WEBER .dry Uv Coat Su Yalıtım Harcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WEBER .dry Uv Coat Su Yalıtım Harcı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 20 Kg kraft torba 10 Kg plastik bidon Çimento easalı, geliştirilmiş UV dayanımlı, tam elastik su yalıtım harcı. Avantajları Teras çatılarda son kat olarak güvenli kullanım Geliştirilmiş UV ve hafif yaya trafiği dayanımı Tam elastik yapısı ile sıcaklık farklılıklarına dayanım İçme suyuna uygunluk Yüzeylere nefes aldırma özelliği Nemli yüzeylerde uygulanabilme Kolay ve rahat uygulama Kullanım Alanları Tüm yapılarda, özellikle üzeri başka bir kaplama malzemesi ile kaplanmayarak açık bırakılacak teras çatılarda, balkon, banyo, tuvalet ve mutfak gibi ıslak mekanlarda, yüzme havuzlarında ve su depolarında, UV ve hafif yaya trafiğine dayanıklı su yalıtım malzemesi olarak kullanılır. İç ve dış mekan
  • -Çimento bazlı sıvalar ve şaplar -Brüt beton -Eski seramik kaplamalar Uygulama Özellikleri Uygulama aletleri: El mikseri, fırça, mala,rulo. Ortam Sıcaklığı : +5°C ile +30°C arası. Uygulanabilecek kat adeti : 2 - 3 kat. Harcın kullanılabilme süresi : max. 3 saat. Katlar arasında beklenilmesi gereken süre : min. 5 saat. Su depolarının su ile doldurulması için beklenilmesi gereken süre : min. 7 gün. Mekanik mukavemet kazanma süresi : 7 gün. Su geçirimsizlik hale gelme süresi : 7 gün. Tam kuruma süresi : min. 48 saat. Uyarılar ve Öneriler Ahşap, sunta, kontraplak ve metal yüzeylerde uygulanmaz. Negatif su basıncına karşı uygulanmaz. Karışım için sadece kendi sıvısı kullanılmalı, kesinlikle su ilave edilmemelidir. Uygulamadan sonrasında kullanılan tüm aletler kurumadan su ile yıkanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver