Wefood Hurma Özü 315gr

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Hurma Özü 315gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FRESHELD DOĞAL YAŞAM ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: MİYADİ GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622154244700001 Vergi Kimlik Numarası: 6221542447
    Bu ürün FRESHELD DOĞAL YAŞAM ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hurma Özü Faydaları ile Beslenmeye Nasıl Katkı Sağlar? Hurmanın içerdiği doğal tatlı bileşenlerin, vücuttaki şeker seviyesinde ani dalgalanmalara yol açmadan dengeli bir tüketim sağladığı biliniyor. Hatta bunun yanı sıra çeşitli araştırmalar, hurmanın vücuttaki şeker oranını düzenleyen tek meyve olduğunu ortaya koyuyor. Bu yönüyle hurma özü de hedefe yönelik diyet programı uygulayanlar ve sağlık açısından özel beslenen kişiler tarafından rafine şeker yerine tüketilebilecek güçlü bir seçenek sunuyor. Hurma özü, içerdiği doğal şeker bileşenlerinin yanı sıra güçlü bir vitamin ve mineral kaynağı olarak da öne çıkıyor. C, B 1, B 2ve A vitamini bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahip olan meyve, ayrıca flor ve kalsiyum mineralleri ile de vücuda çok yönlü katkı sağlıyor. Hurma özünün içerdiği diğer değerli mineral çeşitlerini ise selenyum, potasyum, kükürt, demir, magnezyum, fosfor, bakır, manganez, sodyum, klor, çinko ve iyot oluşturuyor. Böylece ürün, ideal bir tatlandırıcı olmakla birlikte gıda takviyesi olarak da verimli bir tüketim sağlıyor. Hurma Özü Ne İşe Yarar? Glutensiz içeriğiyle çölyak hastaları ve gluten intoleransı olan kişiler için uygun bir tüketim sağlıyor.
  • Şeker seviyesini olumsuz etkilemeden güvenilir beslenme imkânı sunduğu için rafine şeker yerine tercih edilebiliyor.
  • Tek başına, yiyecek ve içeceklere doğrudan ilave edilerek veya tatlı tariflerinde kullanılabiliyor.
Geri Bildirim Ver