WD Western Digital My Passport 5 Tb Wdbpkj0050bbk 2.5"" Usb 3.2 Taşınabilir Disk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL

Ürün Bilgileri

WD Western Digital My Passport 5 Tb Wdbpkj0050bbk 2.5"" Usb 3.2 Taşınabilir Disk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WD WDBPKJ0050BBK-WESN My Passport 5 TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Uzun Ömürlü Kullanım Profesyonel olarak iş hayatında olanların rahat bir şekilde tercih edebileceği bir üründür. 5 TB’lık alanı sayesinde büyük boyuttaki dosyalar kolay bir şekilde depolanır. Video, resim ve diğer dosyaların tamamı uzun süre saklanır. Kullanışlı Boyutlar Taşıması son derece kolay olduğu için her yere kolay bir şekilde götürülebilir. Hoş tasarımı sayesinde tüm aksesuarlar ile uyumlu bir yapı elde edilir. Verilerinizi Hızlı Aktarın 3.0 desteği mevcuttur. Bu özellik ile dosyaların tamamı diğer disklere göre daha hızlı yedeklenir. Büyük dosyalarınızı yedeklerken uzun süre bekleme derdine son. Saniyeler içinde tüm doyalar güvende. Güvenle Kullanın Dosyalarınızı şifre oluşturarak saklama imkanı tanır. Bu sayede başka birinin dosyalarınıza ulaşması engellenir. Özellikle kimsenin erişmesini istemediğiniz dosyalarınızı diğer diskler yerine bu disk ile ömür boyu saklayabilirsiniz. Pratik Kullanım Özelliği Kullanım için kutudan çıkarmanız yeterli. Herhangi bir kuruluma ihtiyaç yoktur. Dosyaların cihazlar arasında aktarımı sağlanırken herhangi bir ek işleme de gerek duymaz. Bu sayede vakitten tasarruf edersiniz. Sağlam Yapı Üretiminde kullanılan dayanıklı malzemeler sayesinde ürünü yıllarca kullanabilirsiniz. Yapılışında birçok testten geçerek kaliteli oluşu kanıtlanmıştır. Çanta, vb. gibi yerlerde taşınırken herhangi bir sarsıntıdan etkilenmez. Sert kaplama ile tasarlanmıştır. İçerisine aktardığınız dosyalar hiçbir şekilde silinmez ve sonsuza kadar içerisinde saklayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kapasite 5 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
Geri Bildirim Ver

WD My Passport 5 TB Black Worldwide Taşınabilir Disk WDBPKJ0050BBK-WESN Fiyatı - Trendyol

WD my passport black worldwide 5tb 2.5 inç disk sayesinde verilerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Diski, USB ile bağlayabilir ve verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Üründe kullanılan veriyolu standardı USB 3.2 Gen 1’dir. Bu standartlardaki bağlantılar superspeed" olarak bilinir ve 5Gbps aktarım hızındadır. Haricî hard diskin kapasitesi 5 TB’tır. Bu kapasitedeki taşınabilir diske 2360 saat yayın kalitesinde video ya da 650 bin adet dijital fotoğraf sığdırabilirsiniz. Verilerinize ulaşılmasını kesinlikle istemiyorsanız WD My Passport 5tb black worldwide’ın şifreleme özelliklerinden faydalanabilirsiniz. My Passport’ta dosyaları şifrelemek için, ürünle birlikte gelen USB kabloyu bilgisayara takıp, üründe yüklü olan şifreleme yazılımını bilgisayara kurmanız yeterlidir. Cihazın kolay taşınabilir olması da önemli bir avantajdır.

  • Çerçeve Boyutu: 2.5 İnç WD My Passport 5 tb
  • Ölçüler (yükseklik x genişlik x derinlik): 107x75x19 mm WD My Passport 5 tb
  • Ağırlık: 210 g WD My Passport 5 tb

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Özellikleri

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Özellikleri

WD My Passport black worldwide 5tb taşınabilir disk kullanıcı dostudur. Bunu, özelliklerinin tümünde görebilirsiniz. Ürün için özel geliştirilmiş yazılımlar bulunur. Bu yazılımlara taşınabilir diski bilgisayarınıza bağladıktan sonra ilgili menüler üzerinden ulaşabilirsiniz. WD Backup™ yazılımı dosyaları otomatik olarak yedekler. WD Drive Utilities™ yazılımı aracılığıyla taşınabilir hard diskinizin veri yönetimini gerçekleştirebilirsiniz. WD Discovery™ ise bulut tabanlı servislerden faydalanmanız için kurgulanır. Discovery yazılımı aracılığıyla internet üzerinden Dropbox, Google Drive ve Facebook gibi popüler bulut tabanlı servislere bağlanabilirsiniz. Bu yazılım sayesinde bilgisayarınız ile bulut servisleri arasındaki veri trafiğini kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. WD 5tb my passport taşınabilir harici hard diskte zaman ayarlamalı otomatik veri yedekleme özelliği bulunur. Yedekleme saat aralığını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Bu işlem için sizin bilgisayar başında beklemenize gerek kalmaz.

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Güvenilir mi?

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Güvenilir mi?

WD my passport 5 TB disklerin donanım şifrelemesi 256 bit AES’dir. Kırılması imkânsız olan bu şifreleme sistemi hard diskin önemli özelliklerinden biridir. AES üst düzey koruma kalkanı verilerinizi güvenlikli bir ortamda saklar. Sizin haricinizde şifreyi bilen başkası yoksa taşınabilir disk içindeki verilere ulaşılması olanaksızdır. Diskin şifreleme performansı, yoğun seyahat eden kişilerce tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Haricî hard disklerin kaybolması veya çalınması gibi risklerde üst düzey şifreleme sistemi daha fazla önem kazanır. WD my passport black worldwide 5tb 2.5 inç disk içindeki tüm bilgiyi şifrelemek zorunluluğu yoktur. Sakladığınız veriler içinde korunmasına gerek duymadığınız bilgiler de olabilir. WD hard diskte bu veriler için de depolama sistemi mevcuttur. WD Backup™ yazılımı sayesinde harddisk kaybolsa bile dosyalarınızın tamamen kaybolma riski ortadan kalkar.

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Kaliteli mi?

WD My Passport 5 tb Taşınabilir Disk Kaliteli mi?

WD My Passport siyah worldwide 5tb 2.5 inç yorumlarında ürünün fiyatı ve performansı konusunda olumlu bilgiler vardır. Ürün, Western Digital markası güvencesindedir. Amerikalı şirket, dünyanın büyük taşınabilir disk üreticileri arasında yer alır. Şirket aynı zamanda entegre devre üreticisi ve depolama şirketi olarak köklü bir geçmişe sahiptir. wd my passport black worldwide 5tb 2.5 inç disk, ince ve estetik tasarımı ile de oldukça şıktır. Taşınabilir disk Windows® 10+ ve Chrome OS ile tam uyumludur. Yeniden biçimlendirme ile diğer işletim sistemlerine de uyum sağlar. Satın aldığınızda size kutu içinde taşınabilir sabit diskin yanı sıra superspeed USB kablosu, sadece Windows® uyumlu WD Discovery™ yazılımı ve hızlı kurulum kılavuzu gelir. Yüksek güvenlikli ve ayarlanabilir veri yedekleme sistemi ile tüm bilgilerinizi kilit altında tutmak için WD My Passport’u tercih edebilirsiniz. Trendyol kampanyaları ve hızlı kargolama sistemi ile taşınabilir hard diskini kolaylıkla satın alabilirsiniz.