kolay sürülebilir yapısı, cildinizin bebeksi yumuşaklığa kavuşmasını sağlar.

Wet N Wild Tinted Hydrator Fondötenin Kapatıcılığı Nasıldır?

wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondötenin kapatıcılığı şeffaf veya orta dereceli olarak adlandırılabilir. Bu yönüyle ağır cilt lekeleri olmayan, derin ve büyük sivilce/akne görüntüsünü saklama amacı gütmeyen bireyler ürünü tercih edebilir. Fondöten, güneş lekesi ve renk farklılığı gibi kusurların giderilmesine katkı sağlar. Yarı mat bitişli bu ürün, cilt rengini eşitlemeye de yardımcı olur. Ürün paraben içermez. Kokusuz tasarlanan bu fondöten üretilirken hiçbir hayvana zarar verilmemiştir. wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondötenin astarlanmış cilde uygulanması tavsiye edilir. Ayrıca bu ürünün, kullanılmadan önce bir miktar karıştırılması tavsiye edilir. Tüm dünyanın beğenerek kullandığı bu fondöten, Türkiye’de de trend makyaj malzemeleri arasında yer alır. Ürünü deneyimleyen bireylerin geri dönüşlerini Trendyol’daki wet n wi̇ld tinted hydrator light medium 27 ml fondöten yorumları kısmında görebilmeniz mümkündür. Siz de doğal bir kapatıcıya ihtiyaç duyuyorsanız bu fondöteni uygun fiyatlarla hemen sipariş edebilirsiniz.