1
Zerdeçal kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr

146 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
175 TL169 TL
Kurumsal Fatura
250 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Zerdeçalı limonata gibi içeceklerde de kullanmak mümkün. Sıcak yaz günlerinde yaptığınız buz gibi limonatanın içine bir parça zerdeçal tozu koymayı deneyin. Zerdeçal hem içeceğinizin rengini daha da zenginleştiriyor hem de ekşiliğini destekliyor. Zerdeçal, değişik yemeklerde yeni lezzet keşiflerinde kullanabileceğiniz bir baharat olarak sofralardaki haklı yerini alıyor. Wefood Organik Zerdeçal Tozu ile siz de bu lezzete mutfağınızda yer açın.
Geri Bildirim Ver

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr

Wefood organik zerdeçal tozu 85 gr limonata gibi içeceklerde kullanabileceğiniz sıcak yaz günlerinde serinlemenize olanak sağlayan bir vitamin deposudur. Hem içeceğin rengini zenginleştirebilir hem de ekşiliğini destekleyerek ferahlamanıza yardım eder. Farklı yemeklerde ve yeni lezzet keşiflerinde tercih edebileceğiniz bu ürünle birbirinden çeşitli tarifler oluşturabilirsiniz.

 
  • Vitamin deposu
  • İşlevsel kullanım
  • Organik

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Özellikleri

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Özellikleri

Sebze ve et dengesini iyi şekilde koruyabilen yemek, pasta ve pek çok içecekte kullanabileceğiniz, her damak zevkine hitap edebilen bir üründür. Farklı lezzetiyle mutfağınızda yer açabileceğiniz organik ürün günümüzde pek çok kullanıcı tarafından popüler şekilde tercih edilir. Hindistan menşeli ürün kök zerdeçalın kurutulup öğütülmesi ile elde edilir. Hint ve dünya mutfağının vazgeçilmez baharatlarından olup sarı rengi aromatik hoş tadıyla pek çok mutfakta yüksek beğeni kazanır. Wefood organik zerdeçal tozu kullanımı ve özellikleri ürünün et, tavuk yemeklerinin yanı sıra pilav, çorba, tereyağı ve peynirlerde, pilav, makarna sosu, tatlı, kurabiye, kek ve içeceklerde de kullanılarak lezzetli aromatik yapısını ön plana çıkarır. Tariflere lezzetli aroma katan renklendirici bir baharat olarak oldukça beğeni toplayan bir üründür. Smoothieler ve içeceklere ekleyerek tüketebileceğiniz renkli ve lezzetli özel tatlar arasında yer alır. Yemek, pasta ve içeceklerle yüksek uyumluluk gösteren, içeriğinde katkı ve koruyucu madde barındırmayan birbirinden zerdeçal tozu lezzetli yemekler hazırlamasına olanak sağlar.

 

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Kullanımı

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Kullanımı

Wefood Organik Zerdeçal Tozu, sağlıklı bir beslenme için özellikle son zamanlarda popüler olan zerdeçalın toz halidir. 85 gramlık ambalajı ile sunulan bu ürün, organik olarak yetiştirilmiş zerdeçal köklerinin öğütülmesiyle elde edilir. Zerdeçalın ana etken maddesi olan kurkumin içeriği yüksek olan bu toz, antioksidan ve antienflamatuar özellikleri ile bilinir. Yemeklerde kullanılabileceği gibi, smoothie veya çay gibi içeceklerde de kullanılabilir. Günlük hayatta tüketilebilecek bu ürünün kullanımı oldukça basittir. İstenilen miktarda toz alınarak yemek veya içeceklere ilave edilerek tüketilebilir. Ayrıca, ürünün ambalajı da pratik kullanım için tasarlanmıştır. Wefood organik zerdeçal tozu yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek tavuk yemeklerinin yanı sıra pek çok yemek, kek ve tatlılarda kullanabileceğiniz işlevsel kullanımı ve hoş tadıyla ön plana çıkan bu ürünün pek çok farklı kullanım alanını keşfedebilirsiniz. Taze yapısıyla ön plana çıkan %100 doğal ve katkısız bir üründür. İçeriğinde renklendirici barındırmaz. Özel üretim safhalarından geçerek paketlenir.

 

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Fiyatı

Wefood Organik Zerdeçal Tozu 85 gr Fiyatı

Wefood organik zerdeçal tozu, sağlıklı beslenme için birçok avantaj sunar. İçeriğindeki kurkumin sayesinde, vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir ve inflamasyonu azaltır. Ayrıca, metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Sadece sağlıklı olması değil aynı zamanda çok yönlü kullanımı ile de avantaj sağlar. Yemeklerde kullanılabileceği gibi, smoothie veya çay gibi içeceklerde de kullanılabilir. Pratik kullanımı ve organik olması da tercih sebepleri arasındadır. Bu nedenlerle sağlıklı bir beslenme planına dahil edilebilecek ideal bir üründür. Yemeklere aromatik tat katan ve özel yapısıyla ön plana çıkan bu ürünle birbirinden farklı tatlar yakalayabilir; kendinize ve sevdiklerinize lezzetli sofra sunumları yapabilirsiniz. Doğada yetişen bitkilerin yaprak, kök ve tohumlarından elde edilen ürün kurutulduktan sonra hassas üretim safhalarından geçirilerek işlenir ve sofralarınızdaki yerini alır. Et yemeklerine yakışmasıyla bilinen bu ürün lezzetli tadı ve hoş kokusuyla yüksek beğeni kazanır. Wefood organik zerdeçal tozu 85 gr fiyatı hakkında daha fazla bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.