Watton Wt-023 Ultra Güçlü Şarjlı Led 500m Menzil El Feneri

594 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599 TL570 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL

Ürün Bilgileri

Watton Wt-023 Ultra Güçlü Şarjlı Led 500m Menzil El Feneri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: home elektronik Satıcı Ünvanı: AYSEL GÜNTÜRKÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380164396
    Bu ürün home elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EN GÜÇLÜ ŞARJLI EL FENERİ WT-023 Acil durum ve savunma amaçlı olarak flaş modu WT-023 4 farklı aydınlatma modunun yanında, 2 aydınlatma seçeneği de sunar. SOS ve Strobe 2 farklı seçenekte gelen bu modlara ulaşmak için tek yapmanız gereken geçiş butonuna basmak.Her türlü ışıklandırma işinizi görmenize yarayacak olan şarjlı ve zoomlu el feneri 2 km uzunluğunda etki sağlayan bu fenerle, tüm ihtiyaçlarınızı en kısa zamanda halledip, harika bir biçimde sonuçlar alabilirsiniz. Harika tasarımıyla da ilginizi direkt olarak çekecek bu ürüne, hemen sahip olmak istemeniz çok normaldir. Oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünle, olağanüstü performans sağlayabilir, paranızın daha fazla üzerinde bir kullanım sağlayabilirsiniz. WT-023 zoomlu özelliği sayesinde avcılık için çok yönlü avantajlar sağlıyor ve avınızın vazgeçilmezi haline gelecektir, yabani hayvanları, kuş ve balıkları, canlı veya cansız olarak ele geçirmek için yapılmıştır. Aydınlatma alanını büyütmek için yakınlaştırın.Işığı toplamak ve en parlak parlaklığı elde etmek için uzaklaştırın. İleri teknoloji tasarım ve yağmur suyuna dayanıklı tasarımı (El feneri arasında etkileyici performans) dayanıklı alüminyum gövdesi ve darbelere karşı dayanıklı yapısı ile sizlerin beğenisine sunuyoruz.2000 lümen (max) LED neredeyse 2 km ulaşır. Genişten dar alana kadar tamamen zum yapılabilir. Ana Özellikleri 100.000 saat LED ömrü ve 1000 kez şarj edilebilen pil ömrüyle WT-023 ile ışığınız hiç sönmeyecek. Şarj edilebilir 1 adet 18650 lityum-ion pil ve 3 adet AAA pil ile çalışır.Kullanım şekli Yüksek / Orta / Düşük / Strobe / SOS. Cebinize, el çantanıza veya araç bölmesine sığacak kadar küçüktür, böylece her zaman, her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver