Warner Bros Back 4 Blood Steelbook Edition PS5 Oyun

1.549 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.575 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.829 TL

Ürün Bilgileri

Warner Bros Back 4 Blood Steelbook Edition PS5 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Back 4 blood, eleştirmenlerce beğenilen left 4 dead serisinin yaratıcılarının ellerinden çıkmış, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. Insanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı. Işbirlikçi hikaye Dört oyunculu bir ortak hikayede savaşın ve giderek daha zorlu görevlerde hayatta kalmak için birlikte çalışın. Rekabetçi çok oyunculu Sekiz oyuncuya kadar destekleyen çevrimiçi pvp'de arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınıza karşı oynayın. Temizleyici olarak oynayın ya da korkunç ridden arasında geçiş yapın. Özelleştirilebilir karakterler ve silahlar Düşmanı daha iyi alt etmek için sekiz özelleştirilebilir temizleyici, çok çeşitli ölümcül silahlar ve çeşitli öğeler arasından seçim yapın. Son derece yeniden oynanabilirlik Yeni bir kart sistemi, her seferinde farklı deneyimler yaratarak, daha zorlu dövüşlere girişmeniz için özel yapılar oluşturmanın kontrolünü size verir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver