3
Müsli ve Granola kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Wefood Granola Kapsülü 450 ml (Granola Capsule)

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Granola Kapsülü 450 ml (Granola Capsule)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wefood Granola Kapsül kullanımı çok kolay! Granolanızı doldurun, kapak kısmına dilediğiniz meyve veya yemişi önceden ekleyin ve öğün vakti geldiğinde süt veya yoğurt ekleyerek lezzetin ve tazeliğin tadına varın! Kapsül içerisindeki granola, yoğurt ve meyveler görsel amaçlıdır. Wefood Granola kapsülü
  • özel malzemesi sayesinde ezilme, kırılma veya sararma olmaksızın şeffaf görünümünü ve dayanıklı yapısını daima ilk günkü gibi koruyabiliyor. Ürünün üst kapağı gövde kısmından ayrıldıktan sonra, ters çevrilerek ve siyah plastik kısımdan tutup çekilerek açılıyor. İlk kullanımın ardından ise çok daha zahmetsiz bir şekilde açılıp kapanabiliyor. Wefood Granola Kapsülü Nasıl Yapılır? Wefood Granola Kapsülü, gıdalarla etkileşime girmeyen sağlıklı ve kırılmaz polikarbon sert plastik malzemeden üretiliyor. Sade tasarımıyla estetik ve aynı zamanda kullanışlı bir yapıya sahip olan ürünün, ağız kısmındaki dayanıklı bandına sabitlenebilen bir adet kaşığı bulunuyor. Gövde kısmı ile aynı malzemeden üretilmiş güçlü bir kapağa sahip olan ürün, böylece akma, sızma ve bulaşma gibi risklerin önüne geçiyor. Ürünün kapak kısmı, kâseye benzer çıkıntılı yapısıyla granola karışımlarının porsiyonlar halinde bölünebilmesine de olanak tanıyor.
Geri Bildirim Ver