WEBER Dry Ss-7 Easy Set (20+6 Kg) Yarı Elastik Su Yalıtımı

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

WEBER Dry Ss-7 Easy Set (20+6 Kg) Yarı Elastik Su Yalıtımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birlik Çatı Satıcı Ünvanı: BİRLİKÇATI İNŞAAT İZOLASYON YAPI DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178049636300018 Vergi Kimlik Numarası: 1780496363
    Bu ürün Birlik Çatı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weber dry ss 7 easy, ıslak mekanlar su yalıtımı için polimer emülsiyon modifiyeli, çimento esaslı, çift komponentli, yarı elastik su yalıtım harcıdır. Weber dry ss 7 easy ambalaj şekli 20 kg'lık torba ve 6 kg'lık plastik bidon ile beraber 26 kg'lık set halinde satılmaktadır. Weber dry ss 7 easy tüketimi 2 mm kalınlık için 2 kat uygulamada 3-4 kg/m2’dir. Weber dry ss 7 easy özellikleri Kolay ve rahat uygulama için özellikleri geliştirilmiştir. Balkon, mutfak ve banyolarda güvenle kullanabilirsiniz. Üzerine kaplama malzemeleri (seramik vb.) uygulanabilir. Weber dry ss 7 easy uygulama alanı Binaların beton esaslı yüzeylerinde , özellikle balkon, banyo, tuvalet ve mutfak gibi ıslak mekanlarda, seramik altı su yalıtım malzemesi olarak kullanılır. Weber dry ss 7 easy nerelerde uygulanmaz? Ahşap, sunta, kontrplak ve metal yüzeylerde uygulanmaz. Negatif su basıncına karşı uygulanmaz. İçme suyu depolarında ve teraslarda uygulanmaz. Direk güneş ışığına maruz kalabilecek yerlerde üzeri açık bırakılmamalıdır. Weber dry ss 7 easy nasıl kullanılır? Uygulanabilecek kat adeti : 2 - 3 kat. Harcın kullanılabilme süresi : max. 2 saat. Katlar arasında beklenilmesi gereken süre : min. 6 saat. Üzerine seramik uygulaması için beklenilmesi gereken süre : min. 1-2 gün. Mekanik mukavement kazanma süresi : 3 gün. Su geçirimsiz hale gelme süresi : 7 gün. Tam kuruma süresi : min. 48 saat.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver