Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı Ve Kakao Yağı 150 Ml (soğuk Sıkım)2li Avantaj Paketi

599 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı Ve Kakao Yağı 150 Ml (soğuk Sıkım)2li Avantaj Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vianne Satıcı Ünvanı: AHMET PEKMEZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7270273431
    Bu ürün Vianne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı 150 ml (Soğuk Sıkım) Hindistan Cevizi Yağı, tropik bölgelerde yetişen hindistan cevizi meyvesinin içindeki beyaz etli bölümünün kurutulması ve soğuk sıkım yöntemiyle sıkılmasıyla elde edilen bir yağdır. Tazeliğini korumak ve kullanım kolaylığı sağlamak için 150 ml cam kavanoz ile paketlenmiştir. %100 Organiktir. Katkı ve koruyucu bulunmaz. Renklendirici içermez. Wefood Kakao Yağı 150 ml Kakao Yağı ile Çikolata Yapımı-Tatlı Arayışına Pratik Çözüm Kakao Yağı, kakao meyvesinin çekirdeğinin preslenmesi ile elde edilir ve pek çok alanda kullanım alternatifi sunar. Bunlardan biri de çikolata yapımıdır.
Geri Bildirim Ver