Wee Baby Silikon Emzik No:1 161 Pembe

71,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wee Baby Silikon Emzik No:1 161 Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlke Bebe Satıcı Ünvanı: İLKE BEBE GİYİM TURİZM VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473006490100015 Vergi Kimlik Numarası: 4730064901
    Bu ürün İlke Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0 – 6 Ay İçin Uygundur.
  • Silikon Emzik Gövdesinin Yumuşak Yapısı Bebeğin Teni İle Temasında Konfor Sağlar.
  • Silikon Emzik Sapı, Bebeğin Emziği Emdiği Sırada Sap Sesi Çıkmasını Engeller.
  • Ortodontik Damaklı Emzik Yapısı, Bebeğin Doğal Damak Gelişimini Destekler.
  • Özel Kelebek Tasarımı, Bebeğin Emziği Emerken Burnunun Açık Kalmasını Ve Rahat Hava Alabilmesini Sağlar.
  • Emzik Tasarımındaki “Hava Alan Sistem” Emziğin Yapışmasını Engeller. Kutusu Hasarlı Ürünlerin İadesi Kabul Edilmemektedir. Kargo Kaynaklı Hasarlarda, Kargo Tutanak Belgesi İle İade Gerçekleştirilebilir. Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant V.S. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Wee Baby Silikon Emzik No:1 161 Pembe

Silikon emzik, bebeklerin en çok kullandığı eşyalardan biri olan dikkat çeker. Silikon model emzikler çeşitli birçok marka tarafından üretilir. Bunların arasında Wee silikon emzik kalitesiyle öne çıkar. Yıllardan beri süren benzersiz kalitesiyle beğenilir. Bebeklerin ağız anatomisine uygun şekilde tasarlanan bu ürün, yoğun ilgiye sahiptir. Birinci sınıf kalitedeki silikon materyalden üretilir. Bu ürün, bebeklerin emme ve yutma fonksiyonlarının gelişmesine yardımcı olur. Günün her saatinde rahatlıkla kullanılır. Özellikle ağlama ve uyku krizlerinde kurtarıcı üründür. Pembe emzik canlı rengiyle bebeklerin sevimliliğine uyum sağlar. 0-6 aylık bebekler için uygundur. Bu ürün, gövdesinin yumuşak yapısı sayesinde tene zarar vermez. Alerjik durumlar oluşturmaz. Her yeri silikon malzemeden üretilen bu emzik, yumuşak yapısıyla dikkat çeker. Siz de sağlığa uyumlu olarak üretilen bu silikon emziği güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kullanışlı yapı
  • Sağlıklı içerik
  • Sevimli tasarım

Kullanışlı Wee Baby Emzik Detayları

Kullanışlı Wee Baby Emzik Detayları

Emzikler, ebeveynlerin olmazsa olmaz eşyalardan bir tanesidir. Birçok avantaj sağlamasıyla herkes tarafından kullanılır. Bu ürün, işlevsel tasarımı ve sağlığa zarar vermeyen yapısıyla sıklıkla tercih edilir. Emziğin sapı, gövdesi ve ucu silikon materyalden üretilir. Böylelikle sap kısmı ses çıkarmaz. Silikon gövdesi cilt yüzeyini tahriş etmediği gibi sahip olduğu özellikleriyle güvenle tercih edilebilir. Pembe rengiyle dikkat çeken bu ürün severek kullanılır. Gün içinde oluşan ağlama krizlerine çözüm olur. Onların huysuz zamanlarında sakinleştirici etkisi vardır. Aynı zamanda bebeklerin emme gibi birçok fonksiyonlarının gelişmesine yardımcıdır. Wee Baby silikon emzik No:1 161 pembe 0-6 aylık bebeklere kullanım imkanı sunar. Onların doğal damak gelişimine destek sağlar. Ortodontik damaklı emzik yapısına sahip olması önemlidir. Bebeklerin gelişimine katkıda bulunduğu için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Etkileyici ve Kaliteli Wee Baby Emzik

Etkileyici ve Kaliteli Wee Baby Emzik

Beslenme harici durumlarda oluşan emme isteğine yardımcı olur. Onları sakinleştiren emme fonksiyonunu destekler. Gece ve gündüz oluşan ani krizlere çözüm olur. Ortodontik yapısıyla sevilir. Damak gelişimine yardımcı olan bu ürün, fonksiyonel yapısıyla yoğun ilgiye sahiptir. Yenilikçi silikon tasarımıyla beğenileri toplar. Her tarafı silikon yapıya sahip bu ürün, kullanışlı özelliğiyle dikkat çeker. Wee Baby silikon emzik No:1 161 pembe kullananlar ürünün avantajlı özelliklerinden ve hoş tasarımından etkilenirler. Bu ürün, özel kelebek tasarıma sahiptir. Bebeğin emziği emdiği sırada burnunun açık kalmasını sağlar. Böylelikle rahatlıkla nefes alabilir. Ergonomik tasarımıyla çevredekilerin beğenisini toplar. Ürünün etkileyici ve kullanışlı özelliklerinden etkilenen müşteriler Wee Baby silikon emzik No:1 161 pembe yorumları yapar. Bu yazılar, ürün hakkındaki tavsiyeleri içerir. Yapılan faydalı yorumları bu kısımdan inceleyebilirsiniz.

Dikkat Çeken Fiyatlara Sahip Wee Baby Emzik

Dikkat Çeken Fiyatlara Sahip Wee Baby Emzik

Bu silikonlu emzik, yeni doğan bebeklerin sağlıklı şekilde damak gelişimine destek verir. Onların sağlığına ve konforuna dikkat etmek için özenle tasarlanır. Cilt yüzeyi ile temasında yumuşak yapısı sayesinde rahatsızlık hissi uyandırmaz. Bu ürün, sindirime yardımcı olmasıyla ve sakinleştirici etkisiyle yoğun ilgiye sahiptir. BPA içermeyen silikon materyalden üretilir. Tek parça silikon şekliyle yenilikçi tasarıma sahiptir. Ürünün hesaplı fiyatları özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün bütçe dostudur. Dikkat çeken cazip Wee Baby silikon emzik No:1 161 pembe fiyatlar müşteri memnuniyetini artırır. Ürün fiyat ve performans açısından ebeveynleri etkiler. Ayrıca daha önce satın alanların yazdığı yorumlar sayesinde ürün özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir ve kolayca inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Buradan güvenli ve hesaplı şekilde Wee Baby silikon emzik No:1 161 pembe satın alabilirsiniz.