Wellcare Vitamin D3 600 Iu 5ml

168,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
9 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
21 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
157,90 TL124,99 TL
9 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wellcare Vitamin D3 600 Iu 5ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczacın Satıcı Ünvanı: ECZACIN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324093219200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240932192
    Bu ürün eczacın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamin D Nedir? Vitamin D, fosfor ve kalsiyum emilimine olan katkısıyla oldukça önemlidir. Besinler yardımı ile alınabildiği gibi güneş ışınları yardımı ile de vücutta üretilebilmektedir. Vitamin D eksikliği neticesinde istenmeyen birçok sağlık durumu oluşabilir. Nasıl tüketilmeli? D vitamini, D3 vitamini -kolekalsiferol- ve D2 vitamini -ergokalsiferol- adında iki çeşittir. D2 vitamini bitkiler tarafından üretilir D3 vitamini ise insanlarda cilt dokusunun güneşten gelen UVB ışınına maruz kalmasıyla oluşur. Elde edilen verilere göre D3 vitamini D2 vitaminine göre sindirim sisteminden daha hızlı ve daha fazla emilmektedir ve daha güçlü etki gösterir. Niçin sağlıklı? Vitamin D3 bilimsel tanı tedavi kılavuzlarında çocuk ve yetişkinler için önerilen dozlarda kullanıldığında vücutta birikmez ve toksik etkilere sebebiyet vermez. Ağız içine püskürtülerek uygulanan ürünler için doz aşımı mümkün olmamaktadır. Püskürtme başına sadece güvenli miktarda D vitamini ağza ulaşabilmektedir. Nasıl kullanılır? Wellcare Vitamin D3 sıvı şeklinde ve sprey dozaj formundadır. Yetişkin ve çocuklarda önerilen 400 IU, 600 IU, 1000 IU doz seçeneklerine göre bir ya da iki kez püskürtülerek kullanılmaktadır. Formu sayesinde taşınması ve saklanması da oldukça pratiktir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Wellcare 8699680590035 5 Ml 600'lü Vitamin D3 Sprey

Sağlıklı ve uzun bir ömür için vücudumuza iyi bakmak son derece önemlidir. Bu bağlamda vücuda yeterli miktarda vitamin mineral alındığından ve dengeli beslenildiğinden emin olmakta fayda vardır. Wellcare d vitamini 600 sprey, vücudun ihtiyaç duyduğu D vitaminin doğal yollarla temin edilememesi durumlarında kişilerin başvurabileceği bir alternatif yöntemdir. Tıbbi bir ilaç olmayan ürün, takviye edici gıda olarak kategorize edilmiştir. İçerisinde, bitkilerden ve güneşten temin edilebilen D vitamini çeşitlerini barındıran Wellcare d vitamini 600 sprey, rahat bir kullanıma sahiptir. Wellcare d vitamini 600 sprey özellikleri incelendiğinde sırası ile şunlar göze çarpar:

  • 400 IU - 600 IU - 1000 IU doz seçenekleri
  • Sıvı sprey form
  • Kolay muhafaza ve kullanım

Wellcare D Vitamini Kullanımı Faydalı Mıdır?

Wellcare D Vitamini Kullanımı Faydalı Mıdır?

Wellcare d vitamini 600 sprey D vitamini içeriğine sahip önemli bir üründür. D3 vitamini vücuda cilt dokusu üzerinde güneşten gelen UVB ışınları ile alınır. D vitamini, sağlıklı kas ve kemik gelişimi, sağlıklı saç kökleri, ve sağlıklı bir tene sahip olmak için önemlidir. Bu vitamin aynı zamanda kişinin bağışıklık sistemini de destekleyici özelliklere sahiptir. Çoğu insan gün içerisinde yeterli miktarda doğal güneş ışığına erişemeyebilir. Hatta bazı günler kişiler hiç güneş ışığı alamayabilir. Bu durumda vücutta D3 vitamini eksikliği olarak ciddi sorunların doğmasına sebep olabilir. D3 vitamini eksikliğinin tüm olumsuz sonuçlarından korunmak için Wellcare d vitamini 600 sprey kullanmak oldukça faydalı bir seçenektir. Gün içerisinde kolayca muhafaza edilebilen ve rahatça kullanılabilen bu ürün düzenli kullanıldığı takdirde memnun edici sonuçlar alınmasını sağlar.

Wellcare D Vitamini Çocuklar İçin Uygun Mudur?

Wellcare D Vitamini Çocuklar İçin Uygun Mudur?

Wellcare d vitamini 600 sprey her yaştan kişinin kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Özel sağlık durumlarına sahip kişilerin doktor onayı alarak kullanmasında da fayda vardır. Sıvı sprey formu ile çocukların rahatlıkla kullanmasına imkân sağlar. D vitamini çocukların kas, iskelet sistemi ve zekâ gelişimleri için oldukça önemlidir. Wellcare d vitamini 600 sprey çocukların sağlıklı gelişimlerini desteklemek için tasarlanmıştır. Düzenli kullanıldığında kişi üzerinde kısa sürede olumlu etkiler oluşturduğu gözlemlenmiştir. Ürün bir gıda takviyesi olması sebebiyle günlük kullanımda herhangi bir tehlike teşkil etmez. Fakat, özel sağlık durumlarına sahip çocukların öncelikle doktor muayenesi olarak ve onay alarak ürünü kullanmaları gerekir. Wellcare vitamin d3 600 iu 0-1 yaş aralığı çocuklar için tavsiye edilen günlük doz miktarında kullanılmalıdır.

Wellcare D Vitamini 600 Sprey Nasıl Kullanılır?

Wellcare d vitamini 600 sprey sıvı formda cam şişede 5 ml ölçü ile kullanıma sunulur. Temel kullanım şekli ağız içine püskürtme yöntemidir. 1 yaş ve altı çocuklarda damla hâlinde kullanılabilir. Wellcare d vitamini 600 sprey günde bir doz olarak kullanıma uygundur. Günde birden fazla kez kullanılmaması gerekmektedir. Satın alınan ürünün gönderildiği paket içerisinde bir adet Wellcare d vitamini 600 sprey ve bir adet de kullanım talimatı bulunur. Kişilerin kullanmadan önce talimatları dikkatli biçimde okuması tavsiye edilir. Herhangi bir özel sağlık durumu bulunmayan her kesimden kullanıcı, wellcare vitamin d3 600 iu 5 ml spreyi kullanabilir. Wellcare vitamin d3 600 iu 5 ml sprey yorumlarında ürünün kullanımı ve etkileri hakkında detaylı bilgi bulunabilir. Konforlu kullanımı ve olumlu etkileri kullanıcı yorumlarında sıklıkla göze çarpar. Wellcare vitamin d 600 kullanan kişilerin yorumlarında incelendiğinde kullanıcıların, bebeklik döneminden itibaren çocukları için bu ürünü kullandığı görülmektedir. Aynı zamanda doktor tavsiyesi ile kullanıma başlayan kişi sayısı da fazladır.