Watton Dgr Shopping Orjinal Wt-295 Güçlü Mıknatıslı Çalışma Lambası Fener

510 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549 TL488 TL

Ürün Bilgileri

Watton Dgr Shopping Orjinal Wt-295 Güçlü Mıknatıslı Çalışma Lambası Fener

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONREZ Satıcı Ünvanı: ONUR DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4369008028000001 Vergi Kimlik Numarası: 2990214593
    Bu ürün ONREZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka :Watton Ürün Kodu :Wt-295 Boyutlar :14,8 cm- 5 cm Işık Özelliği :SMD Güçlü Led + 1 Parlak Led Ampül Işık Rengi :Beyaz, Gün Işığı Aydınlatma : 2 Modda Aydınlatma Çalışma Süresi :15 Saat Aydınlatma Gövde Malzemesi :Kavuçuk Kullanım Özellikleri :Mıknatısı ile Sabitlenebilir ,Askısı ile asılabilir ve Masa Üstü Kullanım Özelliği , Oto Tamirinde Teknik Özellikleri : Android Şarj Girişi İle 220 V İle Şarj Ediliebilir Kutu İçeriği :Ürün , Ürün Şarj Kablosu Ampül Ömrü :100.000 Saattir Kullanım Yeri :Av, Kamp,Ev, Okul, Araba, Otel, Restorant Tasarruflu Enerji Harcama Özelliği Önemli Uyarılar :Direk Göz İle Temas Ettirmeyiniz Kullanmadığınız Süreçte İçinde Pil Bırakmayınız Kullanım esnasında pratik kullanım için,mıknatıs yardımıyla kaportaya tutturabilirsiniz. WATTON GÜÇLÜ MIKNATISLI ÇALIŞMA LAMBASI WT-295 Hassas işler ve kontrol işleri iyi bir aydınlatma gerektirir. Görüşün yetersiz olduğu çalışma alanlarında çalışma lambası aydınlatmaları gibi ilave aydınlatmalar kullanılır. Bu aydınlatmalar genel aydınlatmaları tamamlar ve dolayısıyla daima ilave olarak yakılmalıdır. Tekli iş yeri aydınlatmaları araç veya gereçler üzerinde rahatsız edici yansımalar oluşturmamalıdır. İyi bir yüzey kontrolü sağladıklarından dolayı lambaların marangoz atölyelerinde kullanılmaları çok önemlidir. Işık şeritler şekilde olmalı ve güçlü gölgeler oluşturmalıdır. Bu sayede mat yüzeylerdeki çizikler bile görülebilir. Pratik kullanıma sahip bu süper ince lamba ile evinizde küçük alanları bile aydınlatabilirsiniz. Watton WT-295 Çalışma lambası, görüşünüz için mükemmel olan çok hoş ve doğal bir ışık yayar. Göz koruma teknolojisi aynı zamanda gözlerinizi lamba tarafından üretilen ışıktan korur. Gözlerinizi rahatsız edici ışıktan koruduğu için aracınızda veya görüş açınızın zor olduğu alanda rahatlıkla strese girmeden tamirinizi yapmanızı sağlar. Oynar başlığı ve kullanım esnasında pratik kullanım için, mıknatıs yardımıyla kaportaya tutturabilirsiniz. Mıknatısı ile sabitlenebilir, askısı ile asabilir ve masaüstü kullanım özelliği ile kolay kullanım sağlamaktadır. Orta/Yüksek ve Ön uç kısım olmak üzere 3 modda aydınlatır. Android şarj girişi ile şarj edebilirsiniz. Araba, marangoz, ev ve kamp gibi alanlarda kullanabilirsiniz. Ana Özellikler Boyutu 14,8cm- 5cm'dir. Ampul ömrü 100.000 saattir. Tasarruflu enerji harcama özelliği ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver