1
Badem Unu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Wefood Glutensiz Badem Unu 250 gr

234 TL
(936 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,40 TL
400 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Glutensiz Badem Unu 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAM GIDA Satıcı Ünvanı: BETÜL KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804145621200001 Vergi Kimlik Numarası: 5001076681
    Bu ürün KARAM GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badem Unu Nedir? Badem unu, tanım olarak badem içinin ince bir şekilde öğütülmüş hali için kullanılıyor. Hamur işlerinde beyaz un yerine tercih edilebilen badem unu, tereyağını anımsatan aroması ile öne çıkıyor. Bu özelliği sayesinde zengin bir tat elde edilmesi için buğday unu ile karıştırılarak da kullanılabiliyor. Badem Unu Nasıl Yapılır? Badem unu yapımı için önce bademlerin kabukları soyuluyor ve ardından öğütme işlemi yapılıyor. Birinci kalite yerli bademlerden üretilen Wefood Glutensiz Badem Unu, çapraz bulaşma riskini önlemek için sadece glutensiz ürünlerin işlem gördüğü değirmenlerde üretiliyor. Acı tohum içermeyen taptaze ve bütün bademler, tüm besin değerleri korunacak şekilde işleniyor. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu ilave edilmeksizin, uzun süre tazelik ve güvenli koruma için cam kavanozlara dolduruluyor.
Geri Bildirim Ver