Wellgro Little Star Ana Kucağı, Oyuncaklı Ana Dizi

899,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wellgro Little Star Ana Kucağı, Oyuncaklı Ana Dizi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBYENİ Satıcı Ünvanı: UZUN İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0903048382500013 Vergi Kimlik Numarası: 9030483825
    Bu ürün WEBYENİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wellgro Little Star Sallanır Oyuncaklı Ev Tipi Ana Kucağı Wellgro Little Star Oyuncaklı Ana Kucağı Ürün Özellikleri: * Çıkarılabilir oyuncak barı * Çift Taraflı Kullanılabilinen Ped * Ayarlanabilir sırt dayanağı * 3 nokta emniyet kemeri * Sallanabilme/sabitleme aparatı * Çıkarılıp yıkanabilir kumaş * Taşıma kapasitesi 0-12 KG arasıdır. * Yaş Aralığı: 9. Aya kadar kullanım * Mükemmel bir konfor için geniş ve dolgulu oturma yeri * 5 farklı pozisyonda (oturma, yaslanma, yatma) eğilimli sırt dayanağı * Çıkarılabilir oyuncak barı * Öne ve arkaya sallanabilir ve isteğinize göre sabitleyebilirsiniz. * Pofuduk dolgulu ek minder ile Extra yumuşak ve konforlu kullanım. * Kolay kurulumu ve portatif oluşu açısından yer kaplamayan Wellgro oyuncaklı ana kucağı, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün olacaktır. Ayarlanabilir Sırt Dayanağı: Kademeli sırt dayanağı ile bebeğiniz oturma yaslanma ve yatma pozisyonlarına rahatlıkla geçebilir. Yıkanabilir Kumaş: Dilediğiniz zaman kolayca çıkartılıp yıkanabilme özelliğine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wellgro Little Star Ana Kucağı, Oyuncaklı Ana Dizi

Yeni doğan döneminden itibaren güvenle kullanılabilen Wellgro ana kucağı, sallanabilme özelliği sayesinde bebeklere anne kucağında taşınma hissi vermektedir. Üzerindeki farklı oyuncaklar sayesinde, bebeklerin dikkatini çekerek, odaklanma yeteneklerinin gelişmesini sağlar. Ekstra rahatlık sağlayan özel çıkarılabilir petler sayesinde, bebeklerin sırt ve omurga desteğini sağlamaktadır. Hem sallanma hem de sabit durma özelliği bulunan Wellgro ana kucağı, kız ve erkekler için farklı renk seçeneklerine sahiptir. Sallanabilen ve sabitlenebilen sistemiyle, bebeklerin oyun oynaması ve uyuması için ideal özelliktedir. Ergonomik tasarımı sayesinde, istenen her yere kolaylıkla taşınmaktadır. Kolay kuruluma sahip olan Wellgro ana kucağı, kullanılmadığında kolaylıkla parçalanabilir ve yer kaplamadan saklanabilir. Sırt bölgesi istenen pozisyonda sabitlenerek, bebeklerin duruş pozisyonu sabitlenmektedir. 5 farklı sırt destek pozisyonuyla, bebeklerin gelişimine göre rahatlıkla kullanılmaktadır.

  • Destekli Sırt Pedleri
  • Kolay Taşıma Aparatları
  • Ayarlanabilir Sırt Desteği

Özel Taşıma Kulplarıyla Rahat Kullanım

Özel Taşıma Kulplarıyla Rahat Kullanım

Bebeklerin ana kucağındayken her yere taşınmasını sağlayan özel taşıma kulpları, ana kucağının güvenle kaldırılmasını için tasarlanmıştır. Alttan desteklenen taşıma kulpları, bebeklerin duruş pozisyonunu etkilemez ve taşırken herhangi bir güvenlik sorunu oluşturmaz. Wellgro Little Star ana kucağı üzerinde yer alan yatak kısmı, içi dolgulu yıkanabilir kumaştan elde edilmiştir. Çıkarılıp geri takılabilen kumaş, çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Kumaş kısmı, maksimum 12 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Özel dolgulu pet kısmı, bebeklerin sırt ve bel kısmını destekleyen elyaf malzemeyle doldurulmuştur. Ortopedik iç dolgusu, bebeklerin duruş bozukluğunu engeller ve sırt ağrısının önüne geçer. İç dolgu için kullanılan ortopedik pedler, istendiğinde çıkarılabilir ve geri takılabilir. Ortopedik oturma minderi, bebeklerin bedenini tamamen kavrayarak, anne kucağında taşınma hissi doğuracaktır. Taşıma kulpları, kopmaya dayanıklı malzemeden elde edilmiştir.

Ayarlanabilir Sırt Pozisyonları

Ayarlanabilir Sırt Pozisyonları

Bebeklerin istedikleri ve rahat ettikleri şekilde durması adına, 5 ayrı oturma pozisyonuna sahiptir. Sırt bölgesinin istenen aralıklarda pozisyon alması, bebeklerin kemik gelişimine ve ayına göre kullanımın sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Sırt bölgesi tamamen yatak haline gelebilirken, eğimli ya da dik pozisyonda da kullanılabilir şekilde hazırlanmıştır. Sağ ve sol tarafta yer alan iki destek butonu, sırt bölgesinin yüksekliğinin ayarlanmasını sağlar. Güvenlik için her iki tuşa da aynı anda basılması ve sabitlenmesi gerekir. Kullanılmadığı zamanlarda, sırt bölgesinin kendiliğinden eğilme ya da şekil değiştirme riski yoktur. 9 aya kadar kullanılabilen Wellgro Little Star ana kucağı, oyuncaklı ana dizi çocukların kendini güvende Kucakta taşınma hissi veren ana dizi ana kucağı, öne ve arkaya doğru sallanmaktadır. Bebeklerin güvenliği için 3 nokta emniyet kemeri kullanılmıştır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Wellgro Little Star ana kucağı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Zihin Geliştirici Oyuncak Aparatı

Uygun Fiyatlı Zihin Geliştirici Oyuncak Aparatı

Bebeklerin dikkatini çekmesi için zihin geliştirici oyuncak aparatı kullanılmıştır. İstendiğinde takılıp çıkarılabilir özellikte olan oyuncak aparatı, içi elyaf dolu oyuncaklarla süslenmiştir. Bebeklerin zihinsel gelişimini sağlayan oyuncaklar, sallandıkça hareket eder ve bebeklerin daha fazla odaklanmasına yardımcı olur. Wellgro Little Star ana kucağı kurulumu, herkes tarafından yapılabilir şekilde tasarlanmıştır. Oturma gövdesi tek parça halindedir ve ayak kısımları 3 parça şeklinde ayrılmaktadır. Oyuncak bölümü isteğe göre takılıp çıkarılabilir. Tüm parçaların birbirine geçişi, yaylı vidalama sistemiyle sağlanmıştır. Bebeklerin doğumdan itibaren yaşadıkları reflü ve kusma problemi, Little Star ana kucağı, oyuncaklı ana dizi için belirlenen eğimli yapıyla ortadan kaldırılmıştır. Eğimli sırt bölümü, bebeklerin oturmayla yatma arasında özel bir şekil almasını sağlamakta ve reflü riskini düşürmektedir. Bebeklerin kendi hareketleriyle sallanabilmesi için hassas ayaklar tercih edilmiştir.