Wella Welloxon Perfect %6 20 Volume Oksidan 1000 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Wella Welloxon Perfect %6 20 Volume Oksidan 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiğdemkozmetik Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360427035
    Bu ürün Çiğdemkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Welloxon perfect %6 20 volüm oksidan özellikleri
  • Wella koleston perfect saç boyası ile birlikte kullanılması için tasarlanmıştır
  • Yoğun kremsi yapısıyla boyayla hızlı bir şekilde karışır
  • Hassas renklendirme işlemleri için idealdir
  • En doğru rengi ve sonucu almak için uygundur
  • Oksidan seçimi:
  • %6, 20 volume oksidan:Koyuya boyama, tonlama ve 1 tona kadar açığa boyama işlemlerinde uygundur
  • %9, 30 volume oksidan:Saçları 2-3 tona kadar açmak için uygundur
  • %12, 40 volume oksidan:Saçları 3,4 veya 5 tona kadar açmak için uygundurambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Wella Welloxon Perfect %6 20 Volume Oksidan 1000 ml

İstenilen saç rengine ulaşmaya yardımcı olan pek çok ürün vardır. Bunlar arasında saç rengini açmaya yardımcı oksidan, olmazsa olmaz bir üründür. Oksidan, boya renginin tam olarak tutmasını sağlayan kremsi sıvıdır. Her markaya ait belirli oranda oksidan malzemesi bulunur. Wella Welloxon Perfect %6 20 volume oksidan 1000 ml, markaya ait saç boyasıyla birlikte kullanılır. Bu ürün, marka kalitesiyle uyumlu şekilde etkili sonuçlar gösterir. Boyayı uygulamaya hazır hale getirerek istediğiniz saç rengini elde etmenizi sağlar. Bu ürünle yapılan boya karışımı sayesinde saçınızda uzun süre kalıcılık elde edersiniz. Oksidanın oranları koyu renkleri boyama, tonlama ve 1 tona kadar açılma işlemleri için uygundur. Wella markalı saç boyalarıyla kullanılması için özel tasarlanan bir oksidandır. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli açıcı
  • Uzun süre kalıcılık
  • İdeal performans

Güçlü Wella Welloxon Perfect %6 20 Volume Oksidan 1000 ml

Güçlü Wella Welloxon Perfect %6 20 Volume Oksidan 1000 Ml

Koyu renkli saçları açmaya yardımcı olan Wella Welloxon Perfect %6 20 volume oksidan 1000 ml 8005610617442, her boya işleminde kullanılır. Wella markalı saç boyaları ile kullanılması için özel üretilir. Kullanılan boya markasına ve istenilen tona yönelik oksidan oranını doğru seçmek gerekir. Bu ürünün oranı, beyaz saç tellerini kapatmak, saçı 1 ile 2 ton açmak ve aynı saç rengine boyamak için uygundur. Oksidanın beyaz renkte yoğun kremsi yapısı, saç boyası içerisine hızlı ve homojen şekilde karışır. Bu oksidan, saç boyama işlemlerinde hassas renklendirme için son derece idealdir. Doğru rengi ve sonucu elde etmek için uygun açıcı oranına sahiptir. 1000 ml miktarıyla birlikte birden fazla saç boyama işlemi için yeterlidir. Çoklu kullanıma imkan sağlayan miktarı sebebiyle 8005610617442, sıklıkla tercih edilir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaliteli Wella Oksidan 20 Volume

Kaliteli Wella Oksidan 20 Volume

Wella oksidan 20 volume, saç boyama işlemlerinde önemli işleviyle boya rengi kadar ön plandadır. İstediğiniz saç rengine ulaşmanızı sağlayan basamak olarak kabul edilir. Kalıcılığa ve belirli saç tonuna ulaşmak istiyorsanız, bu seçeneği güvenle tercih edebilirsiniz. İdeal oranından dolayı yaygın olarak kullanılır. Profesyonellerin tercih ettiği bu kaliteli açıcıyı siz de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İdeal oranı, yeterli miktarı ve doğru tekniklerle saça uygulandığı takdirde istenilen sonuca kolaylıkla ulaşılır. Ayrıca bu ürün, röfle, gölge ya da balyaj gibi çeşitli saç işlemlerinde kullanılır. Oksidan ölçülerine ve marka uyumuna dikkat edildiği sürece kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde eden müşteriler, deneyimlerini Wella Welloxon Perfect %6 20 volume oksidan 1000 ml yorumları ile paylaşır. Gerçek deneyimler içeren yorumlar sayesinde ürün hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Avantajlı Wella Oksidan 20 Volume Fiyatları

Avantajlı Wella Oksidan 20 Volume Fiyatları

Açıcı malzemeleri, saçları renklendirme işlemleri için temel malzemeler arasındadır. Kullanılan markaya ve istenilen tona göre belirli oksidan oranı tercih edilir. Yaygın olarak kullanılan %6 20 volüm oranına sahip bu ürün, popüler işlemler için yoğun ilgi görür. Wella Welloxon Perfect %6 20 volume oksidan 1000 ml kullananlar, istenilen saç tonunu gerçekleştirmesinden memnun kalır. Saçları yıpratmadan boyamaya yardımcı olur. Wella marka saç boyalarıyla mükemmel uyum gösterir. Wella Welloxon Perfect %6 20 volume oksidan 1000 ml fiyatları, ürün özelliklerine göre belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Kullanışlı açıcı özelliklerinin yanında ekonomik fiyatlarıyla da bütçelere uyum sağlar. Fiyat ve performans açısından verimlilik sağlayan bu oksidan, yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Kişisel tarzınızı yansıtan renkte saça sahip olmak istiyorsanız bu oksidanı Trendyol'dan hesaplı fiyatlarla alabilirsiniz.