WEBER 20 Kg .dry Ss-5 Gri Elastomerik Reçine Esaslı Su Yalıtım Malz.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WEBER 20 Kg .dry Ss-5 Gri Elastomerik Reçine Esaslı Su Yalıtım Malz.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 20 Kg elastomerik reçine esaslı su yalıtım malzemesi. Avantajları Kullanıma hazır yapı Elastik yapı ile sıcaklık farklarına dayanım. UV dayanımı Hafif yaya trafiğine dayanım Su göllenmesine karşı dayanım Akrilik boya ile boyanabilme ve seramik ile kaplanabilme imkanı Kullanım Alanları Tüm yapıların iç ve dış mekanlarında, çatılarda, dere ve oluklarda, baca ve parapet kenarlarında, kuzey cephelerde, UV dayanımlı, kullanıma hazır, elastik su yalıtım malzemesi olarak kullanılır. İç ve dış mekan
  • -Çimento bazlı sıvalar, brüt beton ve levhalar -Alçı bazlı yüzeyler -Metal yüzeyler Uygulama Özellikleri Uygulama aletleri: Fırça, rulo. Ortam Sıcaklığı: +5°C ile +30°C arası. Mekanik mukavemet kazanma süresi: 7 gün. Katlar arasında bekleme süresi: min. 6 saat. Tam kuruma süresi: 48 saat. Uygulama kalınlığı: 1-1,5 mm. Uyarılar ve Öneriler Negatif su basıncına karşı uygulanmaz. İçme suyu depolarında uygulanmaz. Kesinlikle tuzlu su kullanılmamalıdır. Uygulamadan sonrasında kullanılan tüm aletler kurumadan su ile yıkanmalıdır. Kesinlikle yabancı malzemeler ilave edilmemelidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver