Wesse Connect Be Smart Watch Wwc1001-04 Akıllı Kol Saati

1.070 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wesse Connect Be Smart Watch Wwc1001-04 Akıllı Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAATVESAAT Satıcı Ünvanı: SAAT VE SAAT MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735055232200015 Vergi Kimlik Numarası: 7350552322
    Bu ürün SAATVESAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 43 mm
  • Kasa Materyali Silikon
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Otomatik
  • Kasa Renk Lacivert
  • Kordon Renk Mavi
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Wesse Connect Be Smart Watch WWC 1001-04 Akıllı Kol Saati

Giyilebilir teknoloji kategorisinde yer alan Wesse Connect Be Smart Watch WWC1001-04 akıllı kol saati kullanım avantajları sayesinde vazgeçilmez olmayı başarır. Telefondan bağımsız birçok talimatı yerine getirebilme özelliğinin bulunması müşteriler tarafından gösterilen rağbetin önemli nedenlerinden biridir. Akıllı telefonla bir kere eşleşme yapıldıktan sonra bildirimleri saat ekranından kontrol etme imkanına erişilir. Buna ek olarak kalori hesaplama, kalp ritmi ölçme, adımsayar gibi çeşitli özellikleri sayesinde spor ve egzersiz yapan müşterilere eşlik eder. Hava durumu, takvim gibi göstergeler ise yapılan planlamalara destek olur. Silikon kordon ve kasa materyali ürünün hafif olmasına katkı sağlar. Mavi renkli tasarım müşterilerin kombinlerine ışıklık katar. Siz de seçiminizi dikkat çeken özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıran WWC1001-04 olarak belirleyebilirsiniz.

  • Gelişmiş özellikler
  • Şık ve kullanışlı tasarım
  • Hafif yapılı materyaller

Dikkat Çeken Wesse Connect Be Smart Watch Tasarımı

Dikkat Çeken Wesse Connect Be Smart Watch Tasarımı

Wesse Connect akıllı saat sahip olduğu teknik donanımın kadar tasarımıyla da müşterilerinin dikkatini çeker. Modelin kasa dizaynında mavi, kordonunda lacivert renk kullanılır. Yuvarlak ve düz cam tipi görünümüne ayrı bir hava katar. Üretimde tercih edilen silikon kordon ise modele karakteristik bir özellik kazandırır. Spor tarz ile bütünleşen tasarım saatin kullanışlı ve dayanıklı olmasına da katkı sağlar. Hafif yapısıyla kolda ağırlık hissine neden olmaz. Müşteriye maksimum hareket özgürlüğü sağlar. Tüm bunların yanı sıra silikon kordon suyla temas ettiğinde herhangi bir renk değişimi veya bozulma problemiyle karşı karşıya kalmaz. Müşteriye kullanımda birçok avantaj sağlayan kayışın uzunluğu 24 cm, genişliği 22 mm olarak tasarlanır. Üretimde kullanılan malzemelerden kaynaklı olarak toza ve suya karşı dayanıklılık gösteren bu modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Wesse Connect Be Smart Watch Akıllı Kol Saati Yorumları

Wesse Connect Be Smart Watch Akıllı Kol Saati Yorumları

Wesse Connect Be Smart Watch WWC1001-04 akıllı kol saati yorumları çeşitli noktalarda cihazın sağladığı kolaylık üzerinde yoğunlaşır. Gün içerisinde verdiği destekle müşterilere zamandan tasarruf ve pratik kullanım imkanı sunar. Akıllı saat sayesinde telefondan alınan verim artar. Telefonla alakalı birçok işlemin saat aracılığıyla yapılabilmesi mümkün hale gelir. Müşteriler aramaları, mesajları veya bildirimleri kolayca takip ederler. Spor esnasında sahip olduğu özelliklerle sürece yönelik bilgilendirme imkanı da sunar. Atılan adım sayısından yakılan kaloriye kadar birçok bilgiyi anlık olarak takip etme avantajına erişilir. Kan basıncı ve oksijen seviyesini gösterme özelliğinin bulunması da dikkat çekicidir. Kullanım dili konusunda var olan çeşitlilik farklı beklentilerin karşılanması açısından önemlidir. Siz de müşteriler tarafından yapılan yorumlarda birçok noktada takdir edilen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Wesse Connect Be Smart Watch Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Wesse Connect Be Smart Watch Fiyatı

Wesse Connect WWC1001-04 akıllı saat özellikleri ve tasarımı ile müşterileri tatmin etmeyi başarır. Koyu rengin asaleti ve ağırlığı modele yansır. Şık ekran tasarımı ilk bakışta müşteri cezbeder. Şık tasarımlı ekranın çözünürlüğü ise 240 x 240 piksel olarak belirtilir. 128 KB hafıza özelliği dikkat çekicidir. Modelin öne çıkan özelliklerden biri de bataryanın gösterdiği performanstır. 140 mAh olarak belirlenen batarya gücü sayesinde uzun saatler cihazın sağladığı konforun keyfi çıkarılır. Gerek teknik gerekse tasarım anlamında bekleneni vermeyi başaran model için talep edilen fiyat ise oldukça makuldür. Wesse Connect Be Smart Watch WWC1001-04 akıllı kol saati fiyatı farklı bütçelere sahip müşterilere hitap eder. Kalitesi, pratikliği ve donanımı ile tatmin edici olan bu modele avantajlı fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız Trendyol'u tercih edebilirsiniz.