Wee Baby Klasik Göğüs Pedi 40lı

108 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
10 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,95 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wee Baby Klasik Göğüs Pedi 40lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabixKids Satıcı Ünvanı: İDRİS TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350541151
    Bu ürün BabixKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper emici saf selüloz dolgu cildin tahriş olmasını önler. Yumuşak ve emici iç yüzey kıyafetlerin temiz kalmasını sağlar. Anatomik yapısı ve yapışkan bantlar kaymayı önler kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver

Wee Baby Klasik Göğüs Pedi 40'lı

Emziren anneler, emzirme süreçlerinde bazı problemlerle karşılaşır. Emzirme dönemini ellerinden geldiği kadar uzun tutmaya çalışan anneler için, emzirme sürecini kolaylaştıracak bazı yardımcı ürünler mevcuttur. Wee Baby klasik göğüs pedi, emzirme sürecinde kadınların hayatını kolaylaştıran ürünlerden biridir. Göğüs içerisinde bulunan süt bezleri istemsiz bir şekilde çalışır. Süt bezlerini kontrol edemeyen kadınlar bazı ortamlarda zor durumda kalabilirler. Meme uçlarından akan süt, kıyafetlere geçer ve kuruduğu zaman bile beyaz lekeli bir görüntü oluşturur. Sosyal açıdan sıkıntı teşkil eden bu durumun önüne, göğüs pedleri sayesinde geçilir. Pratik kullanımı ve hijyenik özelliği ile kadınların rahat etmesini sağlayan Wee Baby göğüs pedi, makromolekül jelli emici tabakaya sahiptir. Anne ve bebeklerin sağlığı ön planda tutularak üretilen pedin en beğenilen özellikleri;

  • Hijyenik
  • Yapışkanlı
  • Ekstra emici

Annelerin Sağlığı İçin Wee Baby Göğüs Pedi Özellikleri

Annelerin Sağlığı İçin Wee Baby Göğüs Pedi Özellikleri

Emzirme dönemi bebekler için olduğu kadar, anneler için de önemlidir. Anneler sağlıklı oldukları zaman bebekleriyle daha çok ilgilenir ve bu durumda bebekler de mutlu olur. Emzirme sürecinde yaşanan problemlerin başında; göğüs iltihabı vardır. Süt kanallarının tıkanmasına yol açan bu sorun, anneye de büyük acı verir. Meme uçlarında oluşan şişlik ve yaralar, emzirmeyi zorlaştıran diğer bir etkendir. Wee Baby klasik göğüs pedi 40’lı, kadınların bu zor ama keyifli süreci daha kolay geçirmelerini sağlar. Meme ucundan istemsiz akan sütü emerek, kuruluk sağlayan pedler birçok sorunu engeller. Kıyafetlerin göğüs kısmına süt geçişini engelleyerek sosyal açıdan özgürlüğe vesile olan göğüs pedi, aynı zamanda meme ucunu korur. İltihap oluşumu sırasında kuru kalan meme ucu kıyafete sürtünerek tahriş olur. Bu sağlıklı ürün sayesinde emzirme sürecini daha keyifli hale getirebilirsiniz.

İpeksi Dokusuyla Tercih Edilen Wee Baby Göğüs Pedi 40’lı

İpeksi Dokusuyla Tercih Edilen Wee Baby Göğüs Pedi 40’lı

Göğüs pedi kullanırken dikkat edilmesi gereken durumlardan biri; ürünün kıyafetten kayarak kazalara meydan vermeyecek kalitede olmasıdır. Arka yüzeyinde yer alan yapışkan bantlarıyla, çamaşırınıza sabitlenen Wee Baby, gün boyu koruma sağlar. Makromolekül jelli emici tabakaya sahip ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Süper emici polimer jeller sayesinde, göğüsten akan fazla süt anında emilir ve kıyafetlere bulaşmaz. Hava geçiren ipeksi dokunuşuyla gün boyu rahat etmenizi sağlayan pedi, çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. İkili pedler şeklinde ambalajlanan 40 ürün, hijyenik bir şekilde taşımaya uygundur. Kadınların sosyal açıdan özgür olmasını sağlayan ve insanların arasında zor durumda kalmasını engelleyen bu kullanışlı ürün, bebeğiniz için de hijyeniktir. Dokusunda insan sağlığına zararlı maddeler ve organik olmayan bileşikler bulunmaz. Wee Baby klasik göğüs pedi 40’lı kullananlar tarafından güvenle önerilir.

Yüz Güldüren Wee Baby Klasik Göğüs Pedi Fiyat Avantajları

Yüz Güldüren Wee Baby Klasik Göğüs Pedi Fiyat Avantajları

Anne ile bebek arasında en özel bağlar emzirme döneminde oluşur. Yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen bu güçlü bağı asla koparmayan anneler, yardımcı ürünlerle sıkıntıların üstesinden gelebilir. Annelerin imdadına koşan ürünler arasında yer alan Wee Baby göğüs pedi, kıyafetler üzerinden belli olmadan kullanılır. Kendi yapışkanı ile sütyen içerisine kolayca yapışan Wee Baby, kayma ve topaklanma gibi durumlar yaşatmaz. Sürekli çalışan süt kanalları sayesinde, bebeğiniz yeterince emmiş olsa bile sütünüz hiç olmadık anlarda sızıntı yapabilir. Emici jel yapısı ve pamuklu iç yüzeyi ile sızıntıları hızla emen ürün kıyafetlerinizi korurken cildinize de nefes aldırır. Wee Baby kalsik güğüs pedi 40’lı yorumları ile bu güzel ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Emzirmeyi kolaylaştıran Wee Baby klasik güğüs pedi 40’lı fiyatları ve kampanyaları için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.