8
Kahvaltılık Gevrek kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
139,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamgam Techno Satıcı Ünvanı: ADEM KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4962780093800001 Vergi Kimlik Numarası: 4930317100
    Bu ürün Gamgam Techno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wasa Sade Gevrek Ekmek (Crispbread Original) en klasik, kıtır kıtır ve diğerlerine göre daha kalın yapılı olan bir gevrek ekmektir.
  • %19’u liften oluşan, sağlıklı, tok tutucu ve lezzetli bir ekmek ve ara öğün alternatifidir. Sağlıklı Atıştırmalık Arayanlara: Wasa Crisbread Original
  • Aynı zamanda oldukça tok tutar ve yüksek liflidir
  • Tam tahıllı çavdar unu, su, maya ve tuzdan oluşur.
  • Sağlıklı ara öğünler için de tavsiye edilir.
  • Wasa Sade Gevrek Ekmek Kaç Kalori?
  • Bir dilimi 38 kcal/162 kj’dir.
  • Wasa Lifli Gevrek Ekmek, tam taneli çavdar unundan üretilir ve çavdar tanesinin tüm bileşenlerini içerir.
  • Yüksek lif kaynağıdır. %73'ü tam tahıl, %19'u liften oluşur.
  • Vegan
  • Şeker ilavesiz.
  • Wasa Sade Gevrek Ekmek, öğünlerde ekmek alternatifi olarak, ara öğünlerde ise sağlıklı bir atıştırmalık olarak tüketilebilir.
  • Wasa Sade Gevrek Ekmek ile birbirinden yenilikçi tarifler için wasa.info.tr ve Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Sade
Geri Bildirim Ver

Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Ekmek ve alternatif ürünler, neredeyse her öğün tüketilen yiyeceklerden biri olarak sayılabilir. Seçenekleri son derece fazla olan ekmek, özellikle diyet yapan ve beslenmesine dikkat eden müşteriler için tüketilmesi yasak yiyecekler içinde yerini alır. Bu nedenle daha sağlıklı ve az kalorili alternatifleri üretilip tüketilmesi önerilir. Aynı zamanda sağlıklı atıştırmalık seçeneği olarak görülen bu ürünler, gevrek şeklinde de bilinir. Wasa sade gevrek ekmek, çıtır yapısı ve sağlıklı tarifi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Sahip olduğu besin değerleri sayesinde tok tutar. Sağlıklı bir tercih olmasının yanı sıra farklı atıştırmalık tariflerinde de kullanılabilir. Çavdar unundan üretilen gevrek, lif bakımından da zengin bir kaynak olarak bilinir. Ürün, çıtır ve uzun dikdörtgen şekli ile bilinir. Siz de keyifle tüketebilirsiniz.

  • Sağlıklı atıştırmalık
  • Çıtır yapı
  • Lif deposu

Doyurucu Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Doyurucu Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Öğünlerde sağlıklı bir ürün tercih etmek isteyebilirsiniz. Hem tok tutacak hem de vücudun ihtiyacı olan besinleri sunacak bir tercih ise Wasa sade gevrek ekmek / crispbread original 275 gr ile bir araya gelir. Bu besin, tam taneli çavdar unundan üretilmesi nedeni ile antioksidan özelliklerini taşır. Çıtır gevrek içerisinde %19 oranında lif barındırır. Bu sayede de günlük ihtiyacı karşılar. İçeriği sayesinde sağlıklı bir tercih olarak ön plana çıkar. Tüketimi sonrasında mide de tokluk hissi verir. Yemek esnasında tüketebileceği gibi ara öğünlerde de kalorisi düşük bir seçenek olarak tercih edilebilir. Her parçasında 38 kcal bulunur. Uzmanlar tarafından diyette olan müşterilerin bu besinin tüketimi önerilir. Bu lezzetli seçeneği günün her saati farklı aperatif besinler ile birlikte tüketebilirsiniz. Bu seçenekle hem sağlıklı hem de lezzetli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Leziz Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Leziz Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr

Üretiminde %71 çavdar ve %19 oranında lif kullanılan ürün, sağlıklı bir alternatif olarak görülür. Uzmanlar tarafından tüketilmesi uygun görülmesinin nedenlerinden biri de sahip olduğu lif oranıdır. Bağırsak hareketlerini düzenleyen lif sayesinde kabızlık ya da basur gibi sindirim sistemini etkileyecek hastalık ve rahatsızlıklardan kurtulmanız sağlanabilir. Günlük lif ihtiyacını bu besini tüketerek karşılayabilirsiniz. Ekmek yerine yiyebileceğiniz gibi üzerine peynir, domates gibi farklı yiyecekler koyarak da atıştırmalık olarak misafirlerinize servis edebilirsiniz. Kalorisiz bir seçenek olan ürün sayesinde yenilikçi tarifi misafirlerinizle paylaşabilirsiniz. Çorbaların içine de atabileceğiniz Wasa gevreği daha önce hiç denemediyseniz Wasa sade gevrek ekmek / crispbread original 275 Gr yorumları ve incelemelerini okuyabilirsiniz. Satın alan müşterilerin ürün hakkındaki yorumları karar vermenizde yardımcı olabilir. Siz de ürünü denedikten sonra yorum bırakarak başka müşterilere de önerebilirsiniz.

Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr Fiyatı

Wasa Sade Gevrek Ekmek / Crispbread Original 275 gr Fiyatı

Ekmek fiyatları; genellikle gramajı, üretildiği un, yöresi ve boyutuna göre değişiklikler gösterir. Son derece farklı bir lezzete sahip olan bu ürün, her öğünde birkaç tane yenebildiği için uzun süre tüketilebilir. Diyetteyseniz ya da beslenmenize dikkat ediyorsanız her öğünde bir adet tüketebilirsiniz. Bu besin, oldukça tok tutacağı için fazlasına ihtiyaç duymazsınız. Wasa sade gevrek ekmek / crispbread original 275 gr fiyatı belirlenirken paketin gramajı, içerisinde sahip olduğu adet ve üretiminde kullanılan özel tarifigöz önünde bulundurulur. Sipariş vereceğiniz paket içerisinde 275 gramaj ürün bulunur. Her bir parçası dikdörtgen ve uzun bir şekle sahip olması ile dikkat çeker. Farklı tariflerde kullanabileceğiniz ürün hakkındaki detayları Trendyol aracılığı ile keşfedebilirsiniz. Satın alan müşterilerin incelemelerini okuyabilir ve ihtiyacınız olacak kadar ürünü kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.