WD My Passport 500gb Bagf5000asl-wesn 1050mb/s Usb-c Gümüş Taşınabilir Ssd Disk

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.569 TL

Ürün Bilgileri

WD My Passport 500gb Bagf5000asl-wesn 1050mb/s Usb-c Gümüş Taşınabilir Ssd Disk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Ürüne ait garanti belgesi ile tanıtma ve kullanım kılavuzları; kağıt ortamında paylaşılabileceği gibi elektronik ortamda erişim sağlayabileceğiniz, link ve karekod biçiminde de sunulabilecektir. Ürün teslimi sonrası ambalajın, paketin, kutunun dikkatle açılması tavsiye edilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 200 adet sipariş verilebilir. 200 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • My Passport SSD Üretkenliğinizi daha ileri taşıyan performans NVMe teknolojisiyle 1050 MB/snye kadar hızlandırılmış okuma hızları ve 1000 MB/snye kadar yazma hızları sunan My Passport SSD ile sizin için önemli içerikleri kaydedin, erişin ve koruyun. Ürün Bilgileri HIZLANDIRILMIŞ PERFORMANS Daha büyük dosyalar ve daha fazla içerik, üst seviye performans gerektirir. My Passport SSD, dijital dünyanıza her zaman ve her yerde erişebilmeniz için 1050 MB/snye kadar okuma hızları, 1000 MB/snye kadar yazma hızları ve 4 TBa kadar kapasiteler sunar. DONANIM ŞİFRELEMELİ PAROLA KORUMASI Dijital dünyanız çok değerlidir. Parola etkinleştirilmiş 256 bit AES donanım şifrelemesi ve kolay yedekleme ile verilerinizin güvende tutmaya yardımcı olur. DAYANIKLILIĞI MUHTEŞEM SEVİYELERE ÇIKARMA Verilerinizi güvenle taşıyın. My Passport SSD yolunuza çıkan her şeyle baş edebilecek kadar sağlam olan göz alıcı ve metal bir tasarıma sahiptir. Şok ve titreşime dayanıklı. 1,98 metreye kadar yükseklikten düşmeye dayanıklı. KOLAY YEDEKLEME Dahili yedekleme yazılımı, büyük kapasiteli dosyaların diskinize veya bulut hizmeti hesabınıza kolay yedekleme yapmasını kolay hale getirir. Ayarlayın ve unutun! Apple Time Machine ile uyumludur (yeniden biçimlendirme gerektirmektedir). SSD PERFORMANSININ YENİ GÖRÜNÜMÜ Çok çeşitli renklerde şık bir şekilde tasarlanmıştır, kasası kompakt şık bir metal tasarıma sahiptir. My Passport SSD, her yönüyle kaliteli bir disk olması ve içten dışa güvenilir bir performans sunması için tasarlanmıştır. WD güvenilirliği ile üretilen güvenilen bir disktir. KUTUSUNDAN ÇIKTIĞI ANDA UYUMLU Kurulum gerekmez. Kutusundan çıktığı anda kullanıma hazırdır, PC ve Mac ile uyumludur. USB 3.2 Gen-2 teknolojisi ile donatılan My Passport SSD, eski sistemlerle çalışması için bir USB-C kablosu ve USB-A adaptörü ile gelir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 500 GB
  • Yazma Hızı 1000 MB/s ve üstü
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Okuma Hızı 1001 - 2000 MB/s
Geri Bildirim Ver