Wefood Matcha Tozu 50 Gr

183 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  183 TL
%5 indirim
3 x  173,85 TL
521,55 TL
%7 indirim
5 x  170,19 TL
850,95 TL
%10 indirim
8 x  164,70 TL
1.317,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Matcha Tozu 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kanık Şarküteri Satıcı Ünvanı: KAMBER KANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4960431907
    Bu ürün Kanık Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wefood Matcha Tozu Çayı 50 gr Özellikleri Ofisiniz ve eviniz için Wefood Matcha Tozu Çayı 50 gr kaçırılmayacak fiyat ve hızlı teslimat avantajı ile Wefood Matcha Tozu, karadeniz bölgesinin yüksek kalitedeki çay yapraklarından elde ediliyor. Hasattan 20 ila 30 gün önce örtülerek gölgede bırakılıyor. Böylece yaprakların klorofil seviyesi, fenolik bileşenleri ve amino asit oranı maksimum seviyede korunuyor. Son adımda ise yapraklar hasat edilerek, pudramsı bir görünüm kazanana dek öğütülüyor. Böylece sebzemsi ve hoş bir aromaya sahip olan matcha tozu elde ediliyor. Wefood Matcha Tozu, yüksek oranda antioksidan içerir. Hoş bir kokuya ve lezzete sahiptir. Diyet yapanların program listesinde yer alan bir üründür. Matcha Tozunu çay olarak tüketebilir veya süt, ayran, yoğurtla karıştırabilirsiniz. Ara öğün olarak kullanabilirsiniz. Wefood Matcha Tozu Çayı katkısız ve koruyucusuzdur. Güvenle kullanabilirsiniz. Wefood Matcha Tozu Çayı 50 gr için şimdi sipariş verin, rekabetçi fiyat ve hızlı teslimat avantajı ile siparişiniz kapınıza gelsin.
Geri Bildirim Ver