Wefood Organik Alıç Sirkesi 500 ml

204,90 TL
(409,80 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
275 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Organik Alıç Sirkesi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik alıç sirkesi 500 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Wefood Organik Alıç Sirkesi 500 ml

Alıç meyvesi dikenlerle kaplı ve genel olarak 10 metre boyutlarını bulan ağaçlar üzerinde yetişmektedir. Bu meyveler toplanarak sirkesi yapılır. Ancak meyve dikenli ağaçlar üzerinde yetiştiğinden dolayı toplanması oldukça zordur. Bu da meyvenin sirkesini değerli kılar. Wefood tarafından piyasaya sunulan bu organik alıç sirkesi de kullanıcılarla kolay bir şekilde buluşmak için tasarlanmıştır.

 
  • 500 ml
  • Organik
  • Koruyucu madde ve renklendirici içeriksiz

Wefood Organik Alıç Sirkesi İncelemesi

Wefood Organik Alıç Sirkesi İncelemesi

Alıç sirkesi farklı alanlarda kullanılabilen özel bir sirkedir ve farklı alanlar için farklı yararları bulunmaktadır. Bu doğal ürün doğanın şifalarını sizlerle buluşturarak tüm faydalarından yararlanmanızı sağlar. Wefood tarafından kullanıcılara sunulan organik alıç sirkesi, koruyucu madde ve renklendirici içermediği gibi tamamen organik bir üründür. Bu organik sirke mide rahatsızlıklarına iyi gelmesiyle bilinmektedir. Hazımsızlık, mide krampları ve mide asiti düzensizliklerinde bir tedavi değil destekleyici olarak kullanılmaktadır. Kolesterolü dengelemek açısından da iyi bir etkisi olduğu bilinen organik alıç sirkesi kötü kolesterol ve iyi kolesterol arasında dengeyi kurmaktadır. Ayrıca kalp hastalıklarında ve damar hastalıklarında kalbe iyi geldiği bilinen alıç sirkesi, tansiyonu düzenlemek için de kullanılabilir. Son olarak vücuda verdiği rahatlatıcı etki ile anksiyete gibi rahatsızlıkların giderilmesi için tercih edilebilir. Wefood organik alıç sirkesi 500 ml paketlemesi ile bu doğal şifa olarak bilinen sirkeyi kullanıcılar ile buluşturmaktadır.

 

Wefood Organik Alıç Sirkesi Yorumları

Wefood Organik Alıç Sirkesi İncelemesi

Alıç sirkesi pek çok farklı amaç için kullanılabilir ve bu alıç sirkesini sık tercih edilen bir ürün yapmaktadır. Vücuda sağladığı yararlar dışında metabolizmayı hızlandırdığı bilinen alıç sirkesi, diyetin etkisinin görülmesinde de işe yaramaktadır. Tokluk hissi yaratan bu sirke, ödem atma konusunda da oldukça başarılıdır. Bu yararlarından yararlanmak için sirkeyi salatalarınıza veya sofralarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Ayrıca antiseptik özelliği sayesinde su ile seyrelterek yüze de uygulanabilir. Bu sayede cildin bakterilerden ve mikroplardan temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bu sirkeyi su ile seyrettikten sonra pamuk yardımı ile yüzünüze uygulayıp bekleterek maske şeklinde de kullanabilirsiniz. Ciltte oluşan yaraların üzerinde antiseptik özelliği sayesinde yaraların iyileşmesine katkıda bulunur. Günlük cilt bakımı rutinlerinizde yüzünüze tonik olarak uygulayarak yüzdeki ölü derilerden de kurtulabilirsiniz. Wefood organik alıç sirkesi 500 ml yorumları kullanıcıların bu ürün hakkında deneyimlerinden oluşmaktadır. Pek çok kullanıcı alıç sirkesinin kendilerinde bıraktığı etkileri olumlu anlamda değerlendirmiştir.

 

Wefood Organik Alıç Sirkesi Fiyatı

Wefood Organik Alıç Sirkesi Fiyatı

Alıç meyvesi, zor toplanabilen bir meyve olduğundan organik bir sirke üretmesi oldukça değerlidir. Ancak Wefood markası bu değerli ve yararlı sirkeyi kullanıcıları ile kolay bir şekilde buluşturmaktadır. 500 ml’lik içeriği ile birlikte uzun süreli kullanıma olanak sağlayan bir yapısı bulunmaktadır. Bu ürünün içerisinde hiçbir koruyucu madde ve renklendirici bulunmaz. Tamamen organiktir. Farklı yararlarından yararlanmak için dilerseniz yemeklerinizin içinde, dilerseniz sabah aç karnına suyun içine karıştırarak tüketebilirsiniz. Ayrıca cilde ve yüze uygulamak istiyorsanız su ile seyreltip pamuk yardımıyla uygulama yapabilirsiniz. Ağzı kapalı bir şekilde ve karanlık bir ortamda muhafaza etmeniz önerilmektedir. Tüketimine dikkat ettikten sonra tüm faydalarından yararlanabileceğiniz Wefood organik alıç sirkesi 500 ml fiyatı da oldukça makul denilebilecek bir seviyededir. Ürünün yorum ve değerlendirmelerini inceledikten sonra ürün hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini Trendyol’dan güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz.