Warner Bros Ps4 Mortal Kombat 11 Ultimate

1.033 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Warner Bros Ps4 Mortal Kombat 11 Ultimate

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAUF STORE Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN RAUF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340781680
    Bu ürün RAUF STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 Oyun

Yaş fark etmeksizin çoğu kişi için eğlenceli aktivitelerden biri dijital oyunlardır. Bu eğlenceli oyunları PlayStation üzerinden oynamak mümkündür. Masaüstü ve laptop bilgisayarlarda desteklenen birçok dijital oyun çeşidinden biri olan Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 oyun 0001895689001 seçeneğini, gelişmiş ve üstün görüntü kalitesiyle PlayStation 4 oyun konsolunda oynama şansınız da vardır. Renk ve efektlerin son teknoloji ile buluştuğu bu oyun sayesinde benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tüm karakterlerin eksiksiz olarak tasarlandığı ve hikayesi ile sürükleyici bir oyun keyfi sunan Mortal Kombat 11’i temin ederek sürükleyici bir macera yaşayabilirsiniz. Özel olarak yeniden geliştirilmiş bu versiyon sevdiklerinizle birlikte güzel ve rekabet dolu saatler geçirmeniz için idealdir.

  • Özel tasarlanan sert plastik kutu
  • Üstün görüntü kalitesi
  • Ücretsiz yükseltilebilir sürüm

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 Deneyimi

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 Deneyimi

Konsol oyunları içerisinde yıllardır vazgeçilmez bir seri haline gelen ve çok sevilerek oynanan bu versiyonla her an maceranın kapılarını aralayabilirsiniz. Bir hikayeye sahip olması ve içinde arkadaşlığı barındıran heyecan verici bir deneyim sunması, oyunun sevilen yanlarından biridir. Yeni sürümü içinde tüm sevilen karakterleri bulabileceğiniz Mortal Kombat 11, bu gelişmiş versiyonu ile müşterilerin beğenisini kazanır. Rain, Milena ve Rambo karakterlerinin yeni eklemelerle size sunulduğu bu oyunu keyifle oynayabilir, sevdiklerinizle heyecanlı kapışmalara imza atabilirsiniz. Özel tasarlanan ambalajı içerisinde sunulan oyunu yıllarca zarar görmeden korumanız ve muhafaza etmeniz mümkündür. Kutu, darbe ve çiziklere karşı dayanıklı sert plastik malzeme ile üretilir. Farklı stratejik hamlelerle kazanabileceğiniz, eğlenirken bolca düşünmenizi sağlayan Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 değişik bir oyun deneyimini sizlere sunar.

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 Oyun Fiyatı

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 Oyun Fiyatı

Değişik bir serüveni sizlere sunan ve üstün bir heyecanla deneyimlemenizi sağlayan bu versiyon, PlayStation 4 kullananların vazgeçilmezlerinden biri olabilir. Yeni modelin avantajlı yanlarından biri de ücretsiz yükseltilebilir sürüme sahip olmasıdır. Smart Delivery özelliğine sahip olan oyun, bu sayede ücret ödemeden gelişmiş versiyonlara sahip olmanızı sağlar. Aynı zamanda 4K çözünürlüğe sahip bu ürün, siz ve sevdikleriniz için keyifli bir seçenektir. Ev içerisinde geçireceğiniz vakti bu oyun ile değerlendirebilirsiniz. Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 oyun fiyatı uygun bir aralıkta sunulur. Yükseltmeleri ve yeni sürümleri ücretsiz kullanmanız için özel tasarlanan bu model uygun fiyat ile yıllar boyu oynama imkanını sizlere sunar. Sürümü yenilense de oynamaya devam edebileceğiniz için çok avantajlı bir oyun seçeneğidir. Sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilir, heyecanlı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Keyifle Oynayabileceğiniz Mortal Kombat 11 Ultimate

Keyifle Oynayabileceğiniz Mortal Kombat 11 Ultimate

Bu tarz ürün grupları alırken, farklı deneyimleri araştırarak seçimlerinizi belirleyebilirsiniz. Çoğu kişi için oyun satın almak bir çeşit koleksiyon sahibi olmak anlamına gelir. Mortal Kombat 11 yıllar boyu saklayabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz bir versiyondur. Sizlerden sonra çocuklarınız da bu keyifli deneyimi yaşayabilir. Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 oyun yorumu seçimlerinizi belirlerken sizler için yol gösterici olabilir. Farklı kişilerin ürün hakkında yaptığı değerlendirmeleri gözden geçirebilir, kararınızı buna göre verebilirsiniz. Yapılan yorumlar, farklı bakış açıları geliştirmenize yardımcı olabilir. Bu versiyonu sevdiklerinize veya oyun tutkunu arkadaşlarınıza hediye etmek için de tercih edebilirsiniz. Çok kalıcı ve özel bir hatıra seçeneği olan oyun, kaliteli plastik malzemeden üretilen kendi kutusunda sunulur. Bu sayede oyunu saklamak da kolay ve zahmetsiz olur. Trendyol üzerinden oyunu kolayca bulabilir ve hızlıca satın alabilirsiniz.