1
Kakao kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 gr.

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
250 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kydonies Gurme Satıcı Ünvanı: AYNUR ÖZMUTLU ONAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030177408
    Bu ürün Kydonies Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ham Kakao Tozu Nedir? Ham kakao tozu, kakao çekirdeklerinin işlenmeden öğütülmesiyle elde edilen doğal bir ürün çeşidini oluşturuyor. Çekirdekler kavrulmadan öğütüldüğü için ham kakao tozu, yüksek besin değeri ve orijinal tadı ile öne çıkıyor. İlave şeker veya tatlandırıcı gibi katkılar içermediğinden damakta tek başına çikolatadan çok kahve tadına yakın yoğun bir lezzet bırakıyor. Ham Kakao Tozu Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilebilir? Çikolata yapımı ve hamur işlerinde kullanarak tariflerinize doğal ve yoğun aromalı bir lezzet kazandırabilirsiniz. Kahvaltılık gevrek, müsli ve sade yulaf ezmesi gibi gıdalarla birlikte tüketebilirsiniz. Pankek, krep ve tatlı omlet tariflerinde kullanabilirsiniz. Yoğurda ilave edebilir veya karışık bowl tariflerinde yardımcı malzeme olarak kullanabilirsiniz. Smoothie ve milkshake yapımı için tercih edebilirsiniz. Krema, dondurma, puding, fındık-fıstık ezmesi, şanti ve dolgu malzemesi yapımında kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 gr

1950 yılında Avrupa’ya getirilen kakao, zamanla hayatın pek çok alanında etkili olmaya başlar. Çok sayıda farklı lezzetin vazgeçilmez malzemesi olan kakaonun farklı seçenekleri bulunur. Bu seçenekler arasından Wefood organik ham kakao tozu 140 gr özellikleri sebebiyle öne çıkar. Ürün, kakaoların işlemden geçmeden öğütülmesi sonucunda oluşur. Doğallık unsuruna sahip olması nedeniyle yoğun aroma ve lezzeti vardır. Kek, puding, milkshake gibi pek çok yiyecekte verdiği aroma nedeniyle sıklıkla tercih edilir. İşlemden geçmeden öğütülmesi, besin değerinin yüksek olmasını sağlar. Yiyeceklere verdiği yoğun aroma sebebiyle pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Ürün, özellikleri sebebiyle çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Siz de yoğun tat ve aromaya sahip; doğal içeriği ile beğeni toplayan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • İşlemden geçmeden öğütme
  • Yoğun tat ve aroma
  • Sağlığa yararlı

Kaliteli Wefood Organik Ham Kakao Tozu

Kaliteli Wefood Organik Ham Kakao Tozu

Wefood organik ham kakao tozu seçeneği, kakao çekirdeklerinin işlemden geçmeden öğütülmesi sonucunda üretilir. Fabrika işleminden geçmeyen ürün içerisinde katkı maddesi bulunmaz. Bu nedenle insan sağlığına zarar vermez. Sağlıklı ve doğal bir şekilde beslenme imkanı sunar. Besin değeri bakımından oldukça zengindir. İçerisinde magnezyum, kalsiyum, çinko, demir ve potasyum gibi önemli mineraller bulunur. Bu mineraller, vücudun sağlıklı bir form almasına yardımcı olur. Organik ham kakao tozu seçeneği, yoğun bir tat ve kıvama sahiptir. Yoğun kıvamı nedeniyle fazla kullanmaya gerek kalmadan istenilen lezzete ulaşmayı sağlar Ürün, krema, dondurma, smoothie gibi pek çok yiyecek içerisinde kullanılabilir. Zengin kullanım alanı nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Sağladığı lezzet sebebiyle ham kakao tozu pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Siz de doğal ve insan sağlığına yararı bulunan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Sağlıklı Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 gr

Sağlıklı Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 Gr

Organik ham kakao yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip olduğundan bahsederler. Ürün sayesinde istenilen yoğunlukta ve kıvamda yiyecekler hazırlanabilir. Az miktarlar kullanarak istediğiniz lezzete ulaşabilirsiniz. Müşterilerin beğenisini kazanan noktalardan biri de yoğun lezzetidir. Yoğun aroması sebebiyle ürün, yiyeceklerin lezzetinin artmasına büyük oranda katkı sağlar. Müşteriler, memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün, nitelikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ürün içerisinde yer alan vitamin ve mineraller insan sağlığına son derece faydalıdır. Sağlıklı ve formda bir vücuda kavuşma imkanı sunar. Besin değeri yüksek olan ürün, sporcular tarafından da sıklıkla tercih edilir. Siz de sağlıklı ve formda bir vücuda ulaşmayı sağlayan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda sağlıklı ve doğal yapılı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 gr Fiyatı

Ekonomik Wefood Organik Ham Kakao Tozu 140 Gr Fiyatı

Beğeni kazanan bu seçenek, 140 gr olarak müşterilere sunulur. Doğal ve taze bir yapıdadır. Isıl işlemler görmeden doğal bir şekilde öğütülerek oluşturulur. Mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir. İçerisinde yer alan vitaminler insan vücudunun gelişmesine katkı sağlar. Besin değeri bakımından zengin olan ürün, pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Wefood organik ham kakao tozu 140 gr fiyat aralığı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün üretildiği hammadde, kullanım alanları ve nitelikleri fiyat aralığının belirlenmesine neden olan faktörler arasında yer alır. Ürün, farklı ekonomik gelire sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği fiyat miktarındadır. Siz de özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini toplayan sağlıklı ürünü inceleyebilirsiniz. Son derece kaliteli yapıdaki bu ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.