Warner Bros Hitman 2 Ps4 Oyun

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL

Ürün Bilgileri

Warner Bros Hitman 2 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Planet Satıcı Ünvanı: SEYİT ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940104511
    Bu ürün Game Planet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Warner Bros Hitman 2 PS4 Oyun

Hitman 2, IO Interactive ve Warner Bros tarafından geliştirilerek yayınlanan bir oyundur. Aynı zamanda 2016 yılında çıkan Hitman serisinin devamıdır. Gizliliğe önem veren hikayesi ile size sunulan bu oyun, aksiyonu zirvede yaşamanızı sağlar. Ajan olarak gerçekleştirilen görevlerde susturuculu tabanca ve piyano teli gibi birçok eşyayı silah olarak kullanabilirsiniz. Oyun, birbirinden farklı aletleri silah olarak kullanmanıza olanak sağladığı için göreve başladığınız andan itibaren aksiyonun içinde dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Buna ek olarak öldüreceğiniz hedef için uzaktan keskin nişancı tüfeği ya da fare zehri seçenekleri arasından istediğinizi de kullanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak karanlık veya tehlikeli yağmur ormanları gibi birçok yerde nefes aldırmadan şaşırtıcı bir oyun deneyimi yaşatır. Eşsiz alternatifler sunan 5051892215176 numaralı ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Keyif verici
  • Aksiyon dolu
  • Heyecanlı

Keyifli Dakikalar Yaşatan Warner Bros Hitman 2

Keyifli Dakikalar Yaşatan Warner Bros Hitman 2

Nefes kesen casusluk serüveni yaşamanızı sağlayan Hitman 2, farklı oyun yöntemleri ile sizi şaşırtmaya hazırdır. Buna ek olarak değişik lokasyonları bünyesinde barındırır. Ayrıca PlayStation 4 uyumlu olduğu için rahatlıkla tercih edilebilir. Birçok farklı ve eğlenceli bölgede geçen oyun müşterilere eğlence ve aksiyon vadeder. Sizin ilginç ve keyifli bir oyun deneyimi yaşamanızı amaçlar. Bu sayede oyun birçok kişi tarafından sevilerek tercih edilir. İçerisinde barındırdığı Agent 47 karakteri ile görevlerinizi özgürce ve profesyonel bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Warner Bros Hitman 2 PS4 oyun modelinde yaratıcılığa ve sessizliğe bağlı olarak puan kazanabilir ya da öldürülmemesi gereken hedefleri yok ederek kaybedebilirsiniz. Aynı zamanda aşamalı bir şekilde ilerlemenizi sağlar. Bu sayede oyunun her bölümünde farklı öldürme teknikleri ve zehirler kullanabilirsiniz. Keyifli dakikalar yaşatan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Cazip Warner Bros Hitman 2 PS4 Oyun Fiyatları

Cazip Warner Bros Hitman 2 PS4 Oyun Fiyatları

Görsel açıdan detaylı ve göze hitap eden bir oyundur. Bu sayede her anın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Haritalar, görevler ve kullanılan araçlarda yapılan yenilikler ile karşınıza çıkar. Oyun işinizi kolaylaştıran ve eğlenmenize olanak tanıyan birçok alternatif sunar. Hedeflerinizi etkisiz hale getirmek adına birçok kombinasyonu bir arada barındırır. Kılık değiştirebilme özelliği sayesinde görevler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Bu şekilde yaptığınız işlerden puan da alabilirsiniz. Aynı zamanda oyunda tehdit oluşturan kişileri bayıltarak saklayabilme özelliği de mevcuttur. Bu sayede farklı şekillerde puanlar kazabilirsiniz. Oyunun içinde kalabalığa karışarak ya da çalı çırpı arasına gizlenerek deneyimi kendiniz için keyifli bir hale getirebilirsiniz. Warner Bros Hitman 2 PS4 oyun fiyatı sunduğu eğlence serüveni ile her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Bu sayede eğlenceli dakikaları siz de rahatlıkla yaşayabilirsiniz.

Warner Bros Hitman 2 PS4 Oyun Yorumları

Warner Bros Hitman 2 PS4 Oyun Yorumları

Warner Bros Hitman 2 PS4 oyun kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini, beğenilerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede ilk kez alan ya da kararsız kalan müşterilerin detaylı bilgi sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Birçok kişi tarafından sevilerek oynanan bu ürün acımasız ve sinsi kiralık katilleri bu versiyonda sizin karşınıza çıkartır. Aynı zamanda sunduğu özellikler sayesinde çevreye karşı olan farkındalığınızı da artırmaya yardımcı olur. Oyun deneyiminizi geliştirerek yeteneklerinizi sınayabilirsiniz. Heyecan verici görevleri ile her dakikayı eğlenceli geçirmenize olanak sağlar. Oyun içinde yer alan hayalet modu sayesinde çevrimiçi olarak başka bir oyuncuyla beraber hedefleri ortadan kaldırabilir, rakibinizden yüksek puan alabilirsiniz. Warner Bros Hitman 2 PS4 oyun yorum bölümünde bulunan yazıları okuyarak kapsamlı bilgi olabilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylara Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.