Wella Blondor Toz Açıcı 800 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wella Blondor Toz Açıcı 800 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ortaklar2 Satıcı Ünvanı: CENK YILDIZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9650644923
    Bu ürün Ortaklar2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İpVHVHWella blondor toz açıcı 800 gr yararları 7 tona kadar farklı derecelerde renk açımı sağlar. Özel moleküler yapısı, açılma esnasında saçın kızıllaşmasına mani olur. Kremsi apısı, kolay uygulama imkanı sağlar. Tüm açma teknikleri için kullanımı uygundur. Saç açma işlemi profesyonel bir uygulama olduğu için sadece uzman kişilerce uygulanması tavsiye edilir. Oksidan seçimi 20 vol: Saç derisindeki uygulamalar ve dip açmalarda kullanılmalıdır. 30vol-40 vol: Deriye temas etmeyen uygulamalarda istenilen açma derecesine göre tercih edilir. Karışım bir doz açıcı tozu istenilen açma miktarına göre 1:1,5 veya 1:2 oranında oksidan ile karıştırın. Uygulama uygulama esnasında tek kullanımlık eldiven kullanın. Istenen kıvamı sağlayabilmek için karışımı, metal olmayan bir kap içerisinde hazırlayın. Açıcıyı, kuru ve yıkanmamış saça uygulayın. Saç yapısına en fazla 50 dakika boyunca saçta bekletin. 5 dakikada bir kontrol ederek ideal açma seviyesine ulaştığınızda saçı yıkayın.
Geri Bildirim Ver

Wella Blondor Açıcı Saç Açıcı Toz Multi Blonde Pudra 800 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Wella Blondor 800 g toz saç açıcı, sıvı oksidanla kullanılması gereken bir ürünüdür. Kimyasal maddeler içeren bu ürün, kullanılmadan önce cildin küçük ve hassas olmayan bir bölümünde test edilmelidir. Wella markası tarafından üretilen toz açıcı, koyu renk saçlarda bile etkili bir formüle sahiptir. Ürün, 800 gramlık büyük ambalajı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Ürünün kullanma talimatlarına uyduğunuzda saçınıza ve cildinize zarar vermeden güvenli bir açma işlemi gerçekleştirmeniz mümkün olur.

  • Kızıllaşma Önleyici Wella Blondor Toz Saç Açıcı 800 gr
  • Kolay Kullanımlı Wella Blondor Açıcı
  • Her Saç Rengine Uygun Wella Blondor Açıcı

Wella Blondor Açıcının Özellikleri Neler?

Wella Blondor Açıcının Özellikleri Neler?

Wella Blondor 800 g toz saç açıcı, özel ve güçlü bir formülasyona sahiptir. Oksidanla karıştırılarak kullanılan ürün, saç rengini 7 tona kadar açabilir. Tüm açma teknikleri için kullanıma uygundur. Açıcı tozun yapısı sayesinde ortaya çıkan karışım, kremsi bir dokuya sahip olur. Bu sayede açıcı, çok kolay bir şekilde uygulanır. Ürün, özel moleküler yapısı sayesinde açılma sırasında saçın kızıllaşmasını önler. Wella Blondor açıcı, içerdiği amonyak yardımıyla saç renginin kolaylıkla değişmesini sağlar. Kutu içerisindeki açıcı miktarı 800 gramdır. Bu miktar, uzun süreli kullanım için son derece yeterlidir. Ürünün miktarı, uzun saçlı bireyler ve açıcıyı birkaç kişi kullanacak olanlar için idealdir. Bu ürün; saç boyama hizmeti veren kişiler, kuaförler, güzellik salonu sahipleri tarafından da tercih edilebilir.

Wella Blondor Açıcı Hangi Saç Renginde Etkili?

Wella Blondor toz açıcıyı her renk saçta kullanabilirsiniz. Son derece etkili olan bu ürünü doğru kullandığınız takdirde her saç renginde belli bir miktar değişim gözlenir. Ürün, tek başına kullanılmaz. Bir sıvı oksidanla karıştırılarak kullanılmalıdır. Koyu renk saçlara sahip olanlar açıcıyı 1:2 oranında oksidanla karıştırarak kullanabilir. Açık renk saçlar için ise 1:1,5 oranında hazırlanan karışım yeterli olur. Örneğin, koyu saçlar için 50 ml sıvı oksidana 100 gram toz açıcı ekleyebilirsiniz. Karışımı hazırlamak için metal gereçler kullanılmamalıdır. Tüm karıştırma işlemleri ve uygulama sırasında mutlaka tek kullanımlık eldivenle çalışılmalıdır. Karışım, kuru ve yıkanmamış saça uygulanıp en fazla 50 dakika bekletilmelidir. Saçın açılma tonunun ve hızının kullandığınız sıvı oksidanın volümü ve kalitesi ile de alakalı olduğunu unutmamalısınız.

Wella Blondor Açıcı Saça Zarar Verir mi?

Wella Blondor 800 g toz saç açıcıyı doğru kullandığınız takdirde olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız. Ancak kimyasal bileşenler içerdiğinden dolayı bu ürünün yanlış kullanımı olumsuz etkilere sebep olabilir. Güvenli ve doğru kullanım için bir profesyonelden yardım almanız tavsiye edilir. Açıcıyı evde tek başına uygulayacak olanlar, ürünün içerisindeki kimyasalları solumamak için havadar bir ortamda çalışmalıdır. İşlem sırasında eldiven kullanmak da son derece önemlidir. Saç diplerinde oluşan sebum kafa derisini koruduğundan uygulamanın son yıkamanın üstünden en az 2 gün geçtikten sonra yapılması önemlidir. Wella Blondor 800 g toz açıcı saçı yıpratmaz. Saçın yıpranması, karışımda kullanılan sıvı oksidanın volümüne bağlıdır. Sanılanın aksine yüksek volümlü oksidan kullanmak saç rengini daha fazla açmaz. Volüm yalnızca rengin daha hızlı açılmasında etkilidir. Bu nedenle 30’dan daha yüksek volüme sahip oksidanları kullanmamanız tavsiye edilir. Bu ürüne dair kullanıcı deneyimlerine göz atmak için Wella Blondor toz saç açıcı 800 gr yorumlarını inceleyebilirsiniz. Orijinalliği önemli olan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.