Warmhaus Ewa 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

15.482 TL
A
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.628,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.678,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.099 TL

Ürün Bilgileri

Warmhaus Ewa 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKIN Grup Satıcı Ünvanı: BAKİ AKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1680799208000001 Vergi Kimlik Numarası: 0280408926
    Bu ürün AKIN Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Warmhaus Ewa 24 kw (20.000 kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Gün içerisinde yoğun şekilde ihtiyaç duyulan çeşitli ürünler vardır. Hayatı kolaylaştıran ve belli bir gereksinimi karşılayan kombiler, ayrı bir öneme sahiptir. Doğalgaz kullanımını destekleyen yapısı ile aynı zamanda sıcak su kullanımını da mümkün kılar. Siz de bu gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için Warmhaus Ewa 24 kW enerji oranına sahip olan ürünü kullanabilirsiniz. Kapalı alanlarda kullanımı gerekli olan cihazlar, ev ve iş yerlerinde yaygın olarak bulunur. Ön kısmında yer alan çeşitli kısımlar, gerekli ayarlamaların yapılması noktasında müşterilere yardımcı olur. Arzu ettiğiniz sıcaklık değerini seçerek bulunduğunuz ortamın ısısını değiştirebilirsiniz. Mevsimsel özelliklere bağlı olarak ortaya çıkan durumlara karşı ortam ısısını belirlemeye yardımcı olan kombi, tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Hem kullanışlı hem de şık görünümlü bu ürünü siz de kullanabilirsiniz.

  • A enerji sınıfı
  • 2 adet eşanjör
  • Beyaz renk

Kaliteli Warmhaus Ewa 24 Kombi

Kaliteli Warmhaus Ewa 24 Kombi

Yaşam alanlarının belli başlı temel eşyalar ile donatılması için üretilen çok sayıda ürün arasında kombiler de bulunur. Banyo ve mutfak gibi alanlarda sıcak su kullanımını mümkün kılan ürün, beyaz renge sahip olduğu için ortamlara kolaylıkla uyum sağlar. Warmhaus Ewa 24 kombi ile birlikte temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Isınma konusunda destek veren yapısı sayesinde müşterileri memnun eden cihaz, genellikle duvara monte edilerek kullanılır. Kullanımı kolay olan ve basit bir mantığı bulunan Warmhaus tam yoğuşmalı kombi, 2 adet eşanjöre sahiptir. Bu kısımlar, kombi için ayrı bir önem taşır. Mevcut sıcaklığı ile var olan suyu yeterli derecede ısıtır. Pompalı tasarımı sayesinde görevini başarılı şekilde yürüten bu parçalar sayesinde kombinin kullanım ömrü de olumlu yönde etkilenir. Dolap içerisinde veya duvarda bulunan ürünü, üzerinde bulunan ayar kısımlarını dikkate alarak kullanabilirsiniz.

Pratik Warmhaus Ewa 24 Kombi

Pratik Warmhaus Ewa 24 Kombi

Isınma ve sıcak su ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak geliştirilen kombiler, hayat kalitesini belli oranda artıran cihazlardan biridir. Teknoloji geliştikçe bu gibi insan hayatına büyük oranda etkisi olan ürünler özellik bakımından da gelişim gösterir. Warmhaus Ewa 24 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi, belli aralıklar ile bakımının yapılması gereken ürünler arasında yer alır. Kaliteli sonuçlar almak için her sene cihazınızın dışını ve iç parçalarını temizletebilirsiniz. Bu sayede, minimum enerji ile maksimum sonuçlar elde edebilirsiniz. Warmhaus Ewa 24 kW tam yoğuşmalı kombi ile birlikte özellikle soğuk günlerde rahat bir ortam oluşturabilirsiniz. Mutfakta ve banyoda anlık olarak sıcak su kullanımını mümkün kılan bu modeli siz de evinize taşıyabilirsiniz. Evinizde belirlenen uygun bir alana monte ederek uzun yıllar boyunca sahip olduğunuz modeli kullanıp rahatlığın keyfine varabilirsiniz.

Warhaus Ewa 24 Kombi Özellikleri ve Fiyatları

Warhaus Ewa 24 Kombi Özellikleri ve Fiyatları

Ev ya da küçük ölçekli işletmeler, sınırlı kullanım alanlarına sahiptir. Buna bağlı olarak tercih edilen çeşitli ürünlerin bu alanlara uyum sağlaması gerekir. Warmhaus Ewa 24 kW tam yoğuşmalı ERP'li kombi, minimal tasarımı ve ideal boyutu ile mutfak gibi alanlarda fazla yer kaplamaz. Kombiler mutfakların haricinde balkonlarda da kullanılır. Burada önemli olan nokta, mevcut ortamın kapalı bir nitelik taşımasıdır. Cihazdan alınan verimi etkileyen bu faktör, ürünün kullanım alanının tercih edilmesinde göz önünde bulundurulan ayrıntılar arasında yer alır. Warmhaus Ewa 24 full premix yoğuşmalı kombi 24 kW enerji tüketimine sahiptir. Gerek beyaz rengi gerekse üzerinde yer alan siyah renkli bölümle dikkatleri üzerine çeken ürün, işlevsel ve estetiktir. Warmhaus Ewa 24 kombi fiyatları ve benzeri konular hakkında Trendyol aracılığıyla araştırma yaparak ihtiyacınız karşılık verebilecek bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Warmhaus Ewa 24 kombi yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.