wellbox Wx-h3 Yeni 2022 Seri 4k Ultra Hd Android Tv Box

2.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

wellbox Wx-h3 Yeni 2022 Seri 4k Ultra Hd Android Tv Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: barış uydu güvenlik Satıcı Ünvanı: BARIŞ ARACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710141788
    Bu ürün barış uydu güvenlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka WELLBOX Model WX-H3+ Bağlantı Tipi MİNİ HD ANDROID Cihaz Tipi HDMI 2GB RAM 16GB DAHİLİ HAFIZA ANDROİD 11 64 BİT QUAD CORE İŞLEMCİ 2 YIL GARANTİ

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi 4K
  • USB Var
  • Ethernet Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Siyah
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Wellbox WX-H3 Yeni 2022 Seri 4K Ultra HD Android TV Box

Wellbox H3 4K ultra HD Android TV box, uydu aracılığıyla cihazlara gelen mikrodalga sinyalleri belirli bir işlem sonucunda izleyiciye iletir. Bu sayede televizyon, bilgisayar ya da laptop ekranlarından görüntüye ulaşmak mümkün olur. TV box, Android tabanlı bir ürün olduğu için internet sayesinde gelişir. Wellbox WX-H3 2022 seri 4K ultra HD Android TV box, Smart TV olarak adlandırılan ve içerisinde uygulamalar olan bir üründür. Aynı zamanda Android işletim sistemine sahip olması da birçok farklı bağlantı üzerinden kurulum yapılmasını sağlar. Wellbox sayesinde dünya üzerindeki birçok kanalı izleme şansı bulabilirsiniz. Bu ürün, Android işletim sistemine sahip olduğu için Netflix gibi ücretli platformlara da doğrudan ulaşmanıza yardımcı olur.

  • İşletim sistemi: Android 10.0
  • RAM: 2 GB
  • Ethernet: 10/100 M

Wellbox WX-H3 2022 Yeni Seri TV Box Özellikleri

Wellbox WX-H3 2022 Yeni Seri TV Box Özellikleri

Kablosuz olarak bağlantı imkanı sunan Android TV box, özellikleriyle kullanıcılarından tam not almayı başarır. Ürün sayesinde bağlantı sağladığınız televizyon üzerinden kolayca internete girebilirsiniz. Böylece YouTube gibi birçok sosyal medya uygulamasına da giriş yapmanız mümkün olur. Wellbox WX-H3 2022 seri 4K Ultra HD Android TV box, akıllı televizyon özelliklerinin tamamını taşıyan yapıdadır. Üründe medya ve oynatma özelliklerinin yanı sıra ekran yansıtma gibi hayatı kolaylaştıracak yenilikler de mevcuttur. TV box, birçok farklı cihaza kolayca kurulabilir. Wellbox, televizyonunuzu tam anlamıyla Android bir cihaza dönüştürür. Ürün sayesinde yeni bir televizyon masrafının önüne geçerken eski cihazınızı da yenilemiş olursunuz. Küçük bir cihazla dijital içerikleri de televizyondan kolayca görüntüleme olanağı elde edebilirsiniz.

Wellbox 4K Ultra HD TV Boxın Kullanımı Nasıldır?

Wellbox kurulumu yapılırken cihaz televizyona bağlanılır. Ardından kablolu ethernet ya da Wi-Fi bağlantısı üzerinden internete entegre edilir. Sonrasında Netflix ya da YouTube gibi mecraları izlemek istiyorsanız bu platformları internet üzerinden doğrudan cihaza indirmeniz gerekir. Wellbox H3, Android işletim sistemine sahip bir cihazdır. Wellbox WX-H3 2022 seri 4K Ultra HD Android TV box, yeni teknolojileri ve popüler medya kanallarını televizyonunuza taşır. Böylece telefon sayesinde kullandığınız birçok uygulamaya televizyonunuzdan da erişebilirsiniz. Android TV box, sıradan televizyonları bile düşük bir maliyetle medya merkezi hâline getirir. Android TV kutu Wellbox, HDMI kablosuyla da televizyona kolayca bağlanabilir. Sevdiğiniz yayınları HD kalitede görüntülemenize yardımcı olur. Ürünün kurulumu tamamladıktan sonra televizyonu fare, klavye ya da kumanda ile kullanmanız da mümkündür.

Wellbox Android TV Boxın Kalitesi Nasıldır?

Wellbox WX-H3 2022 seri 4K Ultra HD Android TV box, 2 GB RAM ve 16 GB dâhilî hafızaya sahiptir. Bu ürün, Quad Core işlemcili ve 2 yıl garantili oldukça kaliteli bir televizyon kutusudur. Sunduğu kalitenin yanı sıra uygun fiyatı ile de kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alır. Wellbox H3 4K Ultra HD Android TV box yorumlarına bakıldığında ürünü kullanan kişilerin olumlu geri dönüşleri açıkça görülür. Yorumlar sayesinde kullanıcıların Wi-Fi bağlantısını yaptıktan sonra YouTube ve Netflix gibi uygulamalara kolayca giriş yapabildiği anlaşılır. Bu ürün, Android işletim sistemine sahip olduğu için Google Play üzerinden uygulamaları rahatça indirip kullanma olanağı da sunar. Ayrıca televizyon değiştirip akıllı televizyonlara geçmek istiyorsanız Wellbox TV Box, bütçe dostu ve pratik bir çözüm yöntemidir. Televizyonunuz bu ürün sayesinde akıllı Android TV gibi çalışmaya başlar. Bütçeyi zorlamadan akıllı bir televizyona sahip olmak için Wellbox WX-H3 2022 seri 4K Ultra HD Android TV boxı Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.