Weewell Whm150 Higro Termometre

429,95 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Weewell Whm150 Higro Termometre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEMARKETT Satıcı Ünvanı: MİRBADİN GÜNALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260094660
    Bu ürün BEBEMARKETT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Whm150 Higro Termometre
Geri Bildirim Ver

Weewell Whm150 Higro Termometre 127799

Termometreler genel olarak bebekli ailelerin kullanmak için tercih ettikleri ürünlerdir. Weewell higro-termometre bulunduğu odanın sıcaklığını doğru ve en etkin bir biçimde ölçerek kişileri bilgilendirmektedir. Led ekranı ve dijital göstergesi sayesinde son derece rahat görülebilen gece görüşlü ürünlerdir. Aydınlatma özelliği sayesinde gece görüşü de oldukça iyi durumda olan ürünlerin kullanımı oldukça rahattır. Weewell sıcaklık ölçer ile bebeğiniz için uygun bir ortam sıcaklığı kolaylıkla yakalanmaktadır. Geçmiş dönemlere ait sıcaklık ölçümlerini de hafızasında tutan özellikleri bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak alarm ve saat gibi özellikleri de bulundurmaktadır.

  • Üstün Performans
  • Kolay Erişilebilirlik
  • Etkin Kullanım Kapasitesi

Yaşam Alanlarındaki Weewell Whm150 Higro Termometre Konforu

Oda sıcaklıkları genel olarak belirli bir sıcaklıkta durmamaktadır. BU nedenle bebekler için bazen fazla sıcak ya da hafif serin bir ortam olmaması için genellikle aileler bebeklerinin odalarına kullanmaktadır. Weewell whm150 higro termometre yorumları müşteri memnuniyet odaklı olarak yazılmaktadır. Kullanıcıları tarafından beğenilen ve oldukça fonksiyonel bir ürün olan termometreler her ortam için uygun ürünler arasındadır. Bebeklerin oda sıcaklıkları önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle bebeklerin büyüme süreçlerinde odalarının ne kadar sıcak olduğu ve nem oranı konusunda anne ve babaların bilgi sahibi olması gerekmektedir. Weewell whm150 higro termometre içeriği güneş ışığı ya da uzun ömürlü pil ile çalışan cihazlar her ev için ideal bir ısıölçer olmaktadır. Gece kullanımı için led ışığı bulunan ürünlerin aynı zamanda gece kendini belli eden hatları da bulunmaktadır.

Ergonomik Tasarımları ile Weewell Whm150 Higro Termometre Kolaylığı

Kullanım olarak odalar ile uyumlu bir tasarım içinde satışlara sunulan ürünlerin herkes için önemli bir ayrıntı ile tasarlandığı ve bebeklerin özellikle odalarında vazgeçilmez ürünlerden biri olduğu bilinmektedir. Weewell whm150 higro termometre kullanımı oldukça pratik ve basit olan ürünü odanın orta noktası ya da gözle görünür bir yerine bırakmak yeterli olmaktadır. Odanın mevcut ısısınız gün boyu ölçerek kişilerin hangi ısı içinde yaşadıklarını pratik bir şekilde göstermektedir. Pil bölümü ürünlerin tam olarak arka tarafında yer almaktadır. Şarj olabilen piller ile uzun ömürlü bir kullanım tüketicilere sunmaktadır. Ergonomik tasarımları ile her ortam için uygun ve hoş bir tasarımları bulunmaktadır. Weewell whm150 higro termometre kullananlar ürünlerden oldukça memnun durumdadır. Ürün üzerinde iki ekran bulunmaktadır. Sol ekran ortam ısısını gösterirken, sağ ekran ise ortamdaki nem derecesini belirtmektedir. Banyo dâhil tüm iç mekânlardan kolaylıkla kullanılmaktadır.

Weewell Whm150 Higro Termometre 127799 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Marka değeri oldukça yüksek olan Weewell söz konusu ürünü ile termometre tercihlerine yön vermiş ve beğenilen marka olarak liderliğini devam ettirmektedir. Tasarım olarak birçok model ve seçeneği satışlara sunulmaktadır. Weewell whm150 higro termometre kullanım standardına göre ortam ısısı ve nem ölçümleri için kullanılmaktadır. Mutfaklarda, banyolarda, salon ya da bebek odalarında rahatlıkla ve güvenle kullanılmaktadır. Ürün çeşitli tasarımlar ve özellikler ile tasarlanmaktadır. Bu nedenle tercih eden herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir ürün olarak kabul görmektedir. Weewell whm150 higro termometre özellikleri arasında nem ölçümü de ayrıca bulunmaktadır. Nem solunum yolu hastalıkları için son derece önemli bir ayrıntıdır. Bu sebeple bebeklerin ve yaşlıların rahat bir nefes alması için evdeki nem oranının belirli bir oranda durması gerekmektedir. Weewell bu noktada dijital ekranı ile nem ve ısı durumunu kolaylıkla her bakış açısına yansıtabilmektedir. Sizler de Weewell higro termometre için detaylı bilgi ve ürün görselleri için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.