Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640

1.245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.090 TL
Kargo Bedava
2.499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Life Satıcı Ünvanı: GÜLDEM TEKSTİL BEBE ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0415097858800001 Vergi Kimlik Numarası: 4150978588
    Bu ürün Baby Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weewell WHC640 Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi WHC640 Ultrasonik Buhar Makinesi ile üst solunum yollarında oluşan kuruluğa veda edin! Sağlığınız açısından ev ortamındaki nem oranı %40-50 civarında olmalıdır. Özellikle kalorifer ve klima ile ısınan evlerde, nem oranı normalden daha düşüktür. Bu şekilde nem oranının normalden daha düşük olduğu ortamlarda özellikle bebeklerde burun ve sinüslerde kuruluk gibi rahatsızlıklar oluşmaktadır. Burun ve ağızda görülen kuruluk ve buna bağlı olarak oluşan üst solunum yolu rahatsızlıklarının kronikleşmesine neden olmaktadır. Ürün, bebeğinizin ve sizin sağlığınız ve rahatınız için havaya su buharı püskürterek ortamdaki nem oranının dengelenmesine ve üst solunum yolu tıkanıklığının giderilmesine yardımcı olmaktadır. • Üstten Dolum • Su Haznesi • Otomatik Su Seviyesi Kontrolü • Esans Ekleme Alanı • Dokunmatik Kontrol Paneli • Ultra Sessiz • Üstün Motor Performansı • Hızlı Nemlendirme • Modern Tasarım Pratik Üstten Dolum • Çıkarılabilir üst kapak sayesinde, cihaz düz konumdayken,cihaza temas etmeksizin suyu kolayca doldurabilirsiniz. Büyük Su Tankı • Uzun süreli kullanım sağlar. • 3,5 Litre su haznesi, • 280 ml/s buhar çıkışı... • Cildinizi gece gündüz temiz ve nemli tutar. Aromaterapi Ekleme • Esans ekleme alanı sayesinde "Aromaterapi Yağı" ekleme kolaylığı sağlar.
Geri Bildirim Ver

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640

Weewell ultrasonik soğuk buhar makinesi ile alerjilerden, boğaz ve burun kuruluğundan kurtulmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Nemlendirmenin yanı sıra aromaterapi difüzörü olarak da kullanılabilir. Bu ürün, yeniden doldurmaya gerek kalmadan saatlerce sürekli kullanım sağlayan büyük bir su tankına sahiptir. Üstten doldurma tasarımı, makineye dokunmadan suyu kolayca doldurmanızı sağlar.

 
  • Otomatik su seviye kontrolü
  • Esans ve aromatik yağ ile kullanılabilir
  • Kolay ve pratik kullanım

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Özellikleri

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Özellikleri

Weewell ultrasonik buhar makinesi Whc640, daha kolay nefes almanıza ve tıkalı sinüslerinizi rahatlatmanıza yardımcı olmak için buhar sağlar. Büyük 3,5 litrelik su haznesi uzun süreli kullanım sağlarken, 280 ml/s buhar çıkışı burun tıkanıklığı veya tıkalı sinüs kanallarından şikayetçi olduğunuzda hızlı bir rahatlama sağlar. Cihazı suyla doldurun, en sevdiğiniz esansiyel yağlardan bazılarını ekleyin ve bu ultrasonik nemlendiricinin faydalarının yanı sıra rahatlatıcı aromanın tadını çıkarın. Bu ultrasonik nemlendiricide su 120C'ye kadar ısıtılır ve ardından ultrasonik titreşim ve soğuk buhar ile iletilir, bu da odanızın her yerinde sağlıklı ve serin buharın keyfini çıkarmanızı kolaylaştırır. Basit dokunmatik kullanım, ev ortamınızın nemini istediğiniz zaman kolayca kontrol etmenizi sağlar. Her zaman, her yerde nemlendirme gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünün kullanımı kolay ve pratiktir. Hijyenik olması sayesinde hava kalitesini artırır. Çabuk ve kolay temizlenir, ayrıca sağlık için yararlıdır. Nemlendirici özelliği sayesinde bulunduğu odanın hava kalitesini olumlu yönde etkiler. Astım, alerji ve nefes darlığı gibi çeşitli hastalıkların tedavisinde yardımcı olur.

 

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Kullanımı

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Kullanımı

Weewell ultrasonik nemlendirici eviniz veya ofisiniz için ideal bir nemlendirici cihazıdır. Bu nemlendiricinin gürültü seviyesi düşüktür, böylece sizi rahatsız etmez. Ayrıca, çoğu dekor stilini tamamlayacak çekici ve sade bir tasarıma sahiptir. Uçucu yağlarla birlikte kullanıldığında, ultrasonik teknolojisi havaya negatif iyonlar salan serin ve rahatlatıcı bir sis oluşturur. Ek bir fayda olarak, bu nemlendirici alerjenleri ortamınızda dolaşmadan önce yok ederek azaltmaya yardımcı olur. Bu ultrasonik nemlendiriciye ekleyeceğiniz yağlarla aromaterapinin faydalarından yararlanabilirsiniz. Günlük kullanım için üç modu vardır. Çocukların gece boyu rahat uyumasını sağlamak için sabit buhar, durdurma ve 3 saat / 6 saat otomatik ayarlara sahiptir. Entegre koku pedi, istediğiniz herhangi bir esansiyel yağı eklemenize olanak tanır. Bu cihaz sürekli nemlendirme sağlar. Isıtıcı özelliği sayesinde kışın ısıyı arttırmakta yardımcı olur.

 

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Yorumları

Weewell Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi Whc640 Yorumları

Weewell ultrasonik soğuk buhar makinesi bulunduğu ortam için vazgeçilmez bir cihaz haline gelecektir. Büyük miktarlarda yüksek kaliteli, ultrasonik buhar üretir ve üç farklı modu ile klasik cihazların ötesinde çeşitli deneyimler yaratmak için kullanılabilir. Ortamdaki nemi dengelemeye ve üst solunum yolu tıkanıklığını gidermeye yardımcı olur. Özellikle klima ve doğalgazlı evlerde nem oranı düşük olur, bu durum kişilerin üst solunum yollarını kötü etkiler ve hastalıklara sebebiyet verebilir. Bu ultrasonik buhar makinesi, hava kalitesini arttırmak ve havayı soğuk buharla temizlemek için tasarlanmış bir cihazdır. Makine, hava kirliliğini önlemek, alerji ve astım semptomlarını azaltmak ve nefes almak için daha temiz ve sağlıklı bir ortam oluşturmak amacıyla kullanılır. Havayı temizlerken, mikroorganizmaları, alerji ve astım semptomlarını azaltmak için etkili bir şekilde havayı temizler. Bu cihazı evinizin veya ofisin hava kalitesini arttırmak için kullanılabilecek etkili bir yöntem olarak değerlendirebilirsiniz. Weewell soğuk buhar makinesi yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini sayfadan kolaylıkla bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Weewell ultrasonik soğuk buhar makinesi fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.