WalSmart Mini Crazy Akıllı Mekanizmalı Cüzdan Hakiki Deri

1.009 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.009 TL

Ürün Bilgileri

WalSmart Mini Crazy Akıllı Mekanizmalı Cüzdan Hakiki Deri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chisto Satıcı Ünvanı: EZGİ ŞALA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2252016778000001 Vergi Kimlik Numarası: 7980747770
    Bu ürün Chisto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler 5 kabartmalı veya 7 düz kart 4 ilave kart Banknot Kartvizitler Makbuzlar 68x102x16 mm boyut 80g. ağırlık Genel Özellikler Akıllı cüzdan teknolojileri hayatınızı kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Kart koruyucu kısmının altında bulunan mekanizma mandalı sayesinde kartlarınızı sıralı olarak görebilir, arasından ihtiyacınız olan kartı kolaylıkla alıp kullanabilirsiniz. Dışarıdan gelecek RFID sinyallerine karşı kartlarınızı korur. Temassız pos cihazlarına veya kart bilgilerini kopyalamak için kullanılan cihazlara, kartlarınız koruyucu içerisindeyken sinyal vermez. Cüzdan kısmı tamamen gerçek deriden üretilmiştir. İçerisinde 2 adet ekstra cep ve kağıt para bölmesi mevcuttur. Kağıt para bölmesine maksimum 3-5 adet banknot yerleştirilmesi tavsiye edilmektedir. Mekanizma Kullanımı Ürün, açıldığı tarafı sağa gelecek şekilde elde tutulur. Alt kısımda bulunan mekanizma mandalı sağa doğru çekilir. Üst kısımdan sıralı olarak çıkan kartlar arasından aldığınız kartın kullanımı bittikten sonra aynı sıraya aynı şekilde koyulur. Ürünü ilk satın aldığınızda alttaki kart yerleştirme talimatlarını uyguladığınız halde mekanizma mandalı çekilirken sertlik oluşabilir. Bunun sebebi kart koruyucunun iç sağında ve solunda bulunan sert süngerden yapılmış olan kart tutucu fitillerdir. Bu fitiller ilk etapta sert olacağından kartlarınızın çıkışını zorlaştıracaktır. Birkaç günlük kullanımdan sonra fitiller yumuşayacak ve kartlarınız çok daha rahat bir şekilde çıkacaktır. Bu fitiller yumuşadığında da kartlarınızı hiç düşmeyecek şekilde tutarlar. Kartlarımı Nasıl Yerleştirmeliyim? Kart koruyucularımızın her biri 5-7 kart kapasitesine sahiptir. 5-7 gibi değişken bir değer vermemizin sebebi
  • kartlarınızın kaçının kabartmalı yazılı, kaçının düz kabartmasız kart olduğuna göre değişmektedir. Tamamı düz kartlardan oluşuyor ise 7 adet, tamamı kabartmalı kartlardan oluşuyor ise 5 adet yerleştirilebilir. ÖNEMLİ: Kartlarınızı yerleştirirken kabartmalı yazılı kısımlarını bir sağa bir sola gelecek şekilde yerleştirmeniz mekanizmanın daha sağlıklı ve rahat çalışmasını sağlar. İşçilik Detayları Derilerin gördüğü ilk işlem, deri yarma işlemidir. Deri yarma işleminde derilerin arası açılır ve astar eklenip tekrar kapatılır. Bu astar ürünün genel kalıbının uzun yıllar bozulmamasını sağlar. Kullanılan astarın kalitesi sayesinde ürünün derisi normal cüzdanlara göre çok daha uzun ömürlü olur. Derinin kenarlarında bulunan siyah kapatıcı şerit derinin saçaklanmasını önler ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Kart koruyucunun monte edilmesinde kullanılan bant ve yapıştırıcılar sanayi tipi malzemeler olup kullanıldıkça daha sağlam yapışır ve ömürlük kalitededir. Deri kısım dikişlidir. Mekanizma Ne Kadar Dayanıklı? Mekanizma yapımında kullanılan sert plastik ömürlük kalitede sağlamlık garanti edebilir. Mandalı çok sert bir şekilde çalıştırsanız bile kırılma yapmaz. Çalışma sistemi oldukça basit ve az parça ile sağlandığı için bozulması gibi bir durum yaşanmaz. Ürün mekanizma mandalının üzerine gelecek şekilde düşerse bu darbe mandalı kırabilir. Garanti Şartları Ürünün tamamı 2 YIL GARANTİLİDİR. Mekanizma, kırılma dışındaki durumlarda garanti kapsamında değiştirilir. İade & Değişim Şartları Aldığınız tüm ürünler teslim tarihinden itibaren 14 gün süre ile KOŞULSUZ İADE EDİLEBİLİR VEYA DEĞİŞİMİ YAPILABİLİR. Kullanılmış ürünlerin iadesi kabul edilemez. Ürünlerde üretim kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız hemen mağazamız ile iletişime geçin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Gri
  • Ortam Stylish/Night
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver