Warner Bros Ps4 Dying Light - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

1.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.220 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Warner Bros Ps4 Dying Light - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBY STORE 16 Satıcı Ünvanı: BURAK YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9611023349
    Bu ürün BBY STORE 16 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 OYUN %100 MÜSTERİ MEMNUNİYETİ OYUNLARMIZ KESİNLİKLE DİR HAFTA İÇİ 15:00'E CUMARTESİ 12:00'YE KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN STOKTAN KARGO TÜRKİYENİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO MOOD OYUN OYUNCAK LTD ŞTİ 6 yılı aşan satış tecrübesi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Mood oyun ltd. şti bünyesinde bulunan bebeMİX Kurulduğu günden itibaren oyuncak, oyun ve oyun konsolları satışı yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz
  • Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede oyun sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve olmuştur. Oyun konsolları satış ve destek alanında başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan MOOD OYUN, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Korku
Geri Bildirim Ver

Warner Bros PS4 Dying Light

PS4, her yaşa her kesime hitap eden özel ayrıcalıklarını ve oyun çeşitlerini sizlere sunmayı hedefler. İyileştirilmiş online deneyim ve uzaktan oynama imkanı sayesinde dikkat çeker. Warner Bros PS4 Dying Light 5051892165280 aksiyon, korku türünde bir oyundur. Bu özelliğiyle oyuncuların dikkatini çekmeyi başarır. Siz eğlenip oyun deneyimini kazanırken aynı zamanda aksiyon hissi korku ve heyecan da duyarsınız. Ürün, geniş ve açık bir dünyada oynama deneyimi sunar. Aynı zamanda olağanüstü bir gece ile gündüz döngüsü yaşatır. Şehir olarak adlandırılan devasa açık bir alan oyunun başladığı yerdir. Oyunda çeşitli düşmanları zıplayarak, kayarak ve duvarlarda koşarak alt etmeniz gerekir. Dying Light ile aynı zamanda iki farklı modda oynayabilirsiniz.

  • Etkileyici ve heyecanlı kurgu
  • Aksiyon ve korku
  • Geniş bir dünyada oyun deneyimi

Aksiyon İçeren Warner Bros PS4 Dying Light

Aksiyon İçeren Warner Bros PS4 Dying Light

Warner Bros PS4 Dying Light oynarken kentsel kıyamette gezinmek için parkur becerilerinizi geliştirmek gerekir. Kent içerisinde gezinmenize yardımcı olması için kanca ve yamaç paraşütü gibi araçları kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun esnasında kendi yaratıcı silahınızı da oluşturabilirsiniz. Kendi çabalarınızla palalar ve çeşitli savaş aletleri bulup zombi sürülerini alt etmek için kullanabilirsiniz. Yakın dövüş sanatını kullanmak oyun içinde mümkündür. Kendi silahınızı üretme ve bu silahı yükseltme oyunun başlıca görevlerinden biridir. Kendinizi korumak için çeşitli silahlar kullanabilirsiniz. Yay, el bombası ve tüfek gibi malzemeleri alandan toplayıp kendiniz kullanmak üzere cephanelik olarak biriktirebilirsiniz. Şehir bir dizi aksiyona sahip olayların meydana geldiği yerdir. Burada attığınız her adıma dikkat etmeniz gerekir. Warner Bros Dying Light’ı dört oyuncuya kadar eşli ve çok oyunculu modda oynayabilirsiniz.

Warner Bros PS4 Dying Light Özellikleri

Warner Bros PS4 Dying Light Özellikleri

Warner Bros PS4 Dying Light çok oyunculu modda da oynanabilir. Bu sayede başka bir arkadaşınızın dünyasına rahatlıkla atlayabilirsiniz. Bu deneyimi ve macerayı beraber yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda oyun üzerinden edindiğiniz arkadaşlarınızla da zombilere karşı beraber mücadele edebilirsiniz.Gece ve gündüz olmak üzere iki farklı modda aksiyon ve heyecan dolu maceralara adım atabilirsiniz. Gündüz zamanı oyuncular ele geçirilmiş kent meydanını korumaya çalışır. Şehir, korkunç bir salgın tarafından ele geçirilmiş haldedir. Warner Bros PS4 Dying Light yorumlarına göre oyun esnasında kentsel çevreyi araştırmanız ayrıca düşman saldırılarına karşı kendinizi de korumanız gerekir. Zombiler bu büyük salgından etkilenmiş olan olası düşmanlardır. Şehirde erzak bulmaya çalışarak hayatta kalma çabasına girilir. Gece zamanı ise salgından etkilenenler daha saldırgan ve tehlikeli hale gelirler. Bu modda aksiyonu ve heyecanı ekstra artırabilirsiniz.

Warner Bros PS4 Dying Light Fiyatları ve Yorumları

Warner Bros PS4 Dying Light Fiyatları ve Yorumları

Warner Bros PS4 Dying Light fiyatları oyun türü, baskısı, dil versiyonu ve maksimum çevrim dışı oyuncu kapasitesi göz önüne alınarak belirlenir. Ps4 Dying Light fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekilde belirlenir. Dying Light güneş battıktan sonra ortaya çıkan avcılar ile oyunculara korku dolu anlar yaşatır. Bu deneyim sayesinde heyecan ve macera anlamında yüksek ve yoğun duygular yaşanır. Oyuncular sabahın ilk ışıklarını görmek için elindeki her şeyi tüm cephanelerini kullanarak hayatta kalma mücadelesi verir. Oyunda kullanılan geliştirilmiş görseller, oyun geliştirmeleri ürüne karar vermeniz noktasında size yardımcı olur. Gizemli karakterler, yeni silahlar, beklenmedik görevler oyunun heyecanını artırır. PS4 Dying Light yorum ve tavsiyelerini inceleyerek bu ürün hakkında detaylı ve kapsamlı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla bu ürünü kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.