7
Koruyucu Tekstil kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Wellgro 150*65 Cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wellgro 150*65 Cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBYENİ Satıcı Ünvanı: UZUN İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0903048382500013 Vergi Kimlik Numarası: 9030483825
    Bu ürün WEBYENİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wellgro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu Dayanıklı metal aksam
  • Leke tutmayan renkli kumaş
  • Esnek koruma sağlayan soft file
  • Tek harekette katlanma sağlayan buton
  • Bazaya montaj için ek ayak ve vida seti
  • Mobilyalı yataklarda kullanıma uygun tasarım
  • Ürün hem bazalı, hem de mobilyalı yataklarda kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak bazaya montaj yapabilmeniz için vida seti mevcuttur. Tek harekette 180 derece katlanır. Teknik Özellikler:Genişlik: 150 cm Yükseklik: 65 cm Ağırlık: 1,7 kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Koruyucu Kemer
  • Boyut Büyük Boy
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wellgro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Bebekler için özel olarak tasarlanmış olan korkuluk modelleri vardır. Esnek koruyucu kalkanıyla dikkat çeken Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri, yatak korkuluğu ile bebeğiniz artık güvende olur. Bebekler yeni doğduklarında annenin sıcak kokusunu ararlar. Güvenli bağlanma ile anne ve bebekler arasındaki iletişim bu dönemde çok önemlidir. Annenin her daim kokusunu alan ve ihtiyaç duyduğunda yanında bulan bebekler, ilerleyen süreçte çok daha sağlıklı bir kişilik yapısına sahip olurlar. Odanızda bebeğinizle birlikte uyumak için özel olarak tasarlanmış yatak korkuluğu sayesinde keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu ürün ile yavrunuz siz uyurken çok daha güvenli bir şekilde yanınızda olur. Düşmeyi önleyici bariyerler sayesinde bebeğiniz rahat uykunun tadını çıkarır. Yatak bariyeri Wellgro ile bebeğiniz için sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.

  • Koruyucu etki
  • Esnek malzeme
  • Leke tutmayan tasarım

Güvenli Wllegro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Güvenli Wllegro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Bebekler için özel tasarlanmış yapısı ile düşmeyi önleyici bu ürün, kaliteli malzemeye sahiptir. Esnek yapısı ile kolay kurulur. Ayrıca katlanabilir özelliktedir. Ürünü kaldırmak istediğinizde kolayca katlayabilirsiniz. Bu sayede çok yer kaplamaz. Kumaşı da leke tutmaz. Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri ile bebeğiniz siz uyurken de güvende olur. Uykuya daldığınızda bebeğiniz sizden önce uyanabilir. Bu noktada düşme endişesi taşımadan içiniz rahat bir şekilde uyku düzeninize devam edebilirsiniz. Bu son derece etkili ürün hem sağlıklı hem de oldukça güvenlidir. Wellgro 150*65 cm yatak korkuluğu ile bebeğinizin hareket kabiliyetini yatak içerisinde de geliştirmesine imkan verebilirsiniz. Esnek kumaşı sayesinde bebeğiniz korumalığın kenarlarına rahatça tutunabilir. Leke tutmaz özelliği ile hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün kaldırmak istediğinizde de kolayca çekip katlayabilirsiniz.

Kaliteli Wellgro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Kaliteli Wellgro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu

Bebeklerin emzirme döneminde anne yanında yatması, her iki tarafa da kolaylık sağlar. Bebeğiniz henüz çok küçük olduğu için sizi her daim yanında görmek ister. Bebeğinizin yatağınızda düşmeden güvenli bir şekilde yanınızda olması için Wellgro yatak korkuluğu seçeneğini deneyebilirsiniz. Son derece güvenli kullanım olanağı ile tasarlanmış bir üründür. Yatağınıza kolayca monte edebilirsiniz. Bazalı ve mobilyaları yataklar için uygun şekilde tasarlanır. Bu, etkili ve güvenli kullanım olanağı sağlayan ürünü uygun fiyat aralıklarında satın alabilirsiniz. Böylece bebeğinize bulunduğunuz her ortamda güvenli hareket kabiliyeti sağlayabilirsiniz. Onun hareketlerini kısıtlamadan sizin yanında rahata hareket etmesine olanak tanıyabilirsiniz. Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri satın alarak siz de bebeğiniz için güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturabilirsiniz. Bebeğinizin uyku diliminde güven içinde sizin yanınızda bulunmasına olanak sağlayabilirsiniz.

Wellegro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu Fiyatı

Wellegro 150*65 cm Yatak Bariyeri, Yatak Korkuluğu Fiyatı

Bebekler için özel tasarlanmış yapısıyla son derece etkili olan ürün, uzun süreli kullanım sunar. Annelerin en büyük korkularından bir; gece uyuya kaldığında bebeğinin uyanıp düşme tehlikesi yaşamasıdır. Aynı zamanda yanından kalkarak kendine zarar verebilecek şekilde yanından uzaklaşmasıdır. Koruyucu bariyer sistemi sayesinde bebeğiniz sizden önce uyandığında düşme tehlikesi geçirmez. Böylece içiniz rahat bir şekilde bebeğinizle birlikte uyku diliminizi korkmadan geçirebilirsiniz. Bebeğiniz büyürken siz de uykusuz kalmazsınız. Bu etkili ürünü satın alarak rahat edebilirsiniz. Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri fiyatı da son derece caziptir. Dilerseniz Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri yorumları kısmına göz atarak bu ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu seçeneği Trendyol fırsatlarından faydalanıp Wellgro 150*65 cm yatak bariyeri kullananlar arasında yer alabilirsiniz.